kozioo Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Leander - inaczej nie jedziesz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Ja nawet na forum nie wchodze, jak nie ma pussika w \"aktualnie na forum\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Leander - dziwnie to wyglada, wypowiedz + avatar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Pussik ma gratis przejazd i nocleg u mnie ;) :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 No tak a towarzystwu tylko dupy w głowie :D. Każdy przyjeżdza sam, bez żadnego partnera. To ma być zlot grafików, a nie studniówka, majówka, czy inne badziewia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 ja tam sie nie martwie...wszedzie sa pussiki:D...orion nie badz naiwny hy,hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Maj 2004 Autor Share Napisano 14 Maj 2004 hmm ciekawe co na to pussik :D moze niechce byc modelowana :P moze woli 2d i wam glupio by bylo spece od 3d :P (no moze niewszyscy hehe) ale tak powaznie prosze niewwalac tu czegos typu a moze wogle do belgii pojedziemy...heh srodek polski ma byc i to tez nie w srodku miasta tylko na obrzezach bo ma byc spokoj i sie odchamic trzeba.......i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Pussik goli nogi, bo idzie grac w pilke, a pozniej na browca z kumplami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Ja tu widze że tu są ładni napaleńcy na forum. Głodnemu chleb na myśli :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Głodny głodnemu wypomni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Kłobuc ty wstręciuchu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 No i robi sie OT :/ ustalamy wkoncu to GLOWNE miejsce czy robimy sonde sposrod paru miast? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 a co do sądy to zróbta ją ktoś między szklarską a wrocławiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Jak odbedzie sie spotkanie max3d, na ktore zjada sie ludzie z calej polski, to ogole nogi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 ale pierdoly Wam sie gada. Zdaje sie ze Marcin dal jakas sensowna propozycje na poczatku topicu - cos o domkach nad jeziorem. Wogole kto tu test koordynatorem? ;/ DruG: ehehe Pussik ogoli nogi i twarz :D Leander: interesuja Cie nieletnie dziewczyny? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 właśnie ktoś kto był (jest) harcerzem powinien to zoorganizować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 ja tam nigdy nie bylem harcerzykiem ale wiem co zrobic z harcerka w lesie :D drug trzymam za slowo :D kłobuc ... rewelacja heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 No DruG uwarzaj bo się jeszcze uprą i w lato będziesz biegał w mokasynach do pracy, żeby Cię zawodowa brać nie wyśmiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 Dobra ja dalem pomysl i dalej prosze zeby niewalic takich glupot ze wroclaw....qr**** to ma byc spotkanie ludzi a nie dresiarzy wiec zrobmy to gdzies nad jeziorem zdaleka od miast.....hehe a co z tym pussikiem wam odbilo lubicie sobie pogadac o 88 ?? hehe zboczone swinie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 To moze w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 cwaniak ;) ..................... a tak na powaznie to chyba zostalo juz ustalone szklarska i kropka po co sie rozwodzic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 hmm moze poto ze niektuzy maja do niej ponad 700 km :P hmm a moze Druga zrobimy w bambus i w augustowie zrobimy :P wlasnie poto to jest i bedzie sonda chocby niewiem co ale jeszcze na to czas...wiec szykujcie swoje typowania i bez jaj prosze najlepiej jak juz podawac to dajcie www jakichs osrodkow najlepiej jak najtaniej... P.S Drug >super moze w szwecji albo w rosji na syberi w majtkach pojedziemy na sanki...( bez obrazy sanki :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 To moze w Trojmiescie? Ladne jest Trojmiasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 napisał marcin18pl hmm moze poto ze niektuzy maja do niej ponad 700 km dzizas zawsze sie ktos taki znajdzie ja mam w cholere daleko i nie nazekam jak ktos bedzie chcial to i tak te 700 stow nie beda mialy roznicy zreszta to jest ladne kilka godzin w pociagu wiec mozna sie przygotowac do spotkania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 heh ale to wlasnie ta wiekrzosc zniecheca....pozatym powstanie sonda i wszystko bedzie oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Żadne sondy, bo się burdel zrobi, było ustalone i zostaje szklarska, ładnie, cicho, spokój, z dala od miasta. Nie da rady usalić takiego miejsca żeby wszystkim dogodzić, więc zostaje szklarska. Drug--> zrób sobie fotkę swoich nóg, bo za niedługo będziesz je miał gładkie jak aksamit Co do koordynacji to mogem być ja (cóż za skromność :D) i ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 jep ... pewnie trzeba wszystko wziasc krotko za jaja i po sprawie(bo sie rozlezie) chocbysmy sie sami mieli tam naluzgac orion :D drug ... szykuj owlosione kulasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Jestem za sondą, wrzućcie wszystkie miasta powyżej 100.000 mieszkańców :), wymagany próg zatwierdzenia niech będzie 75% głosów :). Piszę się na to :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 i na rozwiazanie konkursu mozemy czekac do przyszlej wiosny... a pozniej nowa sada bo ktos chcialby zamieszkac w jakims hoteliku ... a tu jest taniej a tam drozej ... ja mam alergie, a ja syfa ... to moze wogole zrezygnowac?? hmmm chwila moze przeprowadzimy dodatkowa sonde hy,hy :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 hmmprzez troszke bede nieobecny wiec prosil bym zeby ktos sie zaja sada...musze wyjechac ...niewazne poco...Gotham moze ty bys zorganizowal sonde?? Prosil bym zeby byly w niej same glosy bez zadnych odpowiedzi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 jak tak przypatruje sie skladowi wycieczki to oczyma wyobrazni widze juz te naglowki w gazetach: `rzeznia w szklarskiej - brutalny napad grafikow na turystow w dresach` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 bez przesady hy,hy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Mi sie wydaje, że jak już większość sie przychyliła wczesniej do Szklarskiej Poręby to nie powinien teraz nikt nic zmieniac bo zrobi się młyn i w efekcie z tegio zloto wyjdzie wielkie G... dlatego [ja tak sądze] zostajemy przy szklarskiej teraz tylko ustalic trzeba gdzie dokładnie i reszte sprawe organizacynych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 marcin18pl- Oki to organizuję sondę w formie \"jedności stanu i umysłu\". Po osiągnięciu stanu \"malwarcji\" przez forumowiczów wynik się pokaże na szybach biorących udział :). A tak na serio to jak w zeszłym roku zapraszam wszystkich na warsztaty, jest oki i pewna impreza. Naprawdę można sobie darować mrzonki ogólnopolskiego zjazdu... Z każdego miasta jest po parę osób... Spotkajcie się w jakimś pubie i po krzyku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 A moze w Warszawie? Stolyca to stolyca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 gotham a mozesz napisac cos wiecej o tych warsztatach i gdzie i kiedy i za ile i co tam robicie? i takie rozne...bo ja tez nie chcialbym jakiegos jalowego wyjazdu drug niedlugo skoncza ci sie miasta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 little-ninja- http://www.3d.pl/warsztaty.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 No to tu DruG ma też racje.. w końcu stolica.. ale szklarska ma swój wyjątkowy klimat.... a tak zeby wszyscy byli zadowoleni to chyba jednak najlepiej rozwiązać problem miejsca na zlot przez sonde... w ten sposob podporzadkujemy sie do wyboru wiekszosci....... w końcu demokracja .. heh.. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 ja tam juz swoje co do sady powiedzailem ... a co do tych warsztatow gotham to fajna sprawa i swoja droga trzeba uderzyc, ale to jest dopiero w pazdzierniku...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 a ja jestem za wrockiem teraz, najlepiej w lipcu gdzies na poczatku, bo moge tam na tyydzien jechac na \"wakacje\" :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 napisał DruG A moze w Warszawie? Stolyca to stolyca! dobrze gada! po pijaku i tak krajobrazow nie bedziecie ogladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 sonda oparta na glosach osob ktore chca przyjechac. Jak akdsn napisal pow. 100,000 mieszkancow. i rowniez jak akdsn napsal - \"po pijaku i tak krajobrazow nie bedziecie ogladac.\" Chlopaki chociaz monopol bedzie blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 każdy to by chciał żeby to zoorganizować w jego mieście.. więc może Kamienna Góra ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 ja jestem za Wroclawiem, mieszkam w Olsztynie (>100,000), mialbym 470 km i 6:22 podrozy pociagiem i jakos mi to nie przeszkadza. Tam powinno byc zorganizowane gdzie wiekszkosc osob by chciala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 a mi to zwisa i powiewa gdzie szczerze mowiac... jak mowilem fajnie by bylo w 3miescie... zlot+krociotkie wakacje nad wypasionym polskim morzem... akdsn-> taa, hehe, \'shklarska chainsaw massacre\' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 eee to moze mniejsza alternatywna impreza typu - browar w wawie? programu zajec nie trzeba ukladac, latwo szybko i po bolu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 napisał Leru ...pow. 100,000 mieszkancow...po pijaku i tak krajobrazow nie bedziecie ogladac... Ale całkiem inaczej uskutecznia się \"recycling\" na skraju lasu leżąc na trawce, gdy nad głową masz błękitne chmurki (of coz otwór gębowy nie może być skierowany ku górze, bo se można gębę obrzygać). Acha już mam 4 konkurencje dla was. Ale będzie zabawa :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Hyh:> Ja naprawde nie wierze, ze takie spotkanie sie odbedzie. Nie raz i nie dwa widzialem jak podjarani ludzie zapinaja wszystko na ostatni guzik, a pozniej nagle kazdemu cos wypada. Jak powiedzial Gotham - DTM to dobra okazja, a impreza nie opdbywa sie w ukrytej miedzy drzewami i gorami wiosce. .... ... .. . To moze Poznan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 w sumie fuckt, nic z tego i tak pewnie nie bedzie... kazdemu cos wypadnie pewnie. niech ludzie z wrocka ida na piwko do wrocka, stolyca ze stolyca a kraki z krakami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 No z takim podejsciem to na pewno nic nie wypali, ja jestem jak najbardziej za zlotem, a gdzie to juz nie moja dziala, czekam tylko na ostatni werdykt, co gdzie i kiedy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi