CzAk1 Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Od wczoraj w sieci można oglądać pierwszy trailer do nowej superprodukcji ze stajni Warner Bros i Legendary Pictures- „Clash of the Titans”. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 "Zmierzch"? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Troy, Reign Of Fire i Lord Of The Rings w jednym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Zapowiada się ciekawy film ewentualnie fajne sceny walki :D Historia będzie pewnie mało związana z mitologią, ale to nic. Hades nie był bogiem piekieł tylko świata umarłych, czyli między innymi piekieł (Tartaru). W Tartarze smażą się Tytani po tym jak Zeus ich tam wrzucił. Zeusa nie chciał zdetronizować Hades (który nawet nie ucztował z bogami, ponieważ jego królestwo było większe i miało większe bogactwa). To Kronos jeden z Tytanów i ojciec Zeusa walczył z Zeusem o tron, też skończył w Tartarze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chom1k Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Fajna muzyczka, a film też zapowiada się nie najgorzej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 dziś jak patrzymy na stare filmy typu "walka pierwotnych ludzi z gumowymi dinozaurami" to chce nam się śmiać. Dziś takie właśnie filmy, jak ten trailer są ich współczesnym odpowiednikiem. Wieje tandetą. Od oprawy plastycznej, przez durny efekciarski montaż, po infantylne zestawienie muzyki a`la 300 z fabułą o kolesiach z pseudo średniowiecza. Ten film to zwykły produkt taki sam jak baton, czy gra na komórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Oj tam. Po lekturze muzułmańskich dzieł Kitab als'ada wa'L is'ad Abdul'l-Hasana Al'Amiriego, czy też 218 woluminów Patrologii Migne'a ojców łacińskich wydanych w 1216 roku, coś amerykańskiego również się przyda na wieczorek. W końcu po coś wymyślili popcorn. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Listopad 2009 Autor Share Napisano 11 Listopad 2009 i-riss ja tam lubie się dobrze bawić przy oglądaniu filmu...ale skoro wolisz inaczej :) Jak dobrze się nie mylę ta sam ekipa zrobiła 300stu (mówię o producentach)...i widać oddali w tym fimie troche z tamtego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 @i-riss Nie mów że nie lubisz zjeść od czasu do czasu batonika na deserek :) Nikt ci nie każe oglądać tego filmu. Po za tym CzAk1 ma racje niektórzy lubią się dobrze bawić przy filmie, czy wszystkie filmy muszą mieć surowy obraz i traktować o ludzkiej agonii moralnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 "Jazon i Argonauci" pierwsze skojarzenie. Nowsze bardziej z wykopem i więcej młodych prężnych pomalowanych oliwą chłopców biegających po zielonych kartonach. Imo nie wygląda najgorzej, ale wypasu ze śmietanką się nie spodziewam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 A mnie to na początku zapachniało remake'iem starego "Clash of the Titans". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Tweety, aż za daleko idące skojarzenia. To remake filmu z 1981 roku: http://www.youtube.com/watch?v=hu_9fdp0EFk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Tweety, aż za daleko idące skojarzenia. To remake filmu z 1981 roku: http://www.youtube.com/watch?v=hu_9fdp0EFk heh nie widziałem tego filmu z 81r więc siłą faktu pierwsze z brzegu skojarzenie to Jazon i Argonauci :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Tweety, aż za daleko idące skojarzenia. To remake filmu z 1981 roku: http://www.youtube.com/watch?v=hu_9fdp0EFk Ha! Wiedziałem! Kiedyś leciało na "jedynce" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 brukiew z burakami hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Dobry trailer! Jeśli to remake filmu o którym napisał Bigu to już zacieram rączki bo uwielbiałem tamten film! Często na dwójce leciał w niedziele ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zBtAO4dYL98&feature=related te efekty to takie stare cg czy jakieś czary mary bez kompa? W ogóle film kozacki- jak byłem małym chłopcem to leciał często w okolicach świąt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 hyhy, taa na Atari to robili :D Za efekty odpowiada Ray Harryhousen i zwykł obywać się bez komputerów. On również odpowiada za efekty i animację w Jasonie i Argonautach i wielu innych filmach od lat 40 do 80tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Listopad 2009 Share Napisano 12 Listopad 2009 Wiesz jak się urodziłem to już na kompach robili także wybacz lamerstwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 to ja jeszcze do tłumaczenia tytułu wrócę: w słowniku onetu słowo clash szczególnie pozycja 23 i 24 nieźle mnie zakręciła 23 harmonizować 24 nie harmonizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Listopad 2009 Autor Share Napisano 13 Listopad 2009 to ja jeszcze do tłumaczenia tytułu wrócę: w słowniku onetu słowo clash szczególnie pozycja 23 i 24 nieźle mnie zakręciła 23 harmonizować 24 nie harmonizować Słownik Onetu? o_Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 "Clash" nie ma nic wspólnego ze "zmierzchem". Głosowałbym za "Starcie Tytanów" lub coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Bacry -> zamień onet na http://dictionary.cambridge.org , wymaga znajomości angielskiego ale jest mega dobry. Nie jakieś tam syntetyki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 @Tweety nad nowym Jasonem i Argonautami też już pracują :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 świetny trailer...:) na pewno obejrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Oglądająć wspomnianą scenę z Meduzą - z tej starszej wersji, myślałem że zamienię się w kamień jeśli będę patrzył bezpośrednio w telewizor. To było w czasach kiedy na ZPT potajemnie robiliśmy "gwiazdki ninja" z dekli od puszek. Trailer nawet ładny. Tendencyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi