Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przedstawiamy kilka postaci z powstającej w naszym studio mini serii animowanej pt. "NEXT!" Seria zaplanowana jest na 12 odcinków - wkrótce więcej szczegółów.

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Klasa!:)

Swietne sylwety fajny timing z charakterem.Pure animation fajne pomysly na postaci i Logo(animacja) tez macie fajne.

pzdr.

Kuba

Edytowane przez Scatmax

Napisano

przypomina Pata Pom i kilka innych produkcji - postaci wygladaja na mocno inspirowane. Poczekam a więcej, by ocenić. Animacja wyglada klasycznie - czyli na plus.

Napisano

Ladnie...patrze jednak na statystyki odwiedzin watku tego i innych ciekawych w dziale animacja i mysle, ze ten dzial nie ma sensu. To powinno byc w wipie albo galerii tam gdzie ktos zaglada.

Naprawde ludzie nie maja nawyku ogladania tego dzialu i tu prosba do ekipy max3d.pl

Moze warto pomoc bardziej polskiej animacji chocby taka zmiana. Jak taki wypasik w tym watku po ilus dniach doczekal sie kilku odpowiedzi, to nie jest motywujace dla animatorow.

Wierze, ze mozna to duzo lepiej rozegrac i wierze w ekipe forum:)

Napisano

Sivku, design postaci rulez! Proste i piękne.

More !!!

Napisano

No Sivuniu, coś się dzieje widzę:)

Patent z przerzucaniem u stonogi jest extra!

Napisano

Animacja loga super , design postaci tez sie podoba , wszystko na plus

Napisano

No super, mam nadzieje ze w krotce wszystko ruszy pełną parą, potencjał jest spory. 3mam kciuki.

Napisano
  • Autor

dzięki za miłe komentarze...

na dokładkę druga porcja stworków :)

pozdrawiam!

wormotion_NEXT2.gif

Napisano

Menażeria niczego sobie :D

Szczególnie podoba mi się druga para i to coś trzeciego, z oczami na szypułkach.

Kiedy będzie można zobaczyć pierwszy odcinek?

Napisano
  • Autor

hehehe... a to dopiero robaczki które pojawią się tylko w czołówce - w odcinka będą inne - bardziej wypasione...

a kiedy pierwszy odcinek? chcemy jak najszybciej ale sam wiesz jak to jest...

zwłaszcza, że to projekt tzw. po godzinach :) jak jużcoś będzie na horyzoncie to dam oczywiście znać!

pozdro!