Jump to content

Lancia Delta Integrale HF - Update

Berger

Recommended Posts

O czlowieku wybrales niesamowita maszynke :D Jedno z moich motoryzacyjnych marzen :) Modelowalem ta Lancie w wersji rajdowej ilestam lat temu (hehe) i powiem ze naprawde byla to przyjemna przygoda bo ksztalty nie byly zbyt trudne (w sumie wtedy sie uczylem). 3mam kciuki!!

Siatka wporzo. Jak poprawisz co trzeba (bo mniemam ze wiesz co) to bedzie spoko :)

Dodałem parę baz pod detale, nie chce ich zbytnio robić później. Karoserie wyprostuje gdy będe miał trochę więcej zapasu czasu ( czwartek wydaje się dobry ):

frontdh.th.jpg

mirrorr.th.jpg

mirror2m.th.jpg

spoilerg.th.jpg

sidega.th.jpg

Edit: Dodaje kolejne bazy:

sidey.th.jpg

Edited by Berger

Sibu: dzięki wielkie, rep. Dodałem tą krawędź, jak masz jakieś ciekawe referki o silniku Lanci to były by bardzo mile widziane :) Jedyne referki jakie mam to budowa przekrojowa Delty ale S4, a sądzę że ta wersja różni się i to bardzo.

frontph.th.jpg

Przyłączę się do "podziwiających" ten temat i model. :) Mam na razie takie pytanie trochę z innej beczki- Brazniew, a co z Lancerem? Tak fajnie się zapowiadał.

Ja też planuje zacząć modelować samochody ale ten Twój poziom szczegółów mnie troche demotywuje ;P Kto to widział, żeby nawet żaróweczki w lampie tak dokładnie robić ;)

Przepraszam, że tu kieruje to pytanie, ale w dziale toutoriale nikt mi nie odpowiada. Jestem ciekaw jak wygładziłeś krawędzie w aucie, że nie są zaokrąglone, ale są gładkie. Pytam się tutaj, ponieważ sam modeluje Lancia. To mój pierwszy projekt.