Levus Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 (edytowane) Yo, to ja też:) "Dzięki Wyprowadzaczowi możesz spokojnie oglądać filmy nie przejmując się swoim pupilem jednocześnie trenując mięśnie! Przyjemne z pożytecznym!" Zarwałem nockę i udało mi się skończyć taką prackę, wiele niedoróbek ale to był speed stulecia:D pozdrawiam i miłego oglądania! WERSJA STEREO: WERSJA MONO1: WERSJA MONO2: Edytowane 31 Lipiec 2010 przez Levus
Gość User190 Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 Fajniutkie! :) Boję się tylko, że panowie "z katarem" od Panasonica mogą nie docenić koncepcji ;) Btw. Mógłbyś wrzucić wersję polaryzacyjną? (chyba, ze mono 1 i 2 to obrazki dla lewego i prawego oka).
Hynol Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 Gratz. Super pracka. Byś dał znać wcześniej że robisz do konkursu, to by się człowiek nie męczył ;).
kotisded Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 Hynol: haha :) no racja, bedzie ostra walka. Świetna praca.
xrs Napisano 1 Sierpień 2010 Napisano 1 Sierpień 2010 łał coś pieknego :) chciałem podobny efekt w swojej pracy uzyskac.. taki cartoonowy ale umiejetnosci jeszcze brak :> przynajmniej wiem na podstawie jakich prac sie uczyc :) powodzenia!
mateusz_s Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 wersja stereo w okularach wygląda naprawdę bosko :) najbardziej mi sie podoba jęzor psa - widać dytans od reszty, i jeszcze reka ludzika - również swietnie się odcina od reszty, wracajac do psa, dopiero w okularkach mozna poczuć te jego fałdy i zwały :) super, gratulacje, powodzenia
Orangegraphics Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 mój fawory, naprawdę świetnie, podpisuje się pod tym co napisał mateusz_s
Levus Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 Hej! brodkins - Nie no, nie w nockę:) Kilka sesji mi to zajęło, po prostu ostatnią musiałem zarwać:) Hynol - no do końca nie wiedziałem, czy zdażę oddać, a że nie było wymogu prowadzenia wipa to się nie fatygowałem:) Sorki:) I dzięki wszystkim za komenty, cieszę się, że się podoba:) pozdrawiam i powodzenia!
Tomala Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 Paaaaanie, mój faworyt :) Jeszcze Cię pojadę za brwi :D Dlaczego brwi nie układają się zgodnie z wyraźnie zaznaczonymi łukami brwiowymi? To tak żeby nie było że tylko chwalę ;) Pozdro i powodzenia!
Levus Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 Tomala, dzięki mistrzu!:) Brwi.. no tak mi sie zmimikowało jakoś o 4 tej nad ranem:) Klicek: też mi się mono1 podoba bardziej z tych kolorowych, mono2 zrobilem najpierw jako wersje zwyklą, po czym przemyślałem sprawe:p Dzięki też! pozdrawiam!
Simple_man Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 No to teraz wypada już tylko gratulować zwycięstwa :)
Rekomendowane odpowiedzi