Rotcore Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Wystarczy wyeliminować prace najmniej kojarzące się z postapo a sporo takich jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasior Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Coś ode mnie...wszystko dotychczas wrzucone w digitalu, to ja dla odmiany klasyczny rysunek z nutką architektury ;) Kurcze...jednak A4 to zdecydowanie za mały format do wykreślania konstrukcji :) Czy ktoś nie pamięta jakże monumentalnego SUPER-DUPER-MART'u :D ?? i hi res: http://i206.photobucket.com/albums/bb75/tasior911/tsp_tasior.png PS: może uda mi się jeszcze coś maznąć w digitalu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 hehe, zebym cos potrafil nabazgrac oprocz boxow, to pewnie wzialbym udzial: ] MaciekG, hehe fallout+statki: ] masz moj glos w ciemno: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 (edytowane) Skoro wszyscy rozpoczęli hurtową produkcję to i mnie natchnęło na coś nowego: TA PRACA DO SONDY :) Edytowane 4 Czerwiec 2010 przez Myszolinda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 No to ostatnie całkiem ciekawy pomysł, nie jestem pewien czy ten moty nie był w jakimś filmie... tak czy inaczej jst nieźle. przydałby się gościowi hełm z jakimś podoczepianym stuffem i pourywanymi kablami, jakiś naramiennik z rdzewiejącej blachy gdzieniegdzie... no dla szczegółów, skoro to główny element pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Dzięki Panie Komanderze :) Jeśli chodzi o TSP to wyczerpałam już swój czas, ale przymierzam się do zrobienia z tego już bardziej wyszlifowanej pracy, więc wezmę sobie uwagi do serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Mocarne rzeczy macie niektorzy:).Wenecja maciekG fajna i leszek_lenia bardzo malarskie! Ja tym razam uwzgledniam troche atrybutow klasycznego post apo;P zeby niebylo:D pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Hehe, Omen już pewnie ręce załamuje. Jak Ci się uda postawić sondę za pierwszym razem bez błędów to stawiam Ci virtualnego browara a prawdziwego jak by kiedyś jakieś spotkanie nastąpiło (zjazd/zlot/warsztaty). Btw dzisiaj w nocy też coś wrzucam =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Hej moze to kogos zainteresuje. Brakedown TSP na Vimeo pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojot Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 godzina z kwadransem (: włosy zrobiłem ołóweczkiem bo stwierdziłem, że bambusem bym się nie pozbierał (: i tak wyszło trochę nędznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 To i ja nieśmiało wrzucam mój enviroment, jeszcze 20 minut mi zostało!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 (edytowane) RaVirr - niezłe! Ode mnie obiecane: Stereofoniczny-postapokaliptyczny-samobieżny opiekacz z widokiem na morze. Tym samym zgłaszam tą pracę do głosowania. A właściwie to wszystko mi jedno... i nawet majking-offa zrobiłem. Chyba pierwszy raz z plamy coś stworzyłem. Edytowane 2 Czerwiec 2010 przez emmilius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Hej emmilius: Dobre posuniecie z mazaniem z sylwety plamy.Zastanowilbym sie nad czytelnoscia tej pozy.Taka "Passing Pose" z cyklu chodu z przodu czy 3/4 jest zazwyczaj malo czytelna i dynamiczna. A ja dalej probuje zrozumiec o czym wlasciwie jest Poast-apo bo chyba nie wiem;).Kolejna przygoda goscia w czerwonej czapce;) pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 To jeszcze takie dwudziestominutowe coś mocno inspirowane plakatem z fallouta 3 (w ramach ciekawostki) Fajny temat:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Jak na mój gust to RaVirr tym envirem nas wymiótł wszytskich. Nie, to nie dlatego ze jestem maniakiem enviromentów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Masz rację, ciekawe że chyba na bazie foty, a wyszło tak dojrzale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 SBT a Ty na co czekasz? Obiecałeś to maluj :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Emmilius, po tym co tu zapodajecie to aktualnie siedzę w kącie pokoju i ssam kciuk cicho popłakując :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Dzięki panowie, mój obrazek zacząłem malować w painterze, przyglądając się kolorystyce artworków z fallouta 3. Następnie przerzuciłem się do photoshopa, narzuciłem kilka skrawków zdjęć z różnym taktowaniem warstw, podmalowałem, zastosowałem filtr gain i wyostrzyłem.. SBT77- nie kokietuj tutaj :p Poza tym tak jak Emmillius napisał: OBIECAŁEŚ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Naru Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Witam Wszystkich! To będzie mój pierwszy post na forum. Na tablecie maluję od ok. 7/8 miesięcy. Przyglądam się od jakiegoś czasu wszystkim świetnym pracom i autorom tutaj i mam nadzieję że wyniosę stąd jakieś doświadczenie i dorównam wam poziomem. Temat świetny, więc chętnie biorę udział. Poniżej zamieszczam swoje nie całe 1,5h, (btw. niebo to częściowo podmalówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Ciekawe nawet, Omen, chyba dotąd żadne TSP nie miało takiego brania, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Dzieciaki wrzeszczą, w domu ARMAGEDON, żona zmieniła się we wściekłą furię. Oto efekt tego że przez chwilę raczyłem nie zajmować się domem. Ale w końcu obiecałem. I tak nic z tego nie wyszło, bo nie umiem malować. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Proszszsz.... proszszsz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 No naprawde jestem w lekkim szoku ile ludzi sie na temat rzucilo i jaki masakryczny poziom wysrubowali. Mamy kilka premier, Leszek sie nie leni, Scatmax cisnie na maxa, nawet SBT zamiast marudzenia cos nasmarowal ;] (i to naprawde fajnie wyszlo, jakiejs ludzkiej sylwetki w tle jedynie brakuje) Do niedzieli jeszcze chwila, mam nadzieje ze obrazkow bedzie nawet wiecej. Jak szalec to szalec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 SBT, z ciebie bedzie dobry mattepainter, pomysl o tym na powaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 (edytowane) finito Edytowane 5 Czerwiec 2010 przez chudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 nie marudź SBT, najlepsza praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Jak ktoś już napisał trzeba trochę poziom zaniżyć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 scatmax - zayebista opowiesc zmotales w tych kilku swoich pracach- fajnie podszedles do tematu. Chudek - swietny klimat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cola Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 (edytowane) Witam, moja pierwsza próba TSP Edytowane 5 Czerwiec 2010 przez Cola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 Temat taki ze nie moglem sie powstrzymac od rysowania no i jeszcze jeden wrzucam .Ten oddaje do glosowania(jak by to mialo jakiekolwiek znaczenie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 ja trochu nie falloutowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Mellon moim skromnym zdaniem ten drugi o wiele lepszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Dzieki _Clavius_ mi tez 2 bardziej lezy.Jezeli chodzi o to co powiedzialem(Ten oddaje do glosowania(jak by to mialo jakiekolwiek znaczenie:)) to chodzilo mi raczej o to ze konkurencja niszczy z przytupem w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Jedynie problem w tym, iz za cholere nikt raczej nie domyslil by sie, ze jest to praca o tematyce post apo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Przypominam Icecold ze temat nosi nazwe fallout ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc_art Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 stosowałem tekstury - jasna sprawa - ale, omen napisał, że można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Clavius_ Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Hehe dokładnie Mellon wiem o co Ci chodziło ;] odemnie też jeszcze raz. Ten do oceny. Miało być inaczej, nie starczyło czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 (edytowane) Strasznie ponuro widzicie to postapo :P Nie będzie tak źle... Chyba najbardziej post-apokaliptycznie to mi layout wyszedł :D Edytowane 5 Czerwiec 2010 przez prrrszalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 prrrszalony chyba zbyt realistycznie podszedłeś do tematu, ludzie nie lubią aż tak prawdziwych obrazów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 prrryszalony genialny pomysl:D. Ja jeszcze sobie jeden zapodam tym razem pare minut po czasie wyszlo bo nie wiem od poczatku co namalowac a chcialem cos koniecznie:).W sumie zalozeniem w tych wszystkich bylo odac rozne nastroje klimaty i tym razem taki sunsetowy:) ze zbieraniem benzyny:D pzdr. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Scatmax - Twój ostatni dla mnie najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 a gdzie koleś z plecakiem ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Scatmax, 5 swietnych prac na jeden tsp, powinienies dostac jakas nagrode specjalna :) Nie zapomnij wskazac prace do sondy, bo automatycznie brana jest pierwsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Prawda, prawda, Scatmax pozamiatał :D Ogólnie to dość wysoki poziom miejscami wyszedł, sporo prac wartych jakiegoś wyróżnienia. Poki co nie mam pojęcia na kogo głosować, a jeszcze się przecież nie skończył czas. Jak znam życie najlepsze prace na końcu wrzucą, żeby nie było czasu na graficzną odpowiedź :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Ja po cichu licze na udzial Kapitana Oczywistego, Omena, LordaB', Mantraz'a, DaroZ'a i Maniaksa. Panowie uraczcie nas swym talentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Eee, chłopaki pewnie zajęci jakimiś zleceniami. Żyjemy w kraju z terminami, nie ma lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Scatmax, 5 swietnych prac na jeden tsp, powinienies dostac jakas nagrode specjalna :) Nie zapomnij wskazac prace do sondy, bo automatycznie brana jest pierwsza. to będziemy w ogóle głosować? a nie że omen wrzuci kolejny mega temat i będziemy mazać hurtowo znów? ode mnie jeszcze jeden...trochę inne klimaty...mam nadzieję, że szeroka stylistyka post-apo to też pomieści :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi