pressenter Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Ostatnio, zdawać by się mogło, mamy spory urodzaj wszelkiej maści bajek, i jakkolwiek denerwuje mnie to już trochę, to na film "Iron man 2" czekam z dość dużą niecierpliwością z racji sentymentu do Marvela. Właśnie na sieci pojawił się trailer tego filmu, i muszę przyznać, że zapowiada się niezły kąsek wszelkiego rodzaju efektów. Zapraszam do obejrzenia trailera: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Pozdrawiam Szymon
bartolomeo Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 zajarałem się strasznie! IronMan to było odkrycie. Jeden z fajniejszych filmów o superbohaterach :) trailer dwójeczki narobił mi smaku :)
olaf Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 trailer super. jedynka to moj ulubiony film komiksowy. Mimo ze nijak ma sie do komiksu :)
Santi_Animator Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Rewelacja, czekałem z niecierpliwością na ten zwiastun, teraz jeszcze tylko wystarczy wyczekać do premiery. Zapowiada się świetnie.
the_fgdf Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 Smakowicie to wygląda - trzeba tylko czekać...czekać i czekać...
ttaaddeekk Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 a co w nim takiego super? szczerze, to więcej się po 2ce spodziewałem
olaf Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 dla mnie super, ze nie ma niszczenia miasta, latających ciężarówek. Ze jest pewna dostrzeżona w dark knight akcja i reakcja. Ktoś super wykluwa ze społeczeństwa jakąś wesz będącą jego odbiciem. Super jest tez to, że jego asystentka sobie z nim pogrywa a nie wpada mu jak w spider manie w ramiona. Szczegolnie, ze w oryginale (komiksie) nie bylo takiej postaci wiec nie dodali jej bezmyslnie. Relacje emocjonalne w jedynce miedzy starkiem i asystentka mi sie podobaly. Super, ze na ekranie jest moj ulubiony alkocholik - Mickey Super, ze są dwa kostiumy, bo w komiksie były dwa. Nie wiem kim jest laska, ale fabuła nie trzyma sie w ogole komiksu wiec nawet nie da sie zgadywac.
Gość Morte Napisano 17 Grudzień 2009 Napisano 17 Grudzień 2009 erm ale ten pan z pejczami to niby ma byc omega red czy co...?
plasti Napisano 18 Grudzień 2009 Napisano 18 Grudzień 2009 łoooooooooooo szykuje sie niezly przysmak!!!!! bede czekac:D
wizz Napisano 18 Grudzień 2009 Napisano 18 Grudzień 2009 cóż nie ma to jak być Tonym Starkiem :P miazga
_Arti_ Napisano 18 Grudzień 2009 Napisano 18 Grudzień 2009 Ale jaja XD Ten koleś z łańcuchami wygląda jak Prince z PoP: Warrior Within :P
Sunedge Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 jak sie tak troche dzwiek podkreci, to az ciarki przechodza ^_^ nie moge sie doczekac
n-pigeon Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Może być fajnie :) Jedynka mi zmiażdżyła to i owo, mam nadzieje że z dwójką będzie podobnie :)
Temporal Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 biglebowsky dobre :) fajnie ze jeszcze ktos na tym forum ma jakies poczucie humoru
comander_barnik Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 końcówka jak pruli obaj na wszystkie strony była super, a także fargment z ACDC w tle. Chyba czas obejrzeć jedynke wreszcie
uzumakishadow Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 @ola-f Laska to Black Widow, współpracuje z S.H.I.E.L.D.
Loopik Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 biglebowsky - dobre, dobre ;) Na film czekam z niecierpliwością.
n-pigeon Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Hmm tak mi się przypomniało, kiedy do jasnej ciasnej będzie Mandaryn :D Magic kontra hi-tech czekałem na to od dawna xD
Sliterin Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Zapowiada się nieźle - zauważyliście, że wycięty "plakacik" jest podobny do crysisa
Gość i-riss Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 fajnie że Rourke, spowrotem wszedł do obiegu.
Rekomendowane odpowiedzi