Napisano 31 Maj 200420 l Gimme a D! Gimme a R! Gimme an U! Gimme a G! And what does that spell? DRUG! Uuuuu uuuuu uuuu *pompony lataja w powietrzu, kobiety mdleja, faceci zazdroszcza*
Napisano 31 Maj 200420 l o DruG zrobil sobie przyjecie niespodzianke (jak slodko ;-p)... dolaczam sie wiec do tych zyczen... wszystkiego naj, wielu kolorowych piXeli, weny i czego tam jeszcze chcesz... pozdro
Napisano 31 Maj 200420 l to ja sie tradycyjnie wyrecze paniami :) Sto lat DruGu! Zeby Ci kobiety mdlaly tylko w urodziny a faceci zazdroscili caly rok :) Co do pomponow to wszystko jedno, moga latac :) Kogóż moje oczy jeszcze widza :) Hunter, mort1 - STO LAT!
Napisano 31 Maj 200420 l no DruG misiaczku, sto lat!!! to samo reszcie solenizantom!! zyjcie ostro i dawajcie czadu!
Napisano 31 Maj 200420 l 100 lat DruG !! Wszystkiego najlepszego. Zdrowia, masy pomysłów i szybkich renderingów :).
Napisano 31 Maj 200420 l No DruG, jak to mowia: \"starość nie radość\" ;-) Latka leca ... Najlepsze zyczenia dla wszystkich dzisiejszych solenizantow !!! 100 LAT!
Napisano 31 Maj 200420 l Hehe... Adek może zobisz jakiś \"automat\" rozsyłający przez U2U życzenia urodzinowe?? :P:P Wszystkim, którym jeszcze nie życzyłem, naj...[piwo] Pozdr
Napisano 31 Maj 200420 l e to i ja... duzo siana, najlepszych w miescie stacji roboczych i sponsorow wielu i wogole :)
Napisano 31 Maj 200420 l hehe no i ja wszystkiego najleprzego,w tym lepszego kompa niz T.Kosiorek :P wiecej monitorow,brazili 4.5,v-rayi 12.3,darmowych prezentów czyli 2 xeonow 2 Ghz :P i takie tam hehe ogulnie to jak nalepiej....
Napisano 31 Maj 200420 l Przylaczam się do życzen :) wszystkiego najlepszego DruGu, zeby dobrze Ci sie w życiu wiodlo i zdrowia, pieniędzy, szczęscia w miłości i wogóle wszystkiego najlepszego :) Pozdrawiam
Napisano 31 Maj 200420 l ej DruG sie w ogole urodzil ? myslalem ze byl wspolstworzony, zrodzony z ojca a przez niego wszyscy zrywaja boki :/ niech nam gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeee zagasnie nigdy nieeeeee zagasnie a kto z nami nie wypije ten moze prowadzic :P
Napisano 31 Maj 200420 l Dzieki wszystkim, coz za spontaniczna reakcja ;) Leander: heh, dzieki, umowilem sie z tymi Twoimi skaczacymi laseczkami na lody ;) Pablo: bez obaw;) Batou: thx, na pewno sie przyda wszystko wymienione:) Adek: zgadza sie, najwyzszy czas zalozyc rodzine, wybudowac dom, splodzic syna i posadzic drzewo... albo zrobic w koncu shorta;) Loozack: dzieki, wiem, ze to bylo z glebi... ;) Falcrum: dziekuje, ze z okazji moich urodzin sugerujesz automatyczne rozwiazania. To juz drugi taki prezent dzisiejszego dnia ;> mw4d: zamienie szczescie w milosci na kase i zdrowie, jezeli pozwolisz, bo juz nie potrzebuje tego pierwszego;) Leru: nie zrozumialem, ale dzieki;)
Napisano 31 Maj 200420 l Ja także z równie głebokich zakamarków moich wnętrzności życze wszystkiego czego sam sobie życzysz (nie musisz mowić, w zasadzie to wole nawet nie wiedzieć co to jest ;) )
Napisano 4 Czerwiec 200420 l no wsszystkiego najleprzego z okazji 13 urodzin Kx ... niech ci posty lecą i twoj prezstiz CG trwa na wieki....
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Sto lat kx! I nie przesadzaj z tym skakaniem u Babci, bo to sie zawsze zle konczy ;)
Napisano 5 Czerwiec 200420 l o, hehe, jednak chociaz tutaj ktos pamietal (czyt. spojrzal na ta tabelke :) ) THNX
Napisano 6 Czerwiec 200420 l ehehehe Wszystkiego najlepszego (sami wybierzcie czego) : bloki phestor Allien krzych Waldek1975 don_filippo Emet Metall Dr Jackyl Roan qmpstudios Sa_ma_el wne_chaos :)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Nom, a później przychodzą do ciebie różne kobiety z dziećmi i mówią że chcą jakieś pieniądze... alimenty czy jakoś tak... Wszystkiego najlepszego!
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Autor HA !, Falcrum najlepszego wojaku :) 100 lat nam zyj, czolgi rob :) itp itd HOAH !
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Woow !! WIELKIE DZIENX CHŁOPAKI !! Nie spodziewałem się, że ktoś zauważy, ten skromny napis na dole forum...:P Jeszcze raz dzienx i macie już pewne ja w banku, że przez kolejne 18 lat !! będę razem z wami :) Nie ukrywam, że wasze posty naprawde poprawiły mi humor :) Cieszą serce takie słowa... Pozdr
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Ja rowniez sie dolaczam 100 lat !!!!! Tylko zebys cos z imprezy pamietal :D Pozdrawiam
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Najlepszego! ...a z tej impry nad ranem mało będziesz pamiętał :D ......
Napisano 9 Czerwiec 200420 l Hehe...jakoś wszystko pamiętam...albo zapomnialem do torta dolać odrobinę więcej rumu i do kieliszka z colą dodać wodki...:P Na resio...imprezki jak sobie wyślniliście nie było, ale za to była dobra atmosfera rodzinna, no i oczywiście to co najlepsze w tym wszystkim...prezenty. Nie pisałbym tego gdybym nie miał w tym ważnej informacji...otóż mam po tym jednym dniu...TABLETA !! (Pentagram O\'Pen XXL) i APARAT CYFROWY !! (Creative PC-CAM 880)...No teraz to ja już mam połowę sprzętu ( teraz trzeba uzbierać sobie na nowego kompa...:P ) Jeszcze raz WIELKIE dzienx za życzenia !! :) Pozdr
Napisano 16 Lipiec 200420 l No M@TI troche spuznione ale co tam 100 lat i all goodnes to you :D dobrze ze teraz kalendarz jest :D
Napisano 7 Sierpień 200420 l bleeee dziekuje lezka w oku mi sie zakrecila :(:):(:) ze wzruszenia chlip chlip
Napisano 9 Sierpień 200420 l Hehm, dopiero teraz zcauiłem życzenia dla mnie z okazji urodzin :D :) [lol] Wielkie dzięki panie Marcinie!!!!!! I wszystkim obchodzącym urodziny w tym wakacyjnym okresie również wszystkiego NAJ!!!!!!
Napisano 22 Sierpień 200420 l Christian Noir Stein .............HEPI BIRZZDEJ!!!!..........................