DaRoZ Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Dość obszerny temat, ale mam nadzieję że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Mogą to być zarówno różne enviro w klimatach SW jak i postacie Jedi, klony etc. Ogółem wszystko co kojarzy nam się z tą kultową sagą ;) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 16.06.2010 godz. 23:59. SONDA: od 17.06 do 19.06 (3 dni)
Grzessko Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 No Darek jest konkret :) Aż sam się skusze na udział Niech moc będzie z wami !
Urbanboogie Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Najpierw narzekaja ze dwie sondy trzeba robic bo sie w jednej prace nie mieszcza, a teraz starłarsy daja w temacie... ;P
Uriel Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 num coś mi się wydaje że teraz to i w dwóch sądach możemy się nie wyrobić :)
ICE Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Moj avatar do czegos zobowiazuje. I zaden Jedi ze swiecacym patykiem nie podskoczy do Fetta, zapamietac to sobie! :P
Urbanboogie Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Chyba jakies inne starłarsy ogladalismy ;P
ICE Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Chyba jakies inne starłarsy ogladalismy ;P Wersja kinowa byla pod publike, tajna wersja rezyserska zchwoana w najciemniejszych czelusciah i nagrubszych sejfach skrywa cala prawde... No ale konczmy offtop, nie chce miec na cozle wytatuowane "Troll" P.S Boogie, moze ogladales Stary Wars, opowiesci kolejarzy? ^^ Heeee?
Scatmax Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 (edytowane) 4 posty i zadnego obrazka nie widze:). No coz StarWars sentyment wiec trzeba.Ale na pewno zrobie cos jeszcze bo ten teraz to kasztan.Taka tylko cienka rozgrzewka/tragedia Szczerze ten temat moze miec predzej mniejsze duzo wziecie bo jest tak wyeksploatowany ze ciezko cokolwiek wymyslic:) pzdr. Kuba Edytowane 9 Czerwiec 2010 przez Scatmax
DaRoZ Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 Scatmax to juz sa 2 :P SW niby zuzyty temat do granic, ale kto mowil ze trzeba wymyslac cos calkiem nowego :) klimaty SW mozna pokazac wg mnie mnostwem roznych speedow uzywajac gotowych obiektow, scen etc z reszta nie ma co gadac tylko rysowac! ;] na rozgrzewke taki niedorob
yarosh Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 Przeginacie jak człowiek w kluczowym momencie życia nie ma czasu na nic to zarzucacie takie tematy nic to pozostaje mi obserwować i moze coś się uda wrzucić
RebeDC Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 (edytowane) Witam Moja propozycja, ulubiona postać z SW mianowicie Grevious fullsize: http://img810.imageshack.us/img810/8831/greviousfull.jpg Edytowane 11 Czerwiec 2010 przez RebeDC
Cyanide Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 No tematy to rzeczywiście ostatnio bardzo fajne wybieracie. Aż przyznam, że szkoda że mój skill w rysunku jest na fazie ołówek + kartka i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ale może kiedyś dam radę wziąć udział w jakimś TSP. Powodzenia i dobrej zabawy przy malowaniu.
resh Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 http://img809.imageshack.us/img809/2300/45tsp.jpg' alt='45tsp.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
pabulo Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 no chłopaki.. sorry za offtop ale chyba trafiony temat, bo początek macie mocny
_Clavius_ Napisano 11 Czerwiec 2010 Napisano 11 Czerwiec 2010 Pierwsza próba. Ale raczej nie ostatnia :]
Kim Bo Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Ogólnie to wiem że troche lipa z mojej strony, bo zrobiłem to dosyć dawno. Poza tym użyłem gotowych elementów- lightsaber, holocron i te ręce też są moje, tylko troche podmalowane :P (z mojej strony wstyd i hańba :( ) czas około ~1h: i jeszcze coś co naszkicowałem w tradycyjny sposób niedawno, jak mi tablet zaczął świrować na service packu 3. Czas około 40min:
JakkaS Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Z dedykacja dla Marcina... kolorki z tych Twoich ostatnich prac zawładnęły moja głową. Zwłaszcza ta ciemna uliczka... majstersztyk!!! Dzięki wszystkim za głosy w poprzedniej edycji. Chory byłem więc nawet nie załapałem się na głosowanie. Aaa... dzięki Marku za oddanie tej drugiej pracy pod głosowanie. :) U mnie godzinka.... Kojot - albo ten AT-ST jest jakiś mały albo Yoda urósł... poza tym fajne kolory! -K
Coyote Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 (edytowane) jakaaaassss nie bawię się tak :D yoda poczuł moc i urósł a tak prawdę mówiąc zażartym fanem starych warsów nie jestem wiec nie wiem jak to sie ma wielkościowy apropo yody przypomniało mi sie co mistrz Yoda powiedział by w łożku Edytowane 12 Czerwiec 2010 przez Coyote
Grzessko Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Jakub oddałbym nerkę za te twoje kolorki :) masakriada
Silvanus Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Coyote mnie trochę prześcignął, no ale już nie chciałem, żeby praca poszła na marne.
ICE Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 Czy tylko mi wogole nie wyswietla pracy Jakkasa?
Rotcore Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 ja i wszyscy inni spoglądający w monitor mego laptopa dostrzegają pracę Mr. Jakkasa...
Dann.G Napisano 12 Czerwiec 2010 Napisano 12 Czerwiec 2010 ulala JakkaS - fajnie, ze bierzesz udzial w tsp, bo mobilizujesz ludzi do pracy ode mnie jakas pani komandor:
Thalion Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 znowu zapowiadają się świetne prace! JakkaS jak zawsze wymiata:] moja praca:
stHEAD Napisano 14 Czerwiec 2010 Napisano 14 Czerwiec 2010 Ponieważ mój tablet dokończył z dniem dzisiejszym swego marnego żywota, wrzucam to co oferują tradycyjne media. Szkic do pokolorowania.
FF Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 stHEAD - widze że twoj awatar nie jest przypadkowy;)
ICE Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 No i witamy po dlugiej przerwie ;) Fajny szkic.
stHEAD Napisano 15 Czerwiec 2010 Napisano 15 Czerwiec 2010 Dziękuję za poświęconą mi uwagę ;) Jednak z powodu awarii sprzętu nie będę mógł uczestniczyć czynnie w życiu forum przez najbliższy czas, a przynajmniej nie tak czynnie jak bym chciał :) Freedom Fighter: mówisz o mangowej stylistyce? No mam taką słabość ;P
FF Napisano 16 Czerwiec 2010 Napisano 16 Czerwiec 2010 Bardziej chodziło mi o to że wyglądają jak samuraje;) tylko miecze maja za grube
Rekomendowane odpowiedzi