Napisano 1 Czerwiec 201014 l Wystarczy wyeliminować prace najmniej kojarzące się z postapo a sporo takich jest...
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Coś ode mnie...wszystko dotychczas wrzucone w digitalu, to ja dla odmiany klasyczny rysunek z nutką architektury ;) Kurcze...jednak A4 to zdecydowanie za mały format do wykreślania konstrukcji :) Czy ktoś nie pamięta jakże monumentalnego SUPER-DUPER-MART'u :D ?? i hi res: http://i206.photobucket.com/albums/bb75/tasior911/tsp_tasior.png PS: może uda mi się jeszcze coś maznąć w digitalu..
Napisano 2 Czerwiec 201014 l hehe, zebym cos potrafil nabazgrac oprocz boxow, to pewnie wzialbym udzial: ] MaciekG, hehe fallout+statki: ] masz moj glos w ciemno: ]
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Skoro wszyscy rozpoczęli hurtową produkcję to i mnie natchnęło na coś nowego: TA PRACA DO SONDY :) Edytowane 4 Czerwiec 201014 l przez Myszolinda
Napisano 2 Czerwiec 201014 l No to ostatnie całkiem ciekawy pomysł, nie jestem pewien czy ten moty nie był w jakimś filmie... tak czy inaczej jst nieźle. przydałby się gościowi hełm z jakimś podoczepianym stuffem i pourywanymi kablami, jakiś naramiennik z rdzewiejącej blachy gdzieniegdzie... no dla szczegółów, skoro to główny element pracy
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Dzięki Panie Komanderze :) Jeśli chodzi o TSP to wyczerpałam już swój czas, ale przymierzam się do zrobienia z tego już bardziej wyszlifowanej pracy, więc wezmę sobie uwagi do serca.
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Mocarne rzeczy macie niektorzy:).Wenecja maciekG fajna i leszek_lenia bardzo malarskie! Ja tym razam uwzgledniam troche atrybutow klasycznego post apo;P zeby niebylo:D pzdr. Kuba
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Hehe, Omen już pewnie ręce załamuje. Jak Ci się uda postawić sondę za pierwszym razem bez błędów to stawiam Ci virtualnego browara a prawdziwego jak by kiedyś jakieś spotkanie nastąpiło (zjazd/zlot/warsztaty). Btw dzisiaj w nocy też coś wrzucam =].
Napisano 2 Czerwiec 201014 l godzina z kwadransem (: włosy zrobiłem ołóweczkiem bo stwierdziłem, że bambusem bym się nie pozbierał (: i tak wyszło trochę nędznie.
Napisano 2 Czerwiec 201014 l RaVirr - niezłe! Ode mnie obiecane: Stereofoniczny-postapokaliptyczny-samobieżny opiekacz z widokiem na morze. Tym samym zgłaszam tą pracę do głosowania. A właściwie to wszystko mi jedno... i nawet majking-offa zrobiłem. Chyba pierwszy raz z plamy coś stworzyłem. Edytowane 2 Czerwiec 201014 l przez emmilius
Napisano 2 Czerwiec 201014 l Hej emmilius: Dobre posuniecie z mazaniem z sylwety plamy.Zastanowilbym sie nad czytelnoscia tej pozy.Taka "Passing Pose" z cyklu chodu z przodu czy 3/4 jest zazwyczaj malo czytelna i dynamiczna. A ja dalej probuje zrozumiec o czym wlasciwie jest Poast-apo bo chyba nie wiem;).Kolejna przygoda goscia w czerwonej czapce;) pzdr. Kuba
Napisano 2 Czerwiec 201014 l To jeszcze takie dwudziestominutowe coś mocno inspirowane plakatem z fallouta 3 (w ramach ciekawostki) Fajny temat:D
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Jak na mój gust to RaVirr tym envirem nas wymiótł wszytskich. Nie, to nie dlatego ze jestem maniakiem enviromentów :)
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Emmilius, po tym co tu zapodajecie to aktualnie siedzę w kącie pokoju i ssam kciuk cicho popłakując :)
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Dzięki panowie, mój obrazek zacząłem malować w painterze, przyglądając się kolorystyce artworków z fallouta 3. Następnie przerzuciłem się do photoshopa, narzuciłem kilka skrawków zdjęć z różnym taktowaniem warstw, podmalowałem, zastosowałem filtr gain i wyostrzyłem.. SBT77- nie kokietuj tutaj :p Poza tym tak jak Emmillius napisał: OBIECAŁEŚ! ;D
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Witam Wszystkich! To będzie mój pierwszy post na forum. Na tablecie maluję od ok. 7/8 miesięcy. Przyglądam się od jakiegoś czasu wszystkim świetnym pracom i autorom tutaj i mam nadzieję że wyniosę stąd jakieś doświadczenie i dorównam wam poziomem. Temat świetny, więc chętnie biorę udział. Poniżej zamieszczam swoje nie całe 1,5h, (btw. niebo to częściowo podmalówka)
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Ciekawe nawet, Omen, chyba dotąd żadne TSP nie miało takiego brania, co?
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Dzieciaki wrzeszczą, w domu ARMAGEDON, żona zmieniła się we wściekłą furię. Oto efekt tego że przez chwilę raczyłem nie zajmować się domem. Ale w końcu obiecałem. I tak nic z tego nie wyszło, bo nie umiem malować. Pozdro.
Napisano 3 Czerwiec 201014 l Autor No naprawde jestem w lekkim szoku ile ludzi sie na temat rzucilo i jaki masakryczny poziom wysrubowali. Mamy kilka premier, Leszek sie nie leni, Scatmax cisnie na maxa, nawet SBT zamiast marudzenia cos nasmarowal ;] (i to naprawde fajnie wyszlo, jakiejs ludzkiej sylwetki w tle jedynie brakuje) Do niedzieli jeszcze chwila, mam nadzieje ze obrazkow bedzie nawet wiecej. Jak szalec to szalec!
Napisano 4 Czerwiec 201014 l scatmax - zayebista opowiesc zmotales w tych kilku swoich pracach- fajnie podszedles do tematu. Chudek - swietny klimat !
Napisano 4 Czerwiec 201014 l Temat taki ze nie moglem sie powstrzymac od rysowania no i jeszcze jeden wrzucam .Ten oddaje do glosowania(jak by to mialo jakiekolwiek znaczenie:))
Napisano 5 Czerwiec 201014 l Dzieki _Clavius_ mi tez 2 bardziej lezy.Jezeli chodzi o to co powiedzialem(Ten oddaje do glosowania(jak by to mialo jakiekolwiek znaczenie:)) to chodzilo mi raczej o to ze konkurencja niszczy z przytupem w tym tygodniu.
Napisano 5 Czerwiec 201014 l Jedynie problem w tym, iz za cholere nikt raczej nie domyslil by sie, ze jest to praca o tematyce post apo.
Napisano 5 Czerwiec 201014 l Hehe dokładnie Mellon wiem o co Ci chodziło ;] odemnie też jeszcze raz. Ten do oceny. Miało być inaczej, nie starczyło czasu.
Napisano 5 Czerwiec 201014 l Strasznie ponuro widzicie to postapo :P Nie będzie tak źle... Chyba najbardziej post-apokaliptycznie to mi layout wyszedł :D Edytowane 5 Czerwiec 201014 l przez prrrszalony
Napisano 6 Czerwiec 201014 l prrrszalony chyba zbyt realistycznie podszedłeś do tematu, ludzie nie lubią aż tak prawdziwych obrazów:)
Napisano 6 Czerwiec 201014 l prrryszalony genialny pomysl:D. Ja jeszcze sobie jeden zapodam tym razem pare minut po czasie wyszlo bo nie wiem od poczatku co namalowac a chcialem cos koniecznie:).W sumie zalozeniem w tych wszystkich bylo odac rozne nastroje klimaty i tym razem taki sunsetowy:) ze zbieraniem benzyny:D pzdr. Kuba
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Scatmax, 5 swietnych prac na jeden tsp, powinienies dostac jakas nagrode specjalna :) Nie zapomnij wskazac prace do sondy, bo automatycznie brana jest pierwsza.
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Prawda, prawda, Scatmax pozamiatał :D Ogólnie to dość wysoki poziom miejscami wyszedł, sporo prac wartych jakiegoś wyróżnienia. Poki co nie mam pojęcia na kogo głosować, a jeszcze się przecież nie skończył czas. Jak znam życie najlepsze prace na końcu wrzucą, żeby nie było czasu na graficzną odpowiedź :>
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Ja po cichu licze na udzial Kapitana Oczywistego, Omena, LordaB', Mantraz'a, DaroZ'a i Maniaksa. Panowie uraczcie nas swym talentem.
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Eee, chłopaki pewnie zajęci jakimiś zleceniami. Żyjemy w kraju z terminami, nie ma lekko.
Napisano 6 Czerwiec 201014 l Scatmax, 5 swietnych prac na jeden tsp, powinienies dostac jakas nagrode specjalna :) Nie zapomnij wskazac prace do sondy, bo automatycznie brana jest pierwsza. to będziemy w ogóle głosować? a nie że omen wrzuci kolejny mega temat i będziemy mazać hurtowo znów? ode mnie jeszcze jeden...trochę inne klimaty...mam nadzieję, że szeroka stylistyka post-apo to też pomieści :)