Napisano 10 Wrzesień 200717 l Dzięki M O Y B :* A wszyscy, którzy się spóźnili albo co gorsza...zapomnieli, będą smażyć się w piekle :D
Napisano 10 Wrzesień 200717 l o fuck, dopiero teraz zauwazylem - 100 lat, jest jakas taryfa ulgowa z tym piekłem?
Napisano 11 Wrzesień 200717 l wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom szczególne życzenia dla _kuba_ :)
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Hey Yo wszystkiego najlepszego dla solenizantów dzisiejszych :D leszek_lenia wszystkiego naj!
Napisano 18 Wrzesień 200717 l 100 lat :) popatrzcie Junior i hcPiter urodzili sie w tym samym dniu, dziwne...skoro bracia to musza byc blizniakami :D tak apropo to ciekawe jak to jest miec w domu drugiego grafika napewno rywalizujecie :D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l hehe, dzieki wielkie za zyczenia :* co do rywalizacji to dziwna sprawa bo ja piterowi wszytko mowie, podpowiadam, szukam tutkow, a on tylko na golych babach siedzi i mowi ze bedzie sie bral za organike :p pozdrawiam i rozniez zycze wszystkiego naj dzisiejszym solenizanta !
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Quadysz, Shogun 3D, Beatou, hcpiter, JunioR, ViRuS18 - Wszystkiego Najlepszego :D Pijcie dużo :D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Shogun 3D - chyba naściemniałes w ankietce (?) nie masz tylu lat :D ale i tak sto lat:D \no i wszystkim innym ofcorse;) !
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Nie no, jasne, ze ściemniłem. Ale dopiero ty pierwsza to wywąchałaś. nie ma jak kobieca intuicja... :) Tak naprawdę mam 129 lat, tylko w czasie rewolucji październikowej był taki bajzel, że mi w papiery wpisali 100 lat mniej... Pozdrawiam wszystkich współsolenizantów, wszystkiego naj, panowie. :) A co do zabierani ię za organikę to dobry pomysł, by zaczynać od kobiet... No, chyba, ze mowa o modelowaniu. Polecam na poczatek dżdżownice... :D
Napisano 19 Wrzesień 200717 l o jacie ale przegapiłem! Quadysz, Shogun 3D, Beatou, hcpiter, JunioR spóżnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ PANOCKI! WASZE ZDRÓWKO!
Napisano 19 Wrzesień 200717 l o jacie ale przegapiłem! Quadysz, Shogun 3D, Beatou, hcpiter, JunioR spóżnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ PANOCKI! WASZE ZDRÓWKO! Ja niestety rowniez przegapiłem :( Shogunie ty staruszku... Wszystkiego dobrego!!
Napisano 20 Wrzesień 200717 l maverick sheep wszystkiego najlepszego ;) Pozostałym solenizantom oczywiście również życzę wszystkiego dobrego :D
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Tradycyjnie już napiszę, że życzę dużo zdrowia:) Bo jak jesteśmy zdrowi to mamy z górki:D
Napisano 20 Wrzesień 200717 l :) dzieki misiaczki za zycenia :) obiecuje wyjpic wase zdfrowie :) nawer basrdziej niz obiecuje:)
Napisano 22 Wrzesień 200717 l W związku z faktem że za dwie godziny i 18 minut bedzie 23 wrzesnia a nie wiem czy dotrzymam - Wszystkiego Najlepszego dla Lisa i Soad-a z okazji urodzin
Napisano 23 Wrzesień 200717 l SoAd, Lis-100 lat, dużo zdrowia i mnóstwa osiągnięć w dziedzinie jaka Was interesuje:)
Napisano 23 Wrzesień 200717 l mkln83 - 100lat! Lis - po raz drugi 100 lat! :) ldv_kzn - patrz wyżej :P SoAd - patrz nizej :p 100 lat !!