Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dość obszerny temat, ale mam nadzieję że każdy znajdzie tu coś dla siebie.

Mogą to być zarówno różne enviro w klimatach SW jak i postacie Jedi, klony etc. Ogółem wszystko co kojarzy nam się z tą kultową sagą ;)

starwarspicture.jpg

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 16.06.2010 godz. 23:59.

SONDA: od 17.06 do 19.06 (3 dni)

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najpierw narzekaja ze dwie sondy trzeba robic bo sie w jednej prace nie mieszcza, a teraz starłarsy daja w temacie... ;P

Napisano

num coś mi się wydaje że teraz to i w dwóch sądach możemy się nie wyrobić :)

Napisano

Moj avatar do czegos zobowiazuje.

I zaden Jedi ze swiecacym patykiem nie podskoczy do Fetta, zapamietac to sobie! :P

Napisano
Chyba jakies inne starłarsy ogladalismy ;P

Wersja kinowa byla pod publike, tajna wersja rezyserska zchwoana w najciemniejszych czelusciah i nagrubszych sejfach skrywa cala prawde...

No ale konczmy offtop, nie chce miec na cozle wytatuowane "Troll"

P.S Boogie, moze ogladales Stary Wars, opowiesci kolejarzy? ^^

Heeee?

funny-star-wars-image.jpg

Napisano

4 posty i zadnego obrazka nie widze:).

No coz StarWars sentyment wiec trzeba.Ale na pewno zrobie cos jeszcze bo ten teraz to kasztan.Taka tylko cienka rozgrzewka/tragedia

Szczerze ten temat moze miec predzej mniejsze duzo wziecie bo jest tak wyeksploatowany ze ciezko cokolwiek wymyslic:)

pzdr.

Kuba

starwar.png

Edytowane przez Scatmax

Napisano
  • Autor

Scatmax to juz sa 2 :P

SW niby zuzyty temat do granic, ale kto mowil ze trzeba wymyslac cos calkiem nowego :) klimaty SW mozna pokazac wg mnie mnostwem roznych speedow uzywajac gotowych obiektow, scen etc z reszta nie ma co gadac tylko rysowac! ;]

na rozgrzewke taki niedorob

91655844.jpg

Napisano

Przeginacie jak człowiek w kluczowym momencie życia nie ma czasu na nic to zarzucacie takie tematy nic to pozostaje mi obserwować i moze coś się uda wrzucić

Napisano

No tematy to rzeczywiście ostatnio bardzo fajne wybieracie. Aż przyznam, że szkoda że mój skill w rysunku jest na fazie ołówek + kartka i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale może kiedyś dam radę wziąć udział w jakimś TSP.

Powodzenia i dobrej zabawy przy malowaniu.

Napisano

no chłopaki..

sorry za offtop ale chyba trafiony temat, bo początek macie mocny

Napisano

Ogólnie to wiem że troche lipa z mojej strony, bo zrobiłem to dosyć dawno. Poza tym użyłem gotowych elementów- lightsaber, holocron i te ręce też są moje, tylko troche podmalowane :P

(z mojej strony wstyd i hańba :( )

czas około ~1h:

chooseyourpathbykimbo00.jpg

i jeszcze coś co naszkicowałem w tradycyjny sposób niedawno, jak mi tablet zaczął świrować na service packu 3.

Czas około 40min:

rasy.jpg

Napisano

Z dedykacja dla Marcina... kolorki z tych Twoich ostatnich prac zawładnęły moja głową. Zwłaszcza ta ciemna uliczka... majstersztyk!!!

Dzięki wszystkim za głosy w poprzedniej edycji. Chory byłem więc nawet nie załapałem się na głosowanie. Aaa... dzięki Marku za oddanie tej drugiej pracy pod głosowanie. :)

U mnie godzinka....

6hsvaq.jpg

Kojot - albo ten AT-ST jest jakiś mały albo Yoda urósł... poza tym fajne kolory!

-K

Napisano

jakaaaassss nie bawię się tak :D

yoda poczuł moc i urósł

a tak prawdę mówiąc zażartym fanem starych warsów nie jestem wiec nie wiem jak to sie ma wielkościowy

apropo yody przypomniało mi sie

co mistrz Yoda powiedział by w łożku

Edytowane przez Coyote

Napisano

Coyote mnie trochę prześcignął, no ale już nie chciałem, żeby praca poszła na marne.

030na.jpg

Napisano

ja i wszyscy inni spoglądający w monitor mego laptopa dostrzegają pracę Mr. Jakkasa...

Napisano

ulala JakkaS - fajnie, ze bierzesz udzial w tsp, bo mobilizujesz ludzi do pracy

ode mnie jakas pani komandor:

panikomandor.jpg

Napisano

znowu zapowiadają się świetne prace! JakkaS jak zawsze wymiata:]

moja praca:

tsp_battle_.jpg

Napisano

Ponieważ mój tablet dokończył z dniem dzisiejszym swego marnego żywota, wrzucam to co oferują tradycyjne media. Szkic do pokolorowania.

x27421.jpg

img82

Napisano

stHEAD - widze że twoj awatar nie jest przypadkowy;)

Napisano

Dziękuję za poświęconą mi uwagę ;) Jednak z powodu awarii sprzętu nie będę mógł uczestniczyć czynnie w życiu forum przez najbliższy czas, a przynajmniej nie tak czynnie jak bym chciał :)

Freedom Fighter: mówisz o mangowej stylistyce? No mam taką słabość ;P

Napisano

Bardziej chodziło mi o to że wyglądają jak samuraje;) tylko miecze maja za grube