Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardziej bym dopracował oświetlenie, by mocniej urealnić ten obrazek.Ale generalnie to czad:) Bardzo mi się podoba klimat, naprawdę zaje fajnie.. Pozdrawiam.

Napisano

światło na lampkach powinno byc bardziej miekkie by bylo bardziej realne. reszta bardzo fajna, podobaja mi sie materiały na suficie drzwiach i tapeta:) zyrandol świetny. Jaki materiał tych kloszy na tym żyrandolu?

Napisano

też myślę, że super. bałbym się zasnąć bo sufit wygląda na taki co ma ochotę mnie zgnieść :) bardzo fajnie to wszystko wygląda. jak dla mnie jedna z lepszych wiz ostatniego czasu - "coś nowego". ewentualnie światło na lampkach coś... za ostre krawędzie?

Napisano

Bardzo się podoba. Jakiś powiew świeżości na forum. Co do projektu to chyba najlepszą uwagę napisał marcinW - ma się wrażenie, że sufit się zawali. Ten materiał na drzwiach to jakaś stara skorodowana stal?

Napisano

3d_operator, nie bardzo wiem o co chodzi z tą klamką ?

arch515, nie wiem w którą strone z tym światłem iść bo generalnie to jestem zadowolony.

To co tu widać jest po małym tuningu w szopie- hightlighty i sharpen.

grzegerz, swiatło lampek fakt- skopane. Teraz się coś mieli nie takie ostre zobaczymy. A co do matu kloszy to jak dobrze pamiętam jest to gradient połączony z texturą i to na falloff w difuzie siedzi... chyba ;]

marcinW, Kubaswielgus, dzięki ;] material drzwi to cos 'ala -stara odmalowana płyta wiórowa... ( z dużym wiórem - wiórskiem heehee ;]

Napisano

Z ciemnym sufitem to już przesada chyba. :D Wszystko po lewej, przy szafie strasznie czarne, vraylighty w lampkach nocnych mogłyby mieć troszkę bardziej miękkie światło. Sam klimat jakoś diablo kojarzy mi się z pracką Keraja, którą kiedyś pokazywał, taką zapuszczoną sypialnię, troszkę wydaje mi się zbyt przerażająco ciemno, a łącząc to z małym oknem i niskim pomieszczeniem... dodałbym laleczkę Czaki wypełzającą spod łóżka, i klimat gwarantowany. :D

Podobają mi się za to materiały jako takie, świetnie każdy z osobna wygląda.

Bez obrazy proszę, to ma być tylko konstruktywna krytyka. ;)

Sz.

Napisano

Sypialnia nie dla mnie ale pewnie jakaś domina byłaby zachwycona. Wykonanie bardzo mi się podoba. Jedynie coś z tapetami dzieje się nie tak gdy świeci na nie światło od lampek.

Napisano

Wykonanie bardzo spoko, wizki oddały klimat pomieszczenia.

Samo pomieszczenie też mi się podoba, ale sufit za nisko jest o dobre 30 cm. Sufit podwieszany nie pasuje tu.

4 gwiazdki ode mnie :)

Napisano

niechcialbym takiej sypialni, czulbym sie jakbym spal w piwnicy, ale robota spoko ;)

Futurystyczna sypialnia.

my ass, to ja niechce takiego futu

Napisano

Niektóre elementy związane z samą architekturą wnętrza troszeczkę nie dopracowane. To samo dotyczy detali i wyposażenia. Założenie - idea - bardzo interesująca. Doceniam to, że poradziłeś sobie z takim rodzajem sceny, nad którą trzeba chwilę posiedzieć żeby ją dobrze oświetlić.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności