Napisano 25 Sierpień 201014 l Ex3 - deko kiepskie porówanie daleś z tymi maratonami i chodzeniem, rownie dobrze mozemy kurna fa odwrócic sytuacje wez koleszke ktory tylko robi te komórkowe pierdoły i kaz mu sieknąc wypasa kilkutysięcznego czy kilkudzisięciotysięcznego na miare obecnych "nextgenów" oczywiscie z texami hires, lub wogle zeby myknął konkret hp w zb czy innych plastelinach, mozna tez budowlańcowi kazać zaprojektować dom a architektowi kazać murować :D Przy poziomie architektonicznym niektórych domków to budowlaniec spokojnie zaprojektuje coś fajnego :P a zadanie budowlańca nie ogranicza się do murowania ;)
Napisano 25 Sierpień 201014 l Zaprojektować to chyba nei znaczy narysować fajnie wyglądający domek co:P? Co do limitów, to chodzi o wzywanie a takie limity są wyzwaniem żeby coś fajnego zrobić.
Napisano 25 Sierpień 201014 l co do limitu w konkursie to się zgadzam że jest to wyzwanie, zaś co do budowania znam kilka "dzieł" architektonicznych za które należałoby owego twórcę powiesić ;) tak że nikt mi nie powie że potrzeba wykształcenia architektonicznego aby projektować coś naprawdę fajnego czego przykładem jest choćby Tadao Andō
Napisano 24 Październik 201014 l Autor Lejdis, Dzentelmen....ola-f'a wszyscy olali, to ja sie zapytam, są chetni na nową minibitwe?
Napisano 24 Październik 201014 l Nie wiem czy teraz to dobry pomysł. Napewno część userów wystartuje w DW, co może zmniejszyć frekwencje.
Napisano 24 Październik 201014 l ja jestem chętna:) ale na coś ambitnego..a nie 1000 trisów i 256 teksturki ;/...
Napisano 25 Październik 201014 l Autor no seleno, ja czekam na twoj start w dw :P no dobra, poczekamy jak sie dw zacznie! jak beda wtedy chetni to ruszymy
Napisano 27 Styczeń 201114 l to co może nadszedł już czas na kolejne starcie? czy tym razem bitwa kryzysowa stoi na przeszkodzie?