leander Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Ja tez wole dol u Amruna. A najbardziej wole tlo w szkicach SansaSerifa. Ale same szkice w sumie tez wole. Cos mi nie wyszlo. Mam nadzieje, ze odpadki po pracach zaliczaja sie do eksperymentow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 szczurza mordo :o Amrun :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Amrun: szkoda tej skończonej głowy, ale dół - sam miód! hehe no ja tez wole... ale jak cos robie dla kogos to potem tylko slysze: a co takie pomazane? a czemu takie krawedzie widac? a to czemu sie tak ladnie nie zlewa? o, a tu czemu pedzel widac? :/ nom... szczurza mordka kul jest :) pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 postanowiłem być odważny i zamiast paintera spróbowałem... ArtRage :> o dziwo tablet mi działał z najnowszą wersją, ciekawy program taką wizję miałem, kiedy usłyszałem "królik w kapeluszu" postanowiłem namalować właśnie to, jako pierwsze użycie programu 922x644 http://img353.imageshack.us/my.php?image=first5ai.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 joł... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 dobrze, ze nie dales tego do speedow, bo nie lubią tam początkujących:D fajna głębia btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 amrun-zabijasz. szkoda tylko ze po tej "aferze" z bitwa tak rzadko zagladasz na forum i wrzucasz pracki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 W którym miejscu tu są pracki tych poczatkujących? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 to moje pierwsze mazy na komputerze, nie radze sobie z myszką :) chyba nie i dzie mi tak jak temu początkującemu wyżej :) tytuł "dziwny biegacz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 chyba nie i dzie mi tak jak temu początkującemu wyżej :) teraz Ty jestes wyzej:] ba.. nawet najwyzej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 oto moj krwawy speed art :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Siedzialem sobie długo przed kompem i nic... aż w koncu mnie natchnęło. Narysowalem twarz. Zeby zobaczyc pełny efekt należy zrobic lekkiego zeza tak żeby czerwony i zielony punkt nachodziły na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 chyba coś nie wyszło to stereo albo ja lewy jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 oj ja nie moge az takiego zeza zrobic zeby sie one polaczyly...bo jeszcze mi zostanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 to żałuj, bo jak już połączysz to wychodzi dzieło godne wsytawienia w muzeum (dopracowane, ładne kolory- stylistyką przypomina obrazy Michała Anioła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Dzięki :) . Zapomniałem dodać, że efekt jest jeszcze lepszy w tych czerwono zielonych okularkach do oglądania trojwymiarowych obrazkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 co tu tak cicho ? ;] od 5 dni jestem szczesliwym posiadaczem Volito 2 no i pierwszy matte i orginal http://img464.imageshack.us/my.php?image=peronwe322kufoto7ha.jpg a tak wogle to Ełcki peron PKP , zdjecie zrobione pod koniec wakacji :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 hehe dobre mała chatka za peronem Ełckim wyrosła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 jeszcze wczoraj pobawilem sie chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Ełk ma niezły budżet szybko sie rozwija :). Metropolia Ełk. Prezydent Ełcki na prezydenta Polski :D. A tak wogole to tego avatara avartara czy cos, tego malego obrazeczka z Alem strasznie zazdroszcze ;/. Piątek 22:45 TVN "Człowiek z blizną" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 (edytowane) Czołem ! Chciałem zaproponować coś dla rozluźnienia atmosfery :D Zauważyłem, że nasze forum, ale także cały internet Internet jako taki jest pełny napięcia - jak inni to odbiorą, czy to co wystawiam się spodoba, czy zdobędę uznanie za włożoną pracę / zaangażowanie / realizm ilustracji itd. Nie uważacie że coś nam przez to podejście ucieka ? Napinamy się tu gremialnie, jakby nam guma z majtek zaraz miała strzelić... A może potrzeba takiego miejsca, w którym każdy mógłby bezkarnie wrzucić coś kompletnie szalonego, pokręconego, nie na miejscu, po prostu pokazać radość z tego że trzyma w łapie ołówek, węgiel, pędzel albo rysik od tabletu ? Bo jak będziemy się tak nawzajem gonić, to boje się że wkrótce własne sznurówki nas przegonią i zjedzą :) Tak więc słuchajcie moi drodzy - jeśli chcecie, wrzucajcie TUTAJ, do tej teczki, najbardziej szalone rzeczy jakie lęgną się w waszych głowach, bo tutaj jest na to miejsce. Tutaj jest graficzny dom wariatów i wolno wszystko. To jest ZABAWA, nie wrzucajcie tutaj przerysowańców z książek czy fot, malujemy i rysujemy wyłącznie z wyobraźni !!! Zapraszam wszyskich do wrzutów i dobrej zabawy. Ok, ja zaczynam ! :))) (trochę archiwalnie, żeby rozkręcić temat) Edytowane 27 Sierpień 2010 przez SBT77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 gratuluje zacnego pomyslu =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 Teczka ( wątek ) jak najbardziej potrzebny . Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silvanus Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 Bardzo dobry temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 Świetny wątek. @SBT77 - cholernie mi się podobają te Twoje linearne kompozycje :) - stare jak świat - Akryl + PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 To chyba wątek dla mnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasior Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 SBT77 genialne są te dwie ostatnie pracki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 swietny wątek! napewno cos wrzuce od siebie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) ooo taak ;D Edytowane 30 Sierpień 2010 przez grubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 spoko, będę tu zaglądał :) zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 31 Sierpień 2010 Share Napisano 31 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Coś mi się wydaje, że ten watek w kurz obrośnie i pająki się zalęgną ;) a szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 dla relaksu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Taki wip z tsp, mysle, ze tu najlepiej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 (edytowane) i juz wiem gdzie bede wrzucal swoje literki Edytowane 11 Wrzesień 2010 przez leszek_lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 z 2,5D tez mozna? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farvus Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Andrew Loomis "Fun with Wacom" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 z innej beczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Fajne too SBT77, nie to zebym nie lubil innych prac, ale milo widziec znowu jakas konkretna bryle i kolory w Twoim wykonaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Malun w Twoim SBT stylu ok, ale sylweta ciekawa. Szkoda że nie masz tyle czasu na malowanie ile byś chciał (z tego co mówiłeś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Czerwień! Dokładnie tak wygląda moja nauczycielka z chemii. A tak serio, to naprawdę ładnie się wątek rozwija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi