Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 355,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

uncle - przedewszustkim zdrowia bo to najważniejsze a pozniej tego co tam sobie pragniesz ;)

Napisano

Wszystkiego najlepszego Piotrze :)

Napisano

Wszystkiego czego dusza zapragnie DarCon i max_1989 !!

I żeby wam się soft nigdy nie wywalał :)

Napisano

max_1989 sto lat, DarCon wszystkiego najlepszego (bo stowka Ci niedlugo walnie, wiec nie ma sensu zyczyc Ci sto lat :P ;))

Napisano

Painbringer w Twoim dniu zycze Ci wszystkiego najlepszego zeby Ci poligony ukladaly sie pomysli texturki same sie malowaly normal mapy liczyly sie szybko i no wydostania sie z Twojego miasteczka :) sto lat sto lat nanana

Napisano

o ja ilu sie solenizantow narobilo :)))) Wiec zyczenia zbiore do kupy a wiec zycze wam wszystkie najlepszego super wozkow , rendererow , aparatow i Bog wie co tam jeszcze (modelujecie wiec pewnie byscie cos takiego checieli) checie :)

sto lat sto lat :)

Napisano

heh... ja wiem, ze mnie nikt nie zna i nie lubi :P..

ale na 18 lat (16.05) mogliście życzyć chociaż połamania kości :D... a przynajmniej dużo mniej niż 100 lat.. bo to stanowczo za długo na tym swiecie się tyle wałęsać..

:(..

Napisano

no to wszystkiego najlepszego Tullatris musialo umknac to ze byly Twoje urodzinki :) skoro 100 lat to za duzo dla Ciebie to 50 lat 50 lat niech zyje zyje nam ;))) spelniania marzen bo to najwazniejsze, no i czesciej udzielaj sie na forum

Napisano

Bzyku, ROback, Mariusss, greg_jg, paweb, di_kamilo STO LAT ! Wszystkiego naj naj lepszego Panowie :D !

Napisano

Bzyku, ROback, Mariusss, greg_jg, paweb, di_kamilo - sto lat Wam zycze!