Napisano 9 Lipiec 201014 l Pojawila sie zapowiedz zapowiedzianego rok temu Z4 ;) Czy tym razem Pixologic dotrzyma terminu czy tez moze jednak wyda najpierw wersje 3.8R2a? Jakie sa nowe opcje i jak bardzo zakrecone bedzie ich uzycie? Czy brushe beda kropkowac i czy smooth bedzie dzialal tak jak wczesniej? W koncu - czy animacja bedzie kula u zbrushowej nogi i ile "OMG, AWESOME!" pojawi sie na ZBC? Na te i inne pytania powinnismy niedlugo znalezc odpowiedzi. Albo nie. W kazdym razie mozecie sprawdzic link: http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?t=089971 Edytowane 9 Lipiec 201014 l przez Nezumi
Napisano 9 Lipiec 201014 l Mam cicha nadzieje ze to bedzie cos DOBREGO, na czym bedzie sie naprawde fajnie pracowalo, jak przejscie z ZB 2 na ZB 3:) wkoncu nr "4" zobowiazuje by to NIE bylo 3.5 z bajerami Ciagle smigam na 3.1 i jestem zadowolony wiec jezeli "4" bedzie wtopa to sie nie poplacze...
Napisano 9 Lipiec 201014 l co do zmiany interfejsu to na tyle ile znam programistow to nie bedzie tego . A dlaczego ? dlatego ze ci ludzie sa skrzywieni i im wiecej sie na nich nalega zeby cos poprawili to nie zrobia tego na bank :P Traktuja to zbyt osobiscie...
Napisano 9 Lipiec 201014 l Ciekawe czy będzie w końcu wersja 64bit? No i jakieś lepsze narzędzia do malowania by się przydały + warstwy a jakby poprawili wydajność to też bym się nie obraził ;)
Napisano 9 Lipiec 201014 l albo jakiś podstawowy polymodeling. Ja przedkładam kilka boxów nawet nad najbardzie wypasione zspherki.
Napisano 9 Lipiec 201014 l No narazie za dużo oprócz daty nie pokazali.Dobrze że 3dsmax sie pojawiło na liście progsów wspieranych w GoZbrush:) Po co maja zmieniac interface?Zbrush to już standard,jakby teraz za duzo pozmieniali to dopiero by był płacz:D
Napisano 9 Lipiec 201014 l mafida, wiem, tak sobie przytrolowałem - ale swoją drogą słyszałem ze pixologic miał wiele nacisków ze strony duzych studiów filmowych zeby cos zrobili z tym interfejsem bo ludzi to odstrasza, dziwna jest polityka tej firmy ... dlatego chyba w końcu ktoś sie wkurzył i napisał Mudboxa ;) - który BTW w wersji 2011 jest bardzo fajny i wiele rzeczy zostało poprawionych a texturowanie i łącznosc z PSem jest po prostu wyśmienita Edytowane 9 Lipiec 201014 l przez jaras
Napisano 10 Lipiec 201014 l Też nigdy nie mogłem pojąć o co chodzi z tym złym interfejsem.. Interfejs jest bardzo prosty, w dodatku w pełni konfigurowalny, można sobie buttonki powywalać gdzie się chce, czego chcieć więcej? Jaki powinien być interfejs? Albo co jest złego w obecnym?
Napisano 10 Lipiec 201014 l taki jak w mudboxie gdzie siadasz i robisz i cie nic nie denerwuje .Wiesz jak robisz na codzien w zbrushu to interfejs ci nie przeszkadza a jak dzialasz w nim raz na ruski rok to niestety sprawa wyglada inaczej
Napisano 10 Lipiec 201014 l taki jak w mudboxie gdzie siadasz i robisz i cie nic nie denerwuje .Wiesz jak robisz na codzien w zbrushu to interfejs ci nie przeszkadza a jak dzialasz w nim raz na ruski rok to niestety sprawa wyglada inaczej Czyli sprawy nie ma:d
Napisano 10 Lipiec 201014 l Autor Aktualizacja za free ale ciekawym ile bedzie nowka sztuka kosztowala.