Napisano 27 Październik 200915 l Witam. Dawno nic nie wrzucalem, wiec postanowilem podzielic sie modelami z ostatniego projektu. Calosc zajela jakies 2,5 tygodnia na co skladalo sie modelowanie 6 golarek (3 bazowe + modyfikacje) oraz wyrenderowanie obrotow 360. Ponizej kilka pojedynczych klatek z wybranych 3 modeli. Niebawem wrzuce jakies high-res'y i siateczki:) pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200915 l modeliki pierwsza klasa ale to u ciebie standard hehe miodne rendery :) oraz wyrenderowanie obrotow 360. Ponizej kilka pojedynczych klatek z wybranych 3 modeli. Niebawem wrzuce jakies high-res'y i siateczki:) lepiej wrzuć właśnie te obrotówki :) Edytowane 27 Październik 200915 l przez tweety
Napisano 27 Październik 200915 l Ja się przyczepię, te maszynki nie golą najlepiej :) , wole tradycyjne ostrza. Ale to nie topic i forum o pierdołach więc dodam że prezentacja bardzo ładna, elegancka.
Napisano 27 Październik 200915 l Autor dzieki za komenty:) Tweety - chetnie bym wrzucil, tylko za bardzo nie wiem w czym zlozyc do rozsadnych rozmiarow. jak ktos podpowie to postaram sie wrzucic taka obrotowke:) Kedzior - ja to tez jakos nie mam zaufania do takich wynalazkow:) ponizej pare siatek... 1090: 8250: 8420:
Napisano 27 Październik 200915 l Co wy gadacie. :) Mam golarkę Philipsa (w stylu tej z drugiego obrazka) i jest świetna. Tylko trymer jest zupełnie nieprzemyślany. Super siatki.
Napisano 27 Październik 200915 l do aftera wrzuć i kompresuj do mpeg4, chyba. nie wiem na pewno. ale zawsze możesz też wrzucić na vimeo z quicktime'a :) oni mają całkiem fajne kompresory.
Napisano 27 Październik 200915 l ewerest zdobyty. szyja ogolona :) bardzo ładnie czyste modele shading git ładne studio
Napisano 27 Październik 200915 l Ha! Już wiem co mnie tak trochę mierzi: odbicie tych maszynek. Lustrzane imo niefajne. Trochę zmniejsz glossines, zwłaszcza po jakiejś dirtowej mapce. Dodało by to smaczku. Szkoda też, że tak dziwnie do bieli szybko zanika, pewnie maseczka w PS? no ale tak to cud malina, komercha czy tylko for fun?
Napisano 27 Październik 200915 l Autor ehh niestety nie mam Aftera, moze poszukam czegos darmowego do wypluwania animek. Co do tla... maszynki byly renderowane z alphą takze odbicia jak i samo tlo zostaly dodane w PS tak zeby nieco urozmaicic prezentacje:) a projekt czysto komercyjny z dosc ciasnym deadlinem. Ciesze sie, ze sie podoba:)
Napisano 27 Październik 200915 l stary .. perfect świetne materiały i wogole świetna praca, widzialem na stronie philipsa gratuluje gratuluje *****
Napisano 27 Październik 200915 l napracowałeś się, to widać. Gratki za modeling, oświetlenie i rendering. :)
Napisano 27 Październik 200915 l świetnie zrobione kolego, nic tylko kolejny raz pogratulować i podziękować za wrzucenie tego na forum :)
Napisano 28 Październik 200915 l Pierwszorzędna robota. Siaty cudne, a prezentacja miód malina! 5***** P.S. Możesz pokazać jak wyglądał materiał i sampel tej teksturki z rękojeści tej pierwszej golarki (tej co zamieściłeś teraz w hi-res) ?
Napisano 28 Październik 200915 l Autor dzieki Panowie:) peter-f - material bardzo standardowy, glossiness na 0,5 w refleksach - falloff typu fresnel kolejny high res... 8420:
Napisano 30 Październik 200915 l troszke nie podoba mi sie mapowanie tych paskow na ostatnim updatcie. W oryginale troszke inaczej to wyglada:) ale tak to gitara
Napisano 30 Październik 200915 l a mi sie na ostatnim updacie bardzo podoba gumowy przycisk! on jest taki gumowy!