Napisano 29 Sierpień 200420 l Chveti wyslesz im butkiety kwiatkow ? ps. dolaczam sie do zyczen wkocu to 1 post do przodu
Napisano 29 Sierpień 200420 l Chveti wyslesz im butkiety kwiatkow ? hymmm.... no niezabardzo (cienko z kasą :P) ale może jakieś quadro :D odpisuje Ci bo wkocu to 1 post do przodu :D
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Hej od dzisaij, będe wszystkim pisać życzenia, żeby wszyscy się mi później odwdzięczyli;) Siegmar, wszystkiego najlepszego!( wczoraj)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Wszystkim, ktorym jeszcze nie zyczyłem: Wszystkiego naj...(dopiszcie sobie czego...:D ) Pozdr
Napisano 7 Wrzesień 200420 l hej tam, dizęki wszytkim, wzruszyłem się ;] lata stukają, a ja wciąz 3d się uczę :)
Napisano 7 Wrzesień 200420 l najlepszego Salvator :* zycze ci swietnych modeli i pieknej panny ale swietych modeli przedewszystkim :p
Napisano 7 Wrzesień 200420 l piekna nie piekna zeby glupia nie byla ... to podstawa, wiem co mowie ;) dolaczam sie do zyczen poz
Napisano 13 Wrzesień 200420 l xMark- udanej dogi w nowym, "dorosłym" zyciu! Więcej takich prac i wiele lepsiejszych! Niech ci rendeingi, modelingi i texturingi same sie robily ;) Pozdr
Napisano 1 Październik 200420 l qrde Pjonier wyprzedziles mnie ... wlasnie 1 min po 00:00 chcialem napisac :P a wiec Hapi Berzdej Kozioo ;) na DTM by byla imprezka ;)
Napisano 2 Październik 200420 l Sto lat kozioo, milej pracy w 3d maxie (szczegolnie tym ostatnim ;) ), abys wkoncu rozpracowal te shadery SSS :P, szybkich dziewczyn i pieknych renderow ;) (albo odwrotnie) życze Tobie na 17 urodziny ;)... Pozdrawiam
Napisano 2 Październik 200420 l :/ co ty Salvator, jesteś z Parafii Św. Brygidy? ;) Wszystkiego najlepszego kozioo.
Napisano 2 Październik 200420 l Dzieki Panowie ;) na DTM by byla imprezka No to moze 18 za rok:> kto wie, hehe
Napisano 2 Październik 200420 l przyznaj sie nie zapomniales bo Ci forum przypomnialo na dole :>>> :D
Napisano 2 Październik 200420 l Nie forum, a AQQ mi przypomniało wysylając mi przypomnienie o urodzinach, które wcześniej sobie napisałem :P Pozdr
Napisano 2 Październik 200420 l nimrod - dane od służb specjalnych? :P ja bym tam im nie ufał, ostatnio dziwne rzeczy się tam dzieją....
Napisano 2 Październik 200420 l Wszystkiego najlepszego Kozioo:D Nich Ci sie tam spelni co tylko chesz:D
Napisano 4 Październik 200420 l ktoś tu ma dzisiaj osiemnastkę i nic nie mówi. :> happy birthday gallanodel!!
Napisano 10 Październik 200420 l Hapi berzdej Master ;) szkoda ze akurat w twoje urodziny Max3d oszalal ;)
Napisano 10 Październik 200420 l wszystkiego najlepszego :P nie liczy się ilość lecz jakoś osób które życzą ci szczęścia :]