Bruneq Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Pare pomysłow na temat mam....ale czy bedą chetni?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 ja, ten co nic nie zrobi pewnie, jest chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 pewnie "ten co nigdy nie konczy" tez zaraz napisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 (edytowane) Ledyr ? o.0 xD Edytowane 28 Czerwiec 2010 przez ofca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Ja postaram się wziąć udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Rzuc Brunkoslawie tematy to sie ludzie zaciekawsza zacnie Ci powiadam o modzie jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 cos sie postaram sklecic dzisaij po pracy...martwi mnie maly odzew...praktycznie zerowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Jam jest ten co pewnie nawet nie zacznie, ale jestem za:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 ja zaczne i skoncze, promise ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Jaaasne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 A co bedzie? Zrobmy cos na diffuse only moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Nie no może nie od razu taki zerowy. Lepiej zarzucajcie już propozycję tematu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 moze cos typowo gejmartowego ? np set tillujacych sie obiektow czy cus ...:> Jaaasne ;) Ba... ten pierwszy i ostatni raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 ja mam ochote na star wars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 ja mam ochote na star wars Przychylam się do tej propozycji. Aczkolwiek proponowałbym jeżeli będzie sporo propozycji zrobić sondę i rozwiąże to możliwy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 low poly diff only? temat moze brac pod uwage tez organike?...ja bardzo chetnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Jasne! Bardzo chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Ja bym był np za "Low-Poly remake postaci z gry". Chodzi mi o coś takiego: ALE: Może być remake np postaci z gry 2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Remake bylby super, star warsy rowniez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 z tym rimejkiem to juz bylo cos takiego wczesniej. mi chodza po głowie jeszcze takie tamaty jak: - Dla charakternych - Mortal Kombat - Pisdolecik - i jakis domek z elementow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Strasznie lubię takie postaci bez normalek do 1000 poly. Popieram pomysł Creatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Ja pozostałbym przy czymś jednak mniej organicznym. No ale jakby co to się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 low poly diff only? temat moze brac pod uwage tez organike?...ja bardzo chetnie:) Dyskwalifikacja z miejsca za używanie niedozwolonych technik:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 racja Lewus, zakaz uzywania zbrusha :D nie bylo jeszcze remake w ULTRA LOW POLY postaci z gry... no moze byl ale to bardzo fajny temat ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 (edytowane) Dyskwalifikacja z miejsca za używanie niedozwolonych technik:D foch z przytupem edit: a tak serio to wydaje mi sie ze wazny jest efekt koncowy mieszczacy sie w granicach np only diff 256 i 400 vex ja uzywam zbrusha, ktos inny bodypinta a ktos inny painta... thats all Edytowane 29 Czerwiec 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 juz, juz, nie fochowac mi tu:) jutro bedzie czas zeby postawic sonde:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 No ja tym razem skończe jestem za cokowiek by to było ale pizdolecik... to by było dobre, remake postaci do 1000 trisów tez! ALe może jednak z normalkami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 im mniej organiczne tym większa szansa że zrobię. Futurystycznego pojazdu nie było jeszcze Zrobiłbym sobie taki a'la 5th element. Ale co będzie to będzie. Śpieszcie się bo urlop zaczynam, jak tematu nie będzie wkrótce to będę zły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 oj qrde, bo nowy patch do BC2 wyszedl....i sprawdzic musialem co poprawili:D jutro sie cos wymysli i skleci sondeczke. Poki co czekam na pomysly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Kirian oszukuje, ma generator modeli lowpoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Kiedyś był gdzieś nie pamiętam gdzie konkurs na propsy meble - fotele itp itd - całkiem spoko prace były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Jak dacie fajny temat, to spróbuję się przyłączyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Jakies propsy, pojazdy w klimacie sci-fi jak najbardziej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 A ja to zaproponuje Klimat STARCRAFTA.... He? jescze nie było takiej bitwy...Wim ze troche tak zalatuje pod FAN ART, ale wypowiedzcie się sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 SC jak najbardziej! Kirian- ale to niby jak uzywasz Z-tki do LP? Ladujesz model, simplesubdiv i polypaint? Czy jest jakas sekretna technika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 morte - pewnie plugin DO IT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Nie no do zbrusha nie da sie napisac pluginu Do it. To cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 (edytowane) Morte technika nie jest sekretna stosuje sie ja w jakims stopniu do next gen modeli rowniez, prezentowal ja Levusek kiedys w temacie modeli Gilfor's tales sculptujesz model-> retopo low poly->mapowanie-> Bake hi na low 2 map: complete(4 swiatelka od gory) i ambien occ) i dostajesz mniej wiecej cos takiego: (ok 400 vertexow/600 poly, i 512 txt) Edytowane 2 Lipiec 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 No misiek, dobrze Cię podchowałem:D Ja nie wystartuje raczej, ale pooglądam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 moze zrobmy tak jak czesto robia na polikancie tzn bierzemy 1 dobrze przygotowany model lub 2 (chars i np auto) i bitwa opiera sie na zrobieniu tekstury. mamy wtedy wolna reke nad stylistyka modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Podoba mi się pomysł Ledyra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 kirian, fajowska sprawa, wyprobuje pewnie -ale czy aby nie za czasochlonne to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 3 dni i masz taki jak ww modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 3 dni hmm to dość konkretnie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 niewydaje mi sie zeby to bylo dlugo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Może,nie wiem, dawno nie robiłem klasycznego LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 No dobra, to może jakieś konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Dobra panowie, nie zbaczajcie z ustalonego kursu... Proponuje wypisać swoje propozycje i jazda z sondą. Z mojej propozycji Starcraft- MOdel CHaracter lub Vehicule. MOdel NExt GEn: Texy 2K POly do 10K Dziękuje Salom alejkum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Ja proponuje bardziej ogólnie Pojazd SF Texy 1K POly do 10K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Ja proponuje bardziej ogólnie Pojazd SF Texy 1K POly do 10K. Limity i tematyka OK, do tego jeszcze 3 weekendy na skonczenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi