Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Dawno nic nie wrzucalem, wiec postanowilem podzielic sie modelami z ostatniego projektu. Calosc zajela jakies 2,5 tygodnia na co skladalo sie modelowanie 6 golarek (3 bazowe + modyfikacje) oraz wyrenderowanie obrotow 360. Ponizej kilka pojedynczych klatek z wybranych 3 modeli. Niebawem wrzuce jakies high-res'y i siateczki:) pozdrawiam

philipsrazors1090.jpg

philipsrazors8250.jpg

philipsrazors8420.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

modeliki pierwsza klasa ale to u ciebie standard hehe

miodne rendery :)

oraz wyrenderowanie obrotow 360. Ponizej kilka pojedynczych klatek z wybranych 3 modeli. Niebawem wrzuce jakies high-res'y i siateczki:)

lepiej wrzuć właśnie te obrotówki :)

Edytowane przez tweety
Napisano

Ja się przyczepię, te maszynki nie golą najlepiej :) , wole tradycyjne ostrza.

Ale to nie topic i forum o pierdołach więc dodam że prezentacja bardzo ładna, elegancka.

Napisano

dzieki za komenty:)

Tweety - chetnie bym wrzucil, tylko za bardzo nie wiem w czym zlozyc do rozsadnych rozmiarow. jak ktos podpowie to postaram sie wrzucic taka obrotowke:)

Kedzior - ja to tez jakos nie mam zaufania do takich wynalazkow:)

ponizej pare siatek...

1090:

1090wire1.jpg

1090wire2.jpg

8250:

8250wire1.jpg

8250wire2.jpg

8420:

8420wire1.jpg

8420wire2.jpg

8420wire3.jpg

Napisano

Co wy gadacie. :) Mam golarkę Philipsa (w stylu tej z drugiego obrazka) i jest świetna. Tylko trymer jest zupełnie nieprzemyślany.

Super siatki.

Napisano

Ha! Już wiem co mnie tak trochę mierzi: odbicie tych maszynek. Lustrzane imo niefajne. Trochę zmniejsz glossines, zwłaszcza po jakiejś dirtowej mapce. Dodało by to smaczku. Szkoda też, że tak dziwnie do bieli szybko zanika, pewnie maseczka w PS?

no ale tak to cud malina, komercha czy tylko for fun?

Napisano

ehh niestety nie mam Aftera, moze poszukam czegos darmowego do wypluwania animek.

Co do tla... maszynki byly renderowane z alphą takze odbicia jak i samo tlo zostaly dodane w PS tak zeby nieco urozmaicic prezentacje:) a projekt czysto komercyjny z dosc ciasnym deadlinem. Ciesze sie, ze sie podoba:)

Napisano

Pierwszorzędna robota. Siaty cudne, a prezentacja miód malina! 5*****

P.S. Możesz pokazać jak wyglądał materiał i sampel tej teksturki z rękojeści tej pierwszej golarki (tej co zamieściłeś teraz w hi-res) ?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności