siwy Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Witam. Projekt i wizualizacja salonu: proszę o komentarze i krytykę pozdrawiam 1
FF Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Bardzo przyjemnie, mógł bym tam zamieszkać;]
hcpiter Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Witaj ! Ladnie i przyjemnie, widoczki tez za oknem swietnie. Jezeli mialbym wytykac na sile to widac tilling na siedzeniach i ogien lekko mozna poprawic, ale to juz takie przypieprzanie na sile bedzie :) Ogolnie bardzo fajnie. Pozdrawiam
pressenter Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Jeśli też miałbym na siłe się przyczepiać to bym powiedział, że w mioejscach oddalonych od okien ciutkę za ciemno się wydaje i donica po prawej na pierwszym renderze to czarna plama, ale reszta bardzo ładnie. :) Pozdrawiam Szymon
JunioR Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 atmosfera świetna, Siwy ! tak trzymać ;) pozdr.
!Ewert Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Pieknie! :) Tylko ta donica na pierwszym renderze taka ala czarna dziura ;) Pozdr.
Kubajaniak Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 A ja się troszeczkę przyczepie. Do czego są przyczepione zasłony? Chodzi mi o 3 i 5 render :)
Bonifatz Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Pierwszy i przedostatni baja! Trochę tiling na sofie i fotelu daje po oczach ale to juz czepianie sie ;)
siwy Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 A ja się troszeczkę przyczepie. Do czego są przyczepione zasłony? Chodzi mi o 3 i 5 render :) są przyczepione do karnisza ukrytego w tym wgłębieniu - w rzeczywistości bo na wiz tego zabrakło :)
halset Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Wydaje mi się, czy patrząc np. na pierwszy render: na drzewa w tle słońce świeci z prawej strony, a do salonu wpada jakby świeciło z lewej?
Wilq Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 No bardzo ładnie... o to chodzi... A jezeli sie czepiać to zrobiłbym rzeczywisciep porządek z tym swiatłem... może odbicie lustrzane tła by pomogło
Gość Gosc Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 tak, tlo zdradza swe pochodzenie :D odbij bo swiatlo pada raz z jednej raz z drugiej strony i troszke razi :D
siwy Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 dzięki za komentarze i uwagi, ale tego światła na drzewach w tle to się uczepiliście :)
_Orion_ Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Wow, zapiera dech w piersiach. To jest vray?
siwy Napisano 25 Październik 2009 Autor Napisano 25 Październik 2009 Wow, zapiera dech w piersiach. To jest vray? tak, render w vrayu + lekka obróbka w photoshopie - kolory, levele itp ale niewiele tego było.
kozioo Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Ogólnie super, ale tak po bliższym przyjrzeniu się mam wrażenie, że jest trochę zbyt szaro. Tak na szybko w fotomarkecie, mam nadzieję że nie masz nic przeciw - jeśli masz to daj znać, wywalę :) http://www.kozioo.com/ludzie/pliki/siwy_ps1.jpg Mała korekcja krzywych, oprócz tego zastanowiłbym się nad kolorem światła - szczególnie biało-białe podświetlenie sufitu podwieszanego mi nie pasuje. Węże zwykle dają dość zdecydowanie ciepłe lub zimne światło:)
Użytkownik Napisano 25 Październik 2009 Napisano 25 Październik 2009 Zwykła taśmowa wizka z gotowcami. Nic nadzwyczajnego.
Morphe Napisano 26 Październik 2009 Napisano 26 Październik 2009 choc nie znam sie na wnetrzach, to mysle ze, bardzo przyjemne, fajnie zgrane kolory, przedstawienie budzace poztywne emocje :D - jedyne co mnie razi to na 4 wizce - polaczenie zieleni na zewnetrz z fotka sie posypalo - kolory glownie.
plasti Napisano 26 Październik 2009 Napisano 26 Październik 2009 panie masz pan kanciaste talerzyki:D
siwy Napisano 26 Październik 2009 Autor Napisano 26 Październik 2009 Ogólnie super, ale tak po bliższym przyjrzeniu się mam wrażenie, że jest trochę zbyt szaro. Tak na szybko w fotomarkecie, mam nadzieję że nie masz nic przeciw - jeśli masz to daj znać, wywalę :) http://www.kozioo.com/ludzie/pliki/siwy_ps1.jpg Mała korekcja krzywych, oprócz tego zastanowiłbym się nad kolorem światła - szczególnie biało-białe podświetlenie sufitu podwieszanego mi nie pasuje. Węże zwykle dają dość zdecydowanie ciepłe lub zimne światło:) urozmaicenie kolorów zwykle dobrze robi, twoja wersja jest git. może rzeczywiście za białe te światła mi wyszły.
Tores Napisano 26 Październik 2009 Napisano 26 Październik 2009 Mi wersja kozioo nie podchodzi. Zbyt kontrastowa się zrobiła. Twoje są lepsze. Jedynie nie zrozumiem nigdy podświetlania półek (tej nad telewizorem i wieszania obrazu nie centralnie pod lampą.
Mulholland Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Miseczki na pierwszym planie mi się nie podobają. Kolor, jakby nie było materiału i są nieco karbowane. Czy te wizki zostały wykonane w LWF? Poza tym gites, podobają mi się.
siwy Napisano 28 Październik 2009 Autor Napisano 28 Październik 2009 bez LWF. max, vray + trochę szopa
Rekomendowane odpowiedzi