Gość User190 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 dowaliłA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 jeju nooooooooooooooooo, żeś dowalił szkicamiiiiiiiiiiii... Telcia - do kobiety piszesz :P A Twoje szkice utwierdzają mnie w tym jak słabo rysuję ołówkiem. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2010 danke danke, dziękuje ślicznie telthona - majn got, nie ogarniam dziś na tyle że nie rozumiem pytania, chodzi Ci o to, jaki dokładnie to jest szkicownik? :) poza tym chyba muszę sobie jakiś delikatny, subtelny i kobiecy awatar wrzucić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 kobita? co za różnica :P nie czytam wszystkich postów, a nazwa nicka może troche zmylić :D to sie ciesze, kobit na maxie jak na lekarstwo, a jak sie jakieś pojawiają i mają takie super pomysły to nic tylko jape cieszyć :P mayer: no, myślałam że moleskine. http://www.moleskine.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 łojezu, te moleskiny. nie nom, to takie apple w świecie szkicowników, brakuje tylko świecącego jabłuszka :P ;) Ja bazgram w szkicownikach firmy TeNeues. Tez dobre. ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Gurgul Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Widać w SS nie lubią Mozarta... ;) Bardzo fajne szkice, zarówno spod ołówka jak i z tableciaka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Musi być moleskin. I szaliczek, i macbook. ;) Fajne rzeczy masz w szkicowniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 i kubeczek starbucka, inaczej nie artysta a dupa ;) a tymczasem 064. dzisiejszy szybki szkic w ps a, dzieki za opinie :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Ty no fajny :) Górna część włącznie ze skrzydełkami mi się podoba, dolna część trochę mniej, tak jakby był trochę za chudy przy tyłku :) takie wrażenie mam, heh, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Dużo ładnych prac w teczce ale miniaturka wcale nie zachęca do klikania. Polecam wymianę na coś hot, hot. A poza tym.. Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 10 Luty 2011 Autor Share Napisano 10 Luty 2011 heja heja, czas wrócić do pracy 065. ćwiczenie z refki 066. hydralisk piórkiem i tuszem pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 wow w ostatnich pracach jest pazur! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 7 Luty 2012 Autor Share Napisano 7 Luty 2012 Khem, witam ponownie po długiej przerwie. Po namowie paru osób sobie po cihutko wracam i odkurzam teczke. A żeby nie gadać zbyt dużo to wrzuce pare nowości a także pare odsmażanych kotletów sprzed roku. 067. Madafakersi, czyli taki remake jednej z pierwszych prac. Szkic + kolory i dokreskowania w PS'ie 068. Kolejny beast, podobnie jw. 069. takie artysytczne pitu pitu wokół chełmońskiego 070. takie tam kadry z animacji co teraz robie na licencjat 071. jw. 072. tych conceptów chyba nie było. uscisk rpzesa dla tego, kto wie skad wzięłam posture medyka. Kamizela na środku to malowanie po zdjeciu bo czas cisnął a miało być efektownie. 073. to akurat było dosć proste bo miało być wierne w stosunku do referencji z drobnymi zmianami + inne kolory mundurów 074. to tak a propo tej animacji co robie 075. to też 076. i to 078. i w sumie to 079. głupoty głupotki. a w ogóle przyznaje się (w nawiążaniu szczególnie do mych poprzednich postów) - skończyły się szkicowniki dobre w empiku i trzeba było się przesiaść na moleskiny. ale nie takie to straszne. 080. baba zła 081. jelonki 082. szybcior z natury koło 20 min. 083. i starocie z zeszłego roku. takie miniatury szybko-szybkie 084. miniatury wykładowe 085. ciut większe 086. i na koniec apokalipsa i tyle stykinie póki co, jak wygrzebie jeszcze cos ciekawego to się pochwale. A póki co czas zżera mi babranie się w animacje. pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 już się boję tej Twojej animacji. może być przekozacka :D dużo fajnych oryginalnych pomysłów tu przedstawiłaś. pomysł z przeciętymi na pół końmi, albo ten z biednym łupem wojennym na rzygającym koniu... miazga. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 łoo jak ciekawie! super teka, swietne szkice i pomysly. Nonono, oby tak dalej amigo! gwiazdy leco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 bardzo mnie się to widzi, szczegolnie te dwa poczatkowe (czepil bym sie jedynie na drugim obrazku trzymanego toporu) oraz animacyjno-apokalpityczne zeszytowe - ładnie to wszystko ujmujesz i nie przesadzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Oj bardzo super pracki... szczególnie te wszystkie konie! miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Przezajebiste rzeczy. Ulubiona teczka na maxie w tym tygodniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Dopiero co wbiłem szczęka opadła mi zwłaszcza po martwych dziewczętach na koniu, później było tylko lepiej, kawał dobrej roboty. Ciężko to nie docenić, super :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pums Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 świetne prace! jestem pod wrażeniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 ło qr...a niezły stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 (edytowane) Uou, świetne rzeczy, bardzo mi sie podoba lekko groteskowa anatomia tych wszystkich stworasów, koni i innych takich... Miljąszeset gwiazdek! Edit: Eeeee, to taaa teeczka, przejrzałem od początku... Już się nią zachwycałem, ale stwierdziłem że to jedna z tych których nie warto komentować, bo troche nazbyt oczywistym jest że wymiata. Skoro tym razem uznałem jednak, że wypadałoby się publicznie pozachwycać, to jedynym sensownym wyjaśnieniem owego faktu jakie przychodzi mi do głowy jest to, że ta ostatnia wrzutka musi być jakaś wyjątkowo czerstwa, no i w ogóle: "jestem dziewczyną - rysuję konie" - co za sztampa, idę stąd. [Mam nadzieję że niniejszym udało mi się jakoś wybrnąć z klasą z tego faux pas które popełniłem ;P] Edytowane 7 Luty 2012 przez Urbanboogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Dwa pierwsze + konie są super. Widać wyrobione oko (i rękę:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 No kawałek dobrej roboty te konie są świetne jak i cala reszta lecą gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 jest moc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Przyjemnie się ogląda. Ostatnie 4 konie apokalipsy mój farovyt =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Piekna teka, ja jestem zachwycony. Te koncepty wojakow-Panzerfaustow troche czerstwe i jakby nieTwoje, ale tam gdzie ciskasz te rzeczy po swojemu to strasznie czuc moc. Rewela, jak masz wiecej to nic tylko czekac na upy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayer Napisano 8 Luty 2012 Autor Share Napisano 8 Luty 2012 heja wszystkim, strasznie sie cieszę, że się podoba, nic tylko iść dalej. Urbanboogie - zapomniałes napisać że pewnie jeszcze gram w simsy! :D Mocnek - wojacy faktycznie odstają od reszty bo mieli być tacy wyniuniani, że tak określę. Ale cóż, też to jakas lekcja :) pozdrawiam i oby do nastepnego update'a! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi