Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj !

Ladnie i przyjemnie, widoczki tez za oknem swietnie. Jezeli mialbym wytykac na sile to widac tilling na siedzeniach i ogien lekko mozna poprawic, ale to juz takie przypieprzanie na sile bedzie :) Ogolnie bardzo fajnie.

Pozdrawiam

Napisano

Jeśli też miałbym na siłe się przyczepiać to bym powiedział, że w mioejscach oddalonych od okien ciutkę za ciemno się wydaje i donica po prawej na pierwszym renderze to czarna plama, ale reszta bardzo ładnie. :)

Pozdrawiam

Szymon

Napisano
A ja się troszeczkę przyczepie. Do czego są przyczepione zasłony? Chodzi mi o 3 i 5 render :)

są przyczepione do karnisza ukrytego w tym wgłębieniu - w rzeczywistości bo na wiz tego zabrakło :)

Napisano

No bardzo ładnie... o to chodzi... A jezeli sie czepiać to zrobiłbym rzeczywisciep porządek z tym swiatłem... może odbicie lustrzane tła by pomogło

Napisano

tak, tlo zdradza swe pochodzenie :D odbij bo swiatlo pada raz z jednej raz z drugiej strony i troszke razi :D

Napisano
Wow, zapiera dech w piersiach. To jest vray?

tak, render w vrayu + lekka obróbka w photoshopie - kolory, levele itp ale niewiele tego było.

Napisano

Ogólnie super, ale tak po bliższym przyjrzeniu się mam wrażenie, że jest trochę zbyt szaro. Tak na szybko w fotomarkecie, mam nadzieję że nie masz nic przeciw - jeśli masz to daj znać, wywalę :) http://www.kozioo.com/ludzie/pliki/siwy_ps1.jpg

Mała korekcja krzywych, oprócz tego zastanowiłbym się nad kolorem światła - szczególnie biało-białe podświetlenie sufitu podwieszanego mi nie pasuje. Węże zwykle dają dość zdecydowanie ciepłe lub zimne światło:)

Napisano

choc nie znam sie na wnetrzach, to mysle ze, bardzo przyjemne, fajnie zgrane kolory, przedstawienie budzace poztywne emocje :D - jedyne co mnie razi to na 4 wizce - polaczenie zieleni na zewnetrz z fotka sie posypalo - kolory glownie.

Napisano
Ogólnie super, ale tak po bliższym przyjrzeniu się mam wrażenie, że jest trochę zbyt szaro. Tak na szybko w fotomarkecie, mam nadzieję że nie masz nic przeciw - jeśli masz to daj znać, wywalę :) http://www.kozioo.com/ludzie/pliki/siwy_ps1.jpg

Mała korekcja krzywych, oprócz tego zastanowiłbym się nad kolorem światła - szczególnie biało-białe podświetlenie sufitu podwieszanego mi nie pasuje. Węże zwykle dają dość zdecydowanie ciepłe lub zimne światło:)

urozmaicenie kolorów zwykle dobrze robi, twoja wersja jest git. może rzeczywiście za białe te światła mi wyszły.

Napisano

Mi wersja kozioo nie podchodzi. Zbyt kontrastowa się zrobiła. Twoje są lepsze. Jedynie nie zrozumiem nigdy podświetlania półek (tej nad telewizorem i wieszania obrazu nie centralnie pod lampą.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności