Napisano 25 Październik 200915 l Witam. Projekt i wizualizacja salonu: proszę o komentarze i krytykę pozdrawiam
Napisano 25 Październik 200915 l Witaj ! Ladnie i przyjemnie, widoczki tez za oknem swietnie. Jezeli mialbym wytykac na sile to widac tilling na siedzeniach i ogien lekko mozna poprawic, ale to juz takie przypieprzanie na sile bedzie :) Ogolnie bardzo fajnie. Pozdrawiam
Napisano 25 Październik 200915 l Jeśli też miałbym na siłe się przyczepiać to bym powiedział, że w mioejscach oddalonych od okien ciutkę za ciemno się wydaje i donica po prawej na pierwszym renderze to czarna plama, ale reszta bardzo ładnie. :) Pozdrawiam Szymon
Napisano 25 Październik 200915 l Pieknie! :) Tylko ta donica na pierwszym renderze taka ala czarna dziura ;) Pozdr.
Napisano 25 Październik 200915 l A ja się troszeczkę przyczepie. Do czego są przyczepione zasłony? Chodzi mi o 3 i 5 render :)
Napisano 25 Październik 200915 l Pierwszy i przedostatni baja! Trochę tiling na sofie i fotelu daje po oczach ale to juz czepianie sie ;)
Napisano 25 Październik 200915 l Autor A ja się troszeczkę przyczepie. Do czego są przyczepione zasłony? Chodzi mi o 3 i 5 render :) są przyczepione do karnisza ukrytego w tym wgłębieniu - w rzeczywistości bo na wiz tego zabrakło :)
Napisano 25 Październik 200915 l Wydaje mi się, czy patrząc np. na pierwszy render: na drzewa w tle słońce świeci z prawej strony, a do salonu wpada jakby świeciło z lewej?
Napisano 25 Październik 200915 l No bardzo ładnie... o to chodzi... A jezeli sie czepiać to zrobiłbym rzeczywisciep porządek z tym swiatłem... może odbicie lustrzane tła by pomogło
Napisano 25 Październik 200915 l tak, tlo zdradza swe pochodzenie :D odbij bo swiatlo pada raz z jednej raz z drugiej strony i troszke razi :D
Napisano 25 Październik 200915 l Autor dzięki za komentarze i uwagi, ale tego światła na drzewach w tle to się uczepiliście :)
Napisano 25 Październik 200915 l Autor Wow, zapiera dech w piersiach. To jest vray? tak, render w vrayu + lekka obróbka w photoshopie - kolory, levele itp ale niewiele tego było.
Napisano 25 Październik 200915 l Ogólnie super, ale tak po bliższym przyjrzeniu się mam wrażenie, że jest trochę zbyt szaro. Tak na szybko w fotomarkecie, mam nadzieję że nie masz nic przeciw - jeśli masz to daj znać, wywalę :) http://www.kozioo.com/ludzie/pliki/siwy_ps1.jpg Mała korekcja krzywych, oprócz tego zastanowiłbym się nad kolorem światła - szczególnie biało-białe podświetlenie sufitu podwieszanego mi nie pasuje. Węże zwykle dają dość zdecydowanie ciepłe lub zimne światło:)
Napisano 26 Październik 200915 l choc nie znam sie na wnetrzach, to mysle ze, bardzo przyjemne, fajnie zgrane kolory, przedstawienie budzace poztywne emocje :D - jedyne co mnie razi to na 4 wizce - polaczenie zieleni na zewnetrz z fotka sie posypalo - kolory glownie.
Napisano 26 Październik 200915 l Autor Ogólnie super, ale tak po bliższym przyjrzeniu się mam wrażenie, że jest trochę zbyt szaro. Tak na szybko w fotomarkecie, mam nadzieję że nie masz nic przeciw - jeśli masz to daj znać, wywalę :) http://www.kozioo.com/ludzie/pliki/siwy_ps1.jpg Mała korekcja krzywych, oprócz tego zastanowiłbym się nad kolorem światła - szczególnie biało-białe podświetlenie sufitu podwieszanego mi nie pasuje. Węże zwykle dają dość zdecydowanie ciepłe lub zimne światło:) urozmaicenie kolorów zwykle dobrze robi, twoja wersja jest git. może rzeczywiście za białe te światła mi wyszły.
Napisano 26 Październik 200915 l Mi wersja kozioo nie podchodzi. Zbyt kontrastowa się zrobiła. Twoje są lepsze. Jedynie nie zrozumiem nigdy podświetlania półek (tej nad telewizorem i wieszania obrazu nie centralnie pod lampą.
Napisano 28 Październik 200915 l Miseczki na pierwszym planie mi się nie podobają. Kolor, jakby nie było materiału i są nieco karbowane. Czy te wizki zostały wykonane w LWF? Poza tym gites, podobają mi się.