adek Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Na stronie Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej można zobaczyć wywiad z Rafałem Wojtunikiem i Tomkiem Bagińskim, którzy między innymi opowiadają o kulisach powstania filmów stworzonych na EXPO w Szanghaju i innych ciekawych aspektach tworzenia animacji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1196 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Ekonomia jest nudna??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 pani troche słaba jako dziennikarz. dac zaakceptuj rzeczywistosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Przepraszam :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Gdyby wyłączyli fonię uznałbym, że reporterka dorwała dwóch kolesi z wydziału mechanicznego. Nie wyglądacie na artystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Ja bym jeszcze zasugerowal BigLebowskiemu aby sie wiecej garbil zeby bylo chociaz widac ze duzo czasu spedza przed komputerem...;P.Trzeba stwarzac pozory:D. pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik8on69 Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 A jak powinien wyglądać artysta ? co szalik do ziemi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Ja bym obstawial dlugie wlosy i brode i powinnnien byc brudny.Ja tak robie i daje rade.Szalik to nie artyzm a "hipsteryzm";) albo homoseksualizm. A tak na temat to przyjemny wywiad i bardzo fajnie ze pokazuje sie coraz czesciej rozne twarze Platige Image. pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Baggins jak zawsze skromny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Calkiem fajny wywiad. Na luzie. Spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 Nagadali się i nie powiedzieli nic. Za to pani redaktor ma strasznie trudne nazwisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 dobrze że nie pokazali bagginsa przy afterach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość i-riss Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Bigu! Czemu tak mało mówiłeś? :) Trzebabyło przegonić szefa ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 :) To nie ja jestem gwiazdą polskiej animacji, więc większośc pytań naturalną koleją rzeczy trafiała do Baginsa. Się ignorowany nie czułem, raz że ja nie mam gadanego, dwa - nie lubię wywiadów i publicznych występów - przekoszmarnie mnie stresują, trzy - dziennikarka mnie pozytywnie zaskoczyła bo była przygotowana i pytała nie tylko o gospodarkę (te pytania wyleciały z montażu niestety) I tak fajnie że to wyszło w miarę na luzie, to chyba pierwszy wywiad gdzie nie zawieszałem się na minute nie mogąc z siebie wypluc sensownego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkins Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 No nie bądźmy już tacy skromni... Wojtunik Wacom, Wojtunik szort, Wojtunik tu, Wojtunik tam... barzo bobrze. brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizlob Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 no chłopaki wygladają jak studenciki :D ale dobrze ubieracie słowa, słychać profesjonalizm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 Wywiad jak wywiad. Za to bardzo fajnie wyglądają zajawki obu filmów. Nawet chyba bardziej jestem ciekaw filmu biga, bo "historia polski" choć pewnie fajna, to raczej można się domyśleć ogólnego charakteru całości. A to jak Rafał poradził sobie z tematem wydaje mi się większą zagadką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 hehe, fajny wywiadzik :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Maj 2010 Share Napisano 27 Maj 2010 mallow: no przypadkiem widziałem tą animację na Lerowej prezentacji i szczerze... zarąbista :) w sumie nie wiem o co chodzi w tej ekonomi bo skupiłem się na obrazkach... było na co popatrzyć i tak jeszcze odskakując od tematu :) pierwszy raz widziałem kinematograf.. ogólnie super.. ale po wsłuchaniu się z vfx.. strasznie mnie irytowały szmery tkanin.. jak by mikrofon był przykładany do swetra zamiast do ust aktora:) a wracając do tematu ;) wywiadzik spoko na luzie. mało nowych rzeczy mówi się w tych wywiadach .. ale to też wina pytań które się u wszystkich przepytujących powtarzają. A jak już coś ciekawego zapytają to tego nie wlepią w montaż Bigleb: mam to samo .. jak kamera we mnie kieruje.. jak coś pytają.. jak dziennikarka się uśmiecha.. i oczekuje odpowiedzi też się coś we mnie gotuje i nie pozwala przemówić rozsądnie jak to Baggins potrafi :) Po prostu nasze miejsce po drugiej stronie kamery ;) Albo potrzeba doświadczenia .. albo jeden głębszy przed wywiadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi