Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Gimme a D! Gimme a R! Gimme an U! Gimme a G!

And what does that spell?

DRUG! Uuuuu uuuuu uuuu *pompony lataja w powietrzu, kobiety mdleja, faceci zazdroszcza*

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 354,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o DruG zrobil sobie przyjecie niespodzianke (jak slodko ;-p)... dolaczam sie wiec do tych zyczen... wszystkiego naj, wielu kolorowych piXeli, weny i czego tam jeszcze chcesz... pozdro

Napisano

to ja sie tradycyjnie wyrecze paniami :)

girl_anim.gifgirl_anim.gifgirl_anim.gif

Sto lat DruGu! Zeby Ci kobiety mdlaly tylko w urodziny a faceci zazdroscili caly rok :) Co do pomponow to wszystko jedno, moga latac :)

Kogóż moje oczy jeszcze widza :) Hunter, mort1 - STO LAT!

Napisano

no DruG misiaczku, sto lat!!!

to samo reszcie solenizantom!!

zyjcie ostro i dawajcie czadu!

Napisano

100 lat DruG !! Wszystkiego najlepszego. Zdrowia, masy pomysłów i szybkich renderingów :).

Napisano

No DruG, jak to mowia: \"starość nie radość\" ;-) Latka leca ...

Najlepsze zyczenia dla wszystkich dzisiejszych solenizantow !!!

100 LAT!

Napisano

Hehe... Adek może zobisz jakiś \"automat\" rozsyłający przez U2U życzenia urodzinowe?? :P:P

Wszystkim, którym jeszcze nie życzyłem, naj...[piwo]

Pozdr

Napisano

e to i ja...

duzo siana, najlepszych w miescie stacji roboczych i sponsorow wielu i wogole :)

Napisano

hehe no i ja wszystkiego najleprzego,w tym lepszego kompa niz T.Kosiorek :P wiecej monitorow,brazili 4.5,v-rayi 12.3,darmowych prezentów czyli 2 xeonow 2 Ghz :P i takie tam hehe ogulnie to jak nalepiej....

Napisano

Przylaczam się do życzen :) wszystkiego najlepszego DruGu, zeby dobrze Ci sie w życiu wiodlo i zdrowia, pieniędzy, szczęscia w miłości i wogóle wszystkiego najlepszego :) Pozdrawiam

Napisano

ej DruG sie w ogole urodzil ? myslalem ze byl wspolstworzony, zrodzony z ojca a przez niego wszyscy zrywaja boki :/

niech nam gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeee zagasnie nigdy nieeeeee zagasnie a kto z nami nie wypije ten moze prowadzic :P

Napisano

Dzieki wszystkim, coz za spontaniczna reakcja ;)

Leander: heh, dzieki, umowilem sie z tymi Twoimi skaczacymi laseczkami na lody ;)

Pablo: bez obaw;)

Batou: thx, na pewno sie przyda wszystko wymienione:)

Adek: zgadza sie, najwyzszy czas zalozyc rodzine, wybudowac dom, splodzic syna i posadzic drzewo... albo zrobic w koncu shorta;)

Loozack: dzieki, wiem, ze to bylo z glebi... ;)

Falcrum: dziekuje, ze z okazji moich urodzin sugerujesz automatyczne rozwiazania. To juz drugi taki prezent dzisiejszego dnia ;>

mw4d: zamienie szczescie w milosci na kase i zdrowie, jezeli pozwolisz, bo juz nie potrzebuje tego pierwszego;)

Leru: nie zrozumialem, ale dzieki;)

Napisano

Ja także z równie głebokich zakamarków moich wnętrzności życze wszystkiego czego sam sobie życzysz (nie musisz mowić, w zasadzie to wole nawet nie wiedzieć co to jest ;) )

Napisano

no wsszystkiego najleprzego z okazji 13 urodzin Kx ... niech ci posty lecą i twoj prezstiz CG trwa na wieki....

Napisano

o, hehe, jednak chociaz tutaj ktos pamietal (czyt. spojrzal na ta tabelke :) )

THNX

Napisano

co tu moge napisac

jeszcze raz dzieki wszyskiem :)

Pablo - heh :P

Napisano

ehehehe

Wszystkiego najlepszego (sami wybierzcie czego) :

bloki

phestor

Allien

krzych

Waldek1975

don_filippo

Emet

Metall

Dr Jackyl

Roan

qmpstudios

Sa_ma_el

wne_chaos

:)

Napisano

Nom, a później przychodzą do ciebie różne kobiety z dziećmi i mówią że chcą jakieś pieniądze... alimenty czy jakoś tak...

Wszystkiego najlepszego!

Napisano
  • Autor

HA !, Falcrum najlepszego wojaku :) 100 lat nam zyj, czolgi rob :) itp itd HOAH !

Napisano

Woow !! WIELKIE DZIENX CHŁOPAKI !! Nie spodziewałem się, że ktoś zauważy, ten skromny napis na dole forum...:P

Jeszcze raz dzienx i macie już pewne ja w banku, że przez kolejne 18 lat !! będę razem z wami :)

Nie ukrywam, że wasze posty naprawde poprawiły mi humor :) Cieszą serce takie słowa...

Pozdr

Napisano

Ja rowniez sie dolaczam 100 lat !!!!! Tylko zebys cos z imprezy pamietal :D

Pozdrawiam

Napisano

Najlepszego! ...a z tej impry nad ranem mało będziesz pamiętał :D ......

Napisano

Hehe...jakoś wszystko pamiętam...albo zapomnialem do torta dolać odrobinę więcej rumu i do kieliszka z colą dodać wodki...:P

Na resio...imprezki jak sobie wyślniliście nie było, ale za to była dobra atmosfera rodzinna, no i oczywiście to co najlepsze w tym wszystkim...prezenty. Nie pisałbym tego gdybym nie miał w tym ważnej informacji...otóż mam po tym jednym dniu...TABLETA !! (Pentagram O\'Pen XXL) i APARAT CYFROWY !! (Creative PC-CAM 880)...No teraz to ja już mam połowę sprzętu ( teraz trzeba uzbierać sobie na nowego kompa...:P )

Jeszcze raz WIELKIE dzienx za życzenia !! :)

Pozdr

Napisano

No M@TI troche spuznione ale co tam 100 lat i all goodnes to you :D

dobrze ze teraz kalendarz jest :D

Napisano

bleeee dziekuje lezka w oku mi sie zakrecila :(:):(:) ze wzruszenia chlip chlip

Napisano

Hehm, dopiero teraz zcauiłem życzenia dla mnie z okazji urodzin :D :) [lol] Wielkie dzięki panie Marcinie!!!!!! I wszystkim obchodzącym urodziny w tym wakacyjnym okresie również wszystkiego NAJ!!!!!!

Napisano

Christian Noir Stein .............HEPI BIRZZDEJ!!!!..........................