Thx Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) witam, okoliczności mnie zmusiły na nowo przemazać cały obrazek, ponieważ zapomniałem ,że detal był odpuszczony Edytowane 24 Listopad 2010 przez Thx 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Świetne. Jeden z ciekawszych obrazków które ostatnio widziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 muszę zrobic nowa kompresję i jeszcze nad niebem popacować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 pierwsza jest głębsza i bardziej szczera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 swietny kontrast nitkowanego tła i w miarę płaskiej strugi krwi. Nie wiem czy to będzie dla Ciebie komplement czy obelga, ale byłaby idealna na ścianę pod dobrze zaaranżowane i oświetlone pomieszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Luty 2010 Share Napisano 15 Luty 2010 Bardzo fajne. od razu widać czyje ***** ola-f : Najlepiej na ścianie katedry Beksińskiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Luty 2010 Autor Share Napisano 15 Luty 2010 (edytowane) dziadek 3D milo Ciebie słyszeć, najlepszego w nowym roku...pierwsza to bliżej nieokreślone emocje, druga to ...podrasowana na potrzeby widza. Chodzi o to, że chcę pokazać w skali i pomyślałem , ze brakuje detalu. jak znajdę chwilę pokażę zbliżenia ...zrozumiesz , pozdro jeszcze raz ...osobiście nie siedzi mi niebo, może uda mi sie podkręcić jak... w oryginale. Tyle , że bardziej utkane poprawki Edytowane 16 Luty 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 oin do deski jest przybity! xD poprawisz? Mega... hardcore temat i hardcore wykonanie xD.. podziwiam cie za te kreseczki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 16 Luty 2010 Autor Share Napisano 16 Luty 2010 wiesz co Areien...to to tak jakby przybili Chrystusa do płotu...może i dobra metafora...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Zawsze się zastanawiałem, jak wygląda twój tablet po takim rysowaniu, chyba, że masz lekką rękę :D. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 102 na 204cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 No w końcu coś się dzieje, dp wychodzi na salony, jeśli można tak to określić. Gratuluje Thx, wg mnie to przełom pokazujący że to tylko technika, która także może służyć sztuce - tej dla sacrum a nie tylko jak to sam okreśiłeś "kuglarskim sztuczkom" czyli profanum. Oby więcej takich inicjatyw, jeszcze raz, brawo, bardzo żałuję, że nie mam możliwości zobaczyć na żywo. Możesz wyjawić coś więcej o sposobie przenoszenia od strony "technicznej" na materię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Możesz wyjawić coś więcej o sposobie przenoszenia od strony "technicznej" na materię? Ja się podczepię pod pytanie :) Musi wyglądać niesamowicie na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 No Panie, gratulacje. Ile to ma pikseli w oryginale? A z bliska "klocków" nie widać? Na jakim papierze? A podpisałeś się pod dziełem? =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 A podpisałeś się pod dziełem? =] Kto jak kto, ale Thx nie musi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 My to wiemy ale maluczcy co to przyjdą obadać i być może się do DP przekonać nie za bardzo =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 he he fajnie ,że się podoba: wydruk na epsonie do fotografii ośmiogłowicowym, zrobie dokumentacje i pokażę ..to był eksperyment i babciom podobało się. Szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panisowa Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 miazga... na żywo musi robić niesamowite wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Światło i ściana nadały nowego wyrazu... Takie kolory dopełniające się zrobiły, teraz jest jeszcze większy wykop niż poprzednio. Sztuka, nie ma dwóch zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 Nono, Thx, bardzo ciekawi mnie jak to wydrukowales, kolorów Ci nie rozwaliło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 3 Marzec 2010 Autor Share Napisano 3 Marzec 2010 spodziewałem się gorszego wydruku, porobiliśmy my chyba z pięć razy na fragmencie, miałem problem z gammą...i tak twierdzę,ze monitor to monitor, on ma światło rzucone i tak pracujemy. Wydruk to barwnik i plama, trzeba szukać kompromisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 Ale to jest druk na płótnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 ciekawa tworczosc,bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 3 Marzec 2010 Autor Share Napisano 3 Marzec 2010 pianka, wydruk fotograficzny, folia zabezpieczająca plus rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 plus rama Juz lece do spozywczego po margaryne. A jaki jest mniej wiecej koszt samego takiego wydruku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 3 Marzec 2010 Autor Share Napisano 3 Marzec 2010 powiem dyplomatycznie i uczciwie: za całość ponad tysiaka chodzą słuchy , ze można taniej ...sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 (edytowane) ...I.... to nie tak do końca jak chciałem ale......IMG]http://img6.imageshack.us/img6/6620/6finalkomp.jpg[/img] Edytowane 13 Marzec 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Bardzo ciekawa praca. Pozwolę sobie na słowo krytyki. Detal jak na moje nie prezentuje się ciekawie. Najbardziej drażni zestawienie interpolowanych kresek i dodane nowe w wysokiej rozdzielczości (przynajmniej takie wrażenie - pewnie to jednak miękki brush). Źle działa odcięcie warstw od tła. Poprzeczny element krzyża wydaje się być troszkę za bardzo "puszczony". Przede wszystkim - mi osobiście najbardziej spodobała się pierwsza wersja - szczególnie tło - rozprowadzenie "kraterów", głębia. Najwięcej pytań nasuwa Kompozycja - może to i lepiej że wprowadza lekkiego "nerwa" - waląc się na prawo i pozostawiając malutko miejsca u góry. Ogólne wrażenie/interpretacja - lepiej nie napiszę. Ale uczta dla ducha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Mnie też odnośnie kresek zastanawia czy każda pochodzi "z ręki" czy może masz brusha coś na bazie rozpraszania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 11 Marzec 2010 Autor Share Napisano 11 Marzec 2010 nie wiem czy wszystko w poście sly zrozumiałem... ale emmilius wszystko z ręki, ponieważ digital traktuję jako narzędzie manualne (tyle, że cyfrowe). Mam czysto plastyczne problemy: jak zrobić żeby w dużym formacie wszystko było spójne wizualnie. Chodzi mi o wielość kresek i pędzli olejnych. ja już działam w minimum : pędzel olejny i pastel tłusta, reszta to krycie i wielkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 Respekt dla nadgarstka. Toż to przygotowanie fizyczne jak na olimpiadę musi być. No i złoto zdobyłeś trzeba przyznać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) ....II...... troche dzialam szybko, poniewaz zalezy mi na rozrysowaniu całości...później bede poprawial jak bede cos widział pozdro Edytowane 13 Marzec 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) ...III.... Edytowane 13 Marzec 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Jezus na krzyzu - tego jeszcze nie bylo! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Tak z ciekawości... Starasz się zdążyc skończyc przed wielkanocnym gorefestem? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 he he chciałbym tylko kiedy to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Thx pracuj bo warto....zawsze znajdzie się paru idiotów co bedzie Cię chciało zniechęcić, oni już tak mają i nic poza wewnętrzną nicością.........:)). Powodzenia...!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 he he chciałbym tylko kiedy to jest? Kulminacyjny moment można rozpoznac, gdy Gibsonowska "Pasja" osiąga większą ilośc wypożyczeń w Blockbusterze niż wszystkie Disneyowskie filmy razem wzięte. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Ekstra fajne kompozycje.. mocno nietypowe i swobodne jak na tak klasyczny i ciężki temat. Wiesz co mam na myśli. Podejrzewam, że większość ludzi by się trochę spięła mając takie zadanie przed sobą.. zaczęłoby się szukanie referek, podglądanie jak to inni zrobili wcześniej. U Ciebie czuć taką fajną, młodą świeżość. Dawaj dalej :) jeszcze trochę zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 Kulminacyjny moment można rozpoznac, gdy Gibsonowska "Pasja" osiąga większą ilośc wypożyczeń w Blockbusterze niż wszystkie Disneyowskie filmy razem wzięte. :) ja jak co roku będę ogladał 'Jesus Christ Superstar' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 A ja "Marjoe" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 (edytowane) ....IV..... Edytowane 13 Marzec 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 .....V.... jak widać powyżej trochę się umęczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Wow, ostatnie budzi nieodparte skojarzenia z Hendrixem. Przeraza mnie swoboda z jaka budujesz takie genialne kadry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 o matko z tym Hendrixem dałeś czadu...cholerka czy ja czasem nie przesadzam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 cholerka czy ja czasem nie przesadzam? zdecydowanie nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 ...VI... ...nie tak miało być, robi sie coraz trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Przyznam szczerze że o ile Twój styl mi się podobie, o tyle interpretacja tego akurat tematu nieco mnie przeraża ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 ? ale całego tematu? I w jakim sensie przeraża? właśnie siedzę nad następną stacją i dyskutuje z Anną o szóstej (tej wyzej)....nic kobita nie widzi . Wrócę do niej jeszcze raz...później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi