Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio, zdawać by się mogło, mamy spory urodzaj wszelkiej maści bajek, i jakkolwiek denerwuje mnie to już trochę, to na film "Iron man 2" czekam z dość dużą niecierpliwością z racji sentymentu do Marvela. Właśnie na sieci pojawił się trailer tego filmu, i muszę przyznać, że zapowiada się niezły kąsek wszelkiego rodzaju efektów. Zapraszam do obejrzenia trailera:

http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/

Pozdrawiam

Szymon

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zajarałem się strasznie! IronMan to było odkrycie. Jeden z fajniejszych filmów o superbohaterach :) trailer dwójeczki narobił mi smaku :)

Napisano

trailer super. jedynka to moj ulubiony film komiksowy. Mimo ze nijak ma sie do komiksu :)

Napisano

Rewelacja, czekałem z niecierpliwością na ten zwiastun, teraz jeszcze tylko wystarczy wyczekać do premiery. Zapowiada się świetnie.

Napisano

dla mnie super, ze nie ma niszczenia miasta, latających ciężarówek. Ze jest pewna dostrzeżona w dark knight akcja i reakcja. Ktoś super wykluwa ze społeczeństwa jakąś wesz będącą jego odbiciem.

Super jest tez to, że jego asystentka sobie z nim pogrywa a nie wpada mu jak w spider manie w ramiona. Szczegolnie, ze w oryginale (komiksie) nie bylo takiej postaci wiec nie dodali jej bezmyslnie. Relacje emocjonalne w jedynce miedzy starkiem i asystentka mi sie podobaly.

Super, ze na ekranie jest moj ulubiony alkocholik - Mickey

Super, ze są dwa kostiumy, bo w komiksie były dwa.

Nie wiem kim jest laska, ale fabuła nie trzyma sie w ogole komiksu wiec nawet nie da sie zgadywac.

Napisano

erm ale ten pan z pejczami to niby ma byc omega red czy co...?

Napisano

Ale jaja XD Ten koleś z łańcuchami wygląda jak Prince z PoP: Warrior Within :P

Napisano

jak sie tak troche dzwiek podkreci, to az ciarki przechodza ^_^ nie moge sie doczekac

Napisano

Może być fajnie :) Jedynka mi zmiażdżyła to i owo, mam nadzieje że z dwójką będzie podobnie :)

Napisano

biglebowsky - dobre, dobre ;)

Na film czekam z niecierpliwością.

Napisano

Hmm tak mi się przypomniało, kiedy do jasnej ciasnej będzie Mandaryn :D Magic kontra hi-tech czekałem na to od dawna xD

Napisano

fajnie że Rourke, spowrotem wszedł do obiegu.