Napisano 23 Lipiec 201014 l Przedstawiamy kilka postaci z powstającej w naszym studio mini serii animowanej pt. "NEXT!" Seria zaplanowana jest na 12 odcinków - wkrótce więcej szczegółów.
Napisano 23 Lipiec 201014 l Klasa!:) Swietne sylwety fajny timing z charakterem.Pure animation fajne pomysly na postaci i Logo(animacja) tez macie fajne. pzdr. Kuba Edytowane 23 Lipiec 201014 l przez Scatmax
Napisano 23 Lipiec 201014 l przypomina Pata Pom i kilka innych produkcji - postaci wygladaja na mocno inspirowane. Poczekam a więcej, by ocenić. Animacja wyglada klasycznie - czyli na plus.
Napisano 30 Lipiec 201014 l Ladnie...patrze jednak na statystyki odwiedzin watku tego i innych ciekawych w dziale animacja i mysle, ze ten dzial nie ma sensu. To powinno byc w wipie albo galerii tam gdzie ktos zaglada. Naprawde ludzie nie maja nawyku ogladania tego dzialu i tu prosba do ekipy max3d.pl Moze warto pomoc bardziej polskiej animacji chocby taka zmiana. Jak taki wypasik w tym watku po ilus dniach doczekal sie kilku odpowiedzi, to nie jest motywujace dla animatorow. Wierze, ze mozna to duzo lepiej rozegrac i wierze w ekipe forum:)
Napisano 3 Sierpień 201014 l jak już pisałem wcześniej gdzie indziej: podoba mi się bardzo :) dajecie więcej!
Napisano 5 Sierpień 201014 l No Sivuniu, coś się dzieje widzę:) Patent z przerzucaniem u stonogi jest extra!
Napisano 7 Sierpień 201014 l No super, mam nadzieje ze w krotce wszystko ruszy pełną parą, potencjał jest spory. 3mam kciuki.
Napisano 11 Sierpień 201014 l Autor dzięki za miłe komentarze... na dokładkę druga porcja stworków :) pozdrawiam!
Napisano 11 Sierpień 201014 l Menażeria niczego sobie :D Szczególnie podoba mi się druga para i to coś trzeciego, z oczami na szypułkach. Kiedy będzie można zobaczyć pierwszy odcinek?
Napisano 11 Sierpień 201014 l Autor hehehe... a to dopiero robaczki które pojawią się tylko w czołówce - w odcinka będą inne - bardziej wypasione... a kiedy pierwszy odcinek? chcemy jak najszybciej ale sam wiesz jak to jest... zwłaszcza, że to projekt tzw. po godzinach :) jak jużcoś będzie na horyzoncie to dam oczywiście znać! pozdro!