Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dzięki M O Y B :*

A wszyscy, którzy się spóźnili albo co gorsza...zapomnieli, będą smażyć się w piekle :D

• Odpowiedzi 4,1k
  • Wyświetleń 354,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o fuck, dopiero teraz zauwazylem - 100 lat, jest jakas taryfa ulgowa z tym piekłem?

Napisano

wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom szczególne życzenia dla _kuba_ :)

Napisano

Hey Yo wszystkiego najlepszego dla solenizantów dzisiejszych :D leszek_lenia wszystkiego naj!

Napisano

100 lat :)

popatrzcie Junior i hcPiter urodzili sie w tym samym dniu, dziwne...skoro bracia to musza byc blizniakami :D

tak apropo to ciekawe jak to jest miec w domu drugiego grafika napewno rywalizujecie :D

Napisano

hehe, dzieki wielkie za zyczenia :*

co do rywalizacji to dziwna sprawa bo ja piterowi wszytko mowie, podpowiadam, szukam tutkow, a on tylko na golych babach siedzi i mowi ze bedzie sie bral za organike :p

pozdrawiam i rozniez zycze wszystkiego naj dzisiejszym solenizanta !

Napisano

Quadysz, Shogun 3D, Beatou, hcpiter, JunioR, ViRuS18 - Wszystkiego Najlepszego :D Pijcie dużo :D

Napisano

Shogun 3D - chyba naściemniałes w ankietce (?) nie masz tylu lat :D ale i tak sto lat:D

\no i wszystkim innym ofcorse;) !

Napisano

Nie no, jasne, ze ściemniłem. Ale dopiero ty pierwsza to wywąchałaś. nie ma jak kobieca intuicja... :)

Tak naprawdę mam 129 lat, tylko w czasie rewolucji październikowej był taki bajzel, że mi w papiery wpisali 100 lat mniej...

Pozdrawiam wszystkich współsolenizantów, wszystkiego naj, panowie. :)

A co do zabierani ię za organikę to dobry pomysł, by zaczynać od kobiet...

No, chyba, ze mowa o modelowaniu. Polecam na poczatek dżdżownice... :D

Napisano

o jacie ale przegapiłem! Quadysz, Shogun 3D, Beatou, hcpiter, JunioR spóżnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ PANOCKI! WASZE ZDRÓWKO!

Napisano
o jacie ale przegapiłem! Quadysz, Shogun 3D, Beatou, hcpiter, JunioR spóżnione ale szczere - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ PANOCKI! WASZE ZDRÓWKO!

Ja niestety rowniez przegapiłem :(

Shogunie ty staruszku...

Wszystkiego dobrego!!

Napisano

maverick sheep wszystkiego najlepszego ;)

Pozostałym solenizantom oczywiście również życzę wszystkiego dobrego :D

Napisano

Tradycyjnie już napiszę, że życzę dużo zdrowia:) Bo jak jesteśmy zdrowi to mamy z górki:D

Napisano

W związku z faktem że za dwie godziny i 18 minut bedzie 23 wrzesnia a nie wiem czy dotrzymam - Wszystkiego Najlepszego dla Lisa i Soad-a z okazji urodzin

Napisano

SoAd, Lis-100 lat, dużo zdrowia i mnóstwa osiągnięć w dziedzinie jaka Was interesuje:)

Napisano

piksar, nielot007, KLICEK, ledyr, Georgas, Dirk

WIELKIE DZIĘKI :D

Napisano

LIS -> najlepszego :D

+ twój avatarek wielce prawdziwym jest dziś :D

Napisano

mkln83 - 100lat!

Lis - po raz drugi 100 lat! :)

ldv_kzn - patrz wyżej :P

SoAd - patrz nizej :p

100 lat !!