Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Do艣膰 obszerny temat, ale mam nadziej臋 偶e ka偶dy znajdzie tu co艣 dla siebie.

Mog膮 to by膰 zar贸wno r贸偶ne enviro w klimatach SW jak i postacie Jedi, klony etc. Og贸艂em wszystko co kojarzy nam si臋 z t膮 kultow膮 sag膮 ;)

starwarspicture.jpg

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa b膮d藕 tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym w膮tku.

* D艂u偶szy bok umieszczonej pracy nie mo偶e przekroczy膰 900 px. Pe艂na rozdzielczo艣膰 w postaci linku.

* Jedna osoba mo偶e umie艣ci膰 dowoln膮 ilo艣膰 prac ale tylko jedn膮 z nich podda膰 g艂osowaniu. Prac臋 pod g艂osowanie nale偶y wskaza膰 maks. dzie艅 przed zako艅czeniem, je偶eli tak si臋 nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka zosta艂a umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wyb贸r kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie g艂贸wnej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKO艃CZENIE SESJI: 16.06.2010 godz. 23:59.

SONDA: od 17.06 do 19.06 (3 dni)

• Odpowiedzi 33
  • Wy艣wietle艅 8,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No Darek jest konkret :) A偶 sam si臋 skusze na udzia艂

Niech moc b臋dzie z wami !

Napisano

Najpierw narzekaja ze dwie sondy trzeba robic bo sie w jednej prace nie mieszcza, a teraz star艂arsy daja w temacie... ;P

Napisano

num co艣 mi si臋 wydaje 偶e teraz to i w dw贸ch s膮dach mo偶emy si臋 nie wyrobi膰 :)

Napisano

Moj avatar do czegos zobowiazuje.

I zaden Jedi ze swiecacym patykiem nie podskoczy do Fetta, zapamietac to sobie! :P

Napisano
Chyba jakies inne star艂arsy ogladalismy ;P

Wersja kinowa byla pod publike, tajna wersja rezyserska zchwoana w najciemniejszych czelusciah i nagrubszych sejfach skrywa cala prawde...

No ale konczmy offtop, nie chce miec na cozle wytatuowane "Troll"

P.S Boogie, moze ogladales Stary Wars, opowiesci kolejarzy? ^^

Heeee?

funny-star-wars-image.jpg

Napisano

4 posty i zadnego obrazka nie widze:).

No coz StarWars sentyment wiec trzeba.Ale na pewno zrobie cos jeszcze bo ten teraz to kasztan.Taka tylko cienka rozgrzewka/tragedia

Szczerze ten temat moze miec predzej mniejsze duzo wziecie bo jest tak wyeksploatowany ze ciezko cokolwiek wymyslic:)

pzdr.

Kuba

starwar.png

Edytowane przez Scatmax

Napisano
  • Autor

Scatmax to juz sa 2 :P

SW niby zuzyty temat do granic, ale kto mowil ze trzeba wymyslac cos calkiem nowego :) klimaty SW mozna pokazac wg mnie mnostwem roznych speedow uzywajac gotowych obiektow, scen etc z reszta nie ma co gadac tylko rysowac! ;]

na rozgrzewke taki niedorob

91655844.jpg

Napisano

Przeginacie jak cz艂owiek w kluczowym momencie 偶ycia nie ma czasu na nic to zarzucacie takie tematy nic to pozostaje mi obserwowa膰 i moze co艣 si臋 uda wrzuci膰

Napisano

No tematy to rzeczywi艣cie ostatnio bardzo fajne wybieracie. A偶 przyznam, 偶e szkoda 偶e m贸j skill w rysunku jest na fazie o艂贸wek + kartka i 膰wiczy膰, 膰wiczy膰, 膰wiczy膰 i jeszcze raz 膰wiczy膰. Ale mo偶e kiedy艣 dam rad臋 wzi膮膰 udzia艂 w jakim艣 TSP.

Powodzenia i dobrej zabawy przy malowaniu.

Napisano

no ch艂opaki..

sorry za offtop ale chyba trafiony temat, bo pocz膮tek macie mocny

Napisano

Og贸lnie to wiem 偶e troche lipa z mojej strony, bo zrobi艂em to dosy膰 dawno. Poza tym u偶y艂em gotowych element贸w- lightsaber, holocron i te r臋ce te偶 s膮 moje, tylko troche podmalowane :P

(z mojej strony wstyd i ha艅ba :( )

czas oko艂o ~1h:

chooseyourpathbykimbo00.jpg

i jeszcze co艣 co naszkicowa艂em w tradycyjny spos贸b niedawno, jak mi tablet zacz膮艂 艣wirowa膰 na service packu 3.

Czas oko艂o 40min:

rasy.jpg

Napisano

Z dedykacja dla Marcina... kolorki z tych Twoich ostatnich prac zaw艂adn臋艂y moja g艂ow膮. Zw艂aszcza ta ciemna uliczka... majstersztyk!!!

Dzi臋ki wszystkim za g艂osy w poprzedniej edycji. Chory by艂em wi臋c nawet nie za艂apa艂em si臋 na g艂osowanie. Aaa... dzi臋ki Marku za oddanie tej drugiej pracy pod g艂osowanie. :)

U mnie godzinka....

6hsvaq.jpg

Kojot - albo ten AT-ST jest jaki艣 ma艂y albo Yoda ur贸s艂... poza tym fajne kolory!

-K

Napisano

jakaaaassss nie bawi臋 si臋 tak :D

yoda poczu艂 moc i ur贸s艂

a tak prawd臋 m贸wi膮c za偶artym fanem starych wars贸w nie jestem wiec nie wiem jak to sie ma wielko艣ciowy

apropo yody przypomnia艂o mi sie

co mistrz Yoda powiedzia艂 by w 艂o偶ku

Edytowane przez Coyote

Napisano

Coyote mnie troch臋 prze艣cign膮艂, no ale ju偶 nie chcia艂em, 偶eby praca posz艂a na marne.

030na.jpg

Napisano

ja i wszyscy inni spogl膮daj膮cy w monitor mego laptopa dostrzegaj膮 prac臋 Mr. Jakkasa...

Napisano

ulala JakkaS - fajnie, ze bierzesz udzial w tsp, bo mobilizujesz ludzi do pracy

ode mnie jakas pani komandor:

panikomandor.jpg

Napisano

znowu zapowiadaj膮 si臋 艣wietne prace! JakkaS jak zawsze wymiata:]

moja praca:

tsp_battle_.jpg

Napisano

Poniewa偶 m贸j tablet doko艅czy艂 z dniem dzisiejszym swego marnego 偶ywota, wrzucam to co oferuj膮 tradycyjne media. Szkic do pokolorowania.

x27421.jpg

img82

Napisano

stHEAD - widze 偶e twoj awatar nie jest przypadkowy;)

Napisano

Dzi臋kuj臋 za po艣wi臋con膮 mi uwag臋 ;) Jednak z powodu awarii sprz臋tu nie b臋d臋 m贸g艂 uczestniczy膰 czynnie w 偶yciu forum przez najbli偶szy czas, a przynajmniej nie tak czynnie jak bym chcia艂 :)

Freedom Fighter: m贸wisz o mangowej stylistyce? No mam tak膮 s艂abo艣膰 ;P

Napisano

Bardziej chodzi艂o mi o to 偶e wygl膮daj膮 jak samuraje;) tylko miecze maja za grube

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci