Nezumi Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 (edytowane) Pojawila sie zapowiedz zapowiedzianego rok temu Z4 ;) Czy tym razem Pixologic dotrzyma terminu czy tez moze jednak wyda najpierw wersje 3.8R2a? Jakie sa nowe opcje i jak bardzo zakrecone bedzie ich uzycie? Czy brushe beda kropkowac i czy smooth bedzie dzialal tak jak wczesniej? W koncu - czy animacja bedzie kula u zbrushowej nogi i ile "OMG, AWESOME!" pojawi sie na ZBC? Na te i inne pytania powinnismy niedlugo znalezc odpowiedzi. Albo nie. W kazdym razie mozecie sprawdzic link: http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?t=089971 Edytowane 9 Lipiec 2010 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 no i podstawowe pytanie - czy w końcu zmienili interfejs ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Jak zmienili to kupuje mudbxa. Nowy zbrush!!! Jeee!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Mam cicha nadzieje ze to bedzie cos DOBREGO, na czym bedzie sie naprawde fajnie pracowalo, jak przejscie z ZB 2 na ZB 3:) wkoncu nr "4" zobowiazuje by to NIE bylo 3.5 z bajerami Ciagle smigam na 3.1 i jestem zadowolony wiec jezeli "4" bedzie wtopa to sie nie poplacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 co do zmiany interfejsu to na tyle ile znam programistow to nie bedzie tego . A dlaczego ? dlatego ze ci ludzie sa skrzywieni i im wiecej sie na nich nalega zeby cos poprawili to nie zrobia tego na bank :P Traktuja to zbyt osobiscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Ciekawe czy będzie w końcu wersja 64bit? No i jakieś lepsze narzędzia do malowania by się przydały + warstwy a jakby poprawili wydajność to też bym się nie obraził ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 albo jakiś podstawowy polymodeling. Ja przedkładam kilka boxów nawet nad najbardzie wypasione zspherki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Deja vu , Matrix się przeładowuje czy co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 No narazie za dużo oprócz daty nie pokazali.Dobrze że 3dsmax sie pojawiło na liście progsów wspieranych w GoZbrush:) Po co maja zmieniac interface?Zbrush to już standard,jakby teraz za duzo pozmieniali to dopiero by był płacz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Świeta racja :) Świetna. Ale do xsi nie ma goz. Skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 (edytowane) mafida, wiem, tak sobie przytrolowałem - ale swoją drogą słyszałem ze pixologic miał wiele nacisków ze strony duzych studiów filmowych zeby cos zrobili z tym interfejsem bo ludzi to odstrasza, dziwna jest polityka tej firmy ... dlatego chyba w końcu ktoś sie wkurzył i napisał Mudboxa ;) - który BTW w wersji 2011 jest bardzo fajny i wiele rzeczy zostało poprawionych a texturowanie i łącznosc z PSem jest po prostu wyśmienita Edytowane 9 Lipiec 2010 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Jaras: skoro tak twierdzisz to chyba ściągnę sobie triala:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 Też nigdy nie mogłem pojąć o co chodzi z tym złym interfejsem.. Interfejs jest bardzo prosty, w dodatku w pełni konfigurowalny, można sobie buttonki powywalać gdzie się chce, czego chcieć więcej? Jaki powinien być interfejs? Albo co jest złego w obecnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 taki jak w mudboxie gdzie siadasz i robisz i cie nic nie denerwuje .Wiesz jak robisz na codzien w zbrushu to interfejs ci nie przeszkadza a jak dzialasz w nim raz na ruski rok to niestety sprawa wyglada inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 taki jak w mudboxie gdzie siadasz i robisz i cie nic nie denerwuje .Wiesz jak robisz na codzien w zbrushu to interfejs ci nie przeszkadza a jak dzialasz w nim raz na ruski rok to niestety sprawa wyglada inaczej Czyli sprawy nie ma:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2010 Aktualizacja za free ale ciekawym ile bedzie nowka sztuka kosztowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi