Napisano 19 Grudzień 200519 l kliment woroszyłow, thud, kokos_sokok, diesbonus - najlepszego, szczegolnie dla klimenta i thud'a! :D
Napisano 19 Grudzień 200519 l kliment woroszyłow, thud, kokos_sokok, diesbonus wszystkiego jan panowie 100lat
Napisano 20 Grudzień 200519 l hehe no nie spodziewałem sie..bardzo miło. wasze zdrowie pije panowie!:)
Napisano 21 Grudzień 200519 l dzieki serdeczne za zyczenia!! :) hehe sam kompletnie zapomnialem ze mam urodziny :] nawet maila dostalem od ekipy max'a :D no i zyczenia dla: dredera, sith_LORD'a, Howks'a, FRODA!! wszystkiego naj!
Napisano 21 Grudzień 200519 l kliment woroszyłow, thud, kokos_sokok, diesbonus wszystkiego jan panowie 100lat no właśnie :D wypiję dzisiaj na mieście Wasze zdrowie Panowie :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l ja nie mam siły pić, ale moge tak nietypowo...zjem dzisiaj za Wasze zdrowie obiadek :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l sith, frodo, dred i howk -wszystkiego najlepszego, w szczególności użytkownikowi z największym starzem spośród całej czwórki :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l reszta ziomków tez choc ich nie znam z forum ;) No co Ty! Nie znasz najambitniejszego programisty na forum - Froda? :D Wstyd! :D Najlepszego chłopaki! Pozdro!
Napisano 21 Grudzień 200519 l o ja , ale mnie urodzin ominelo no to zaleglosci Tomek, T0m3k, Lucas, Deus, Kliment, Sith_Lord, Boba Wszystkiego najlepszego panowie :> musze chyba czesciej w kalendarz zagladac ;]
Napisano 24 Grudzień 200519 l wesoledi wszystkiego naj naj naj i widzisz przez wigilie wszyscy zapomnieli :D wstydzcie sie ;) 100 lat
Napisano 25 Grudzień 200519 l O, jednego z was mialem okazje poznac, ale bez zadnych forow dla tej osoby ;)) Wszystkiego najlepszego w ramach urodzin, dla was obu ;] Badyl, yaras - 100 LAT !! :)
Napisano 26 Grudzień 200519 l senkju senkju chlip chlip ktos pamieta o badylu tu jeszcze chlip ale sie kurna wzruszylem... ;( :D:D:D:D:D:D
Napisano 27 Grudzień 200519 l Woznkt, mr.funky, Firenzo - wszystkiego naj! STO LAT:] luubie byc pierwszy^^
Napisano 31 Grudzień 200519 l No i stalo sie, znowu jestem o rok starszy:) Stary kapec ogolnie, niedlugo 30stka stuknie, no ale chociaz mam najwieksza impreze na ziemi bo caly swiat sie w ten dzien bawi hehe
Napisano 31 Grudzień 200519 l miszcz, Traitor - najlepszego :D. Traitor - wypije dzisiaj twoje zdrowko ;]
Napisano 31 Grudzień 200519 l eheheh o kurde no to sylwestrowe chłopaki cały swiat dziś pije za was !! :D Fajerwerki też :D !!!
Napisano 2 Styczeń 200619 l marcin_mocny spoznione(wczoraj nie bylem w stanie) 100 lat!! Sero wiggles 100 lat panowie wszystkiego naj.....
Napisano 2 Styczeń 200619 l _BERGINYON_, gniewko, Herod, Gromateist, Altus, Diesel, Active - woho ale was duzo ;]. Najlepszego, szczegolnie dla Altusa i Diesel'a :))