Napisano 17 Grudzień 200915 l Ostatnio, zdawać by się mogło, mamy spory urodzaj wszelkiej maści bajek, i jakkolwiek denerwuje mnie to już trochę, to na film "Iron man 2" czekam z dość dużą niecierpliwością z racji sentymentu do Marvela. Właśnie na sieci pojawił się trailer tego filmu, i muszę przyznać, że zapowiada się niezły kąsek wszelkiego rodzaju efektów. Zapraszam do obejrzenia trailera: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Pozdrawiam Szymon
Napisano 17 Grudzień 200915 l zajarałem się strasznie! IronMan to było odkrycie. Jeden z fajniejszych filmów o superbohaterach :) trailer dwójeczki narobił mi smaku :)
Napisano 17 Grudzień 200915 l trailer super. jedynka to moj ulubiony film komiksowy. Mimo ze nijak ma sie do komiksu :)
Napisano 17 Grudzień 200915 l Rewelacja, czekałem z niecierpliwością na ten zwiastun, teraz jeszcze tylko wystarczy wyczekać do premiery. Zapowiada się świetnie.
Napisano 17 Grudzień 200915 l dla mnie super, ze nie ma niszczenia miasta, latających ciężarówek. Ze jest pewna dostrzeżona w dark knight akcja i reakcja. Ktoś super wykluwa ze społeczeństwa jakąś wesz będącą jego odbiciem. Super jest tez to, że jego asystentka sobie z nim pogrywa a nie wpada mu jak w spider manie w ramiona. Szczegolnie, ze w oryginale (komiksie) nie bylo takiej postaci wiec nie dodali jej bezmyslnie. Relacje emocjonalne w jedynce miedzy starkiem i asystentka mi sie podobaly. Super, ze na ekranie jest moj ulubiony alkocholik - Mickey Super, ze są dwa kostiumy, bo w komiksie były dwa. Nie wiem kim jest laska, ale fabuła nie trzyma sie w ogole komiksu wiec nawet nie da sie zgadywac.
Napisano 18 Grudzień 200915 l Ale jaja XD Ten koleś z łańcuchami wygląda jak Prince z PoP: Warrior Within :P
Napisano 19 Grudzień 200915 l jak sie tak troche dzwiek podkreci, to az ciarki przechodza ^_^ nie moge sie doczekac
Napisano 19 Grudzień 200915 l Może być fajnie :) Jedynka mi zmiażdżyła to i owo, mam nadzieje że z dwójką będzie podobnie :)
Napisano 19 Grudzień 200915 l biglebowsky dobre :) fajnie ze jeszcze ktos na tym forum ma jakies poczucie humoru
Napisano 19 Grudzień 200915 l końcówka jak pruli obaj na wszystkie strony była super, a także fargment z ACDC w tle. Chyba czas obejrzeć jedynke wreszcie
Napisano 19 Grudzień 200915 l Hmm tak mi się przypomniało, kiedy do jasnej ciasnej będzie Mandaryn :D Magic kontra hi-tech czekałem na to od dawna xD
Napisano 19 Grudzień 200915 l Zapowiada się nieźle - zauważyliście, że wycięty "plakacik" jest podobny do crysisa