Napisano 3 Listopad 200519 l Ja tez wole dol u Amruna. A najbardziej wole tlo w szkicach SansaSerifa. Ale same szkice w sumie tez wole. Cos mi nie wyszlo. Mam nadzieje, ze odpadki po pracach zaliczaja sie do eksperymentow.
Napisano 3 Listopad 200519 l Amrun: szkoda tej skończonej głowy, ale dół - sam miód! hehe no ja tez wole... ale jak cos robie dla kogos to potem tylko slysze: a co takie pomazane? a czemu takie krawedzie widac? a to czemu sie tak ladnie nie zlewa? o, a tu czemu pedzel widac? :/ nom... szczurza mordka kul jest :) pzdr...
Napisano 3 Listopad 200519 l postanowiłem być odważny i zamiast paintera spróbowałem... ArtRage :> o dziwo tablet mi działał z najnowszą wersją, ciekawy program taką wizję miałem, kiedy usłyszałem "królik w kapeluszu" postanowiłem namalować właśnie to, jako pierwsze użycie programu 922x644 http://img353.imageshack.us/my.php?image=first5ai.jpg
Napisano 13 Listopad 200519 l dobrze, ze nie dales tego do speedow, bo nie lubią tam początkujących:D fajna głębia btw
Napisano 13 Listopad 200519 l amrun-zabijasz. szkoda tylko ze po tej "aferze" z bitwa tak rzadko zagladasz na forum i wrzucasz pracki;]
Napisano 21 Listopad 200519 l to moje pierwsze mazy na komputerze, nie radze sobie z myszką :) chyba nie i dzie mi tak jak temu początkującemu wyżej :) tytuł "dziwny biegacz"
Napisano 21 Listopad 200519 l chyba nie i dzie mi tak jak temu początkującemu wyżej :) teraz Ty jestes wyzej:] ba.. nawet najwyzej;]
Napisano 26 Listopad 200519 l Siedzialem sobie długo przed kompem i nic... aż w koncu mnie natchnęło. Narysowalem twarz. Zeby zobaczyc pełny efekt należy zrobic lekkiego zeza tak żeby czerwony i zielony punkt nachodziły na siebie.
Napisano 26 Listopad 200519 l oj ja nie moge az takiego zeza zrobic zeby sie one polaczyly...bo jeszcze mi zostanie :D
Napisano 26 Listopad 200519 l to żałuj, bo jak już połączysz to wychodzi dzieło godne wsytawienia w muzeum (dopracowane, ładne kolory- stylistyką przypomina obrazy Michała Anioła)
Napisano 26 Listopad 200519 l Dzięki :) . Zapomniałem dodać, że efekt jest jeszcze lepszy w tych czerwono zielonych okularkach do oglądania trojwymiarowych obrazkow.
Napisano 16 Styczeń 200619 l co tu tak cicho ? ;] od 5 dni jestem szczesliwym posiadaczem Volito 2 no i pierwszy matte i orginal http://img464.imageshack.us/my.php?image=peronwe322kufoto7ha.jpg a tak wogle to Ełcki peron PKP , zdjecie zrobione pod koniec wakacji :>
Napisano 17 Styczeń 200619 l Ełk ma niezły budżet szybko sie rozwija :). Metropolia Ełk. Prezydent Ełcki na prezydenta Polski :D. A tak wogole to tego avatara avartara czy cos, tego malego obrazeczka z Alem strasznie zazdroszcze ;/. Piątek 22:45 TVN "Człowiek z blizną" :D
Napisano 27 Sierpień 201014 l Czołem ! Chciałem zaproponować coś dla rozluźnienia atmosfery :D Zauważyłem, że nasze forum, ale także cały internet Internet jako taki jest pełny napięcia - jak inni to odbiorą, czy to co wystawiam się spodoba, czy zdobędę uznanie za włożoną pracę / zaangażowanie / realizm ilustracji itd. Nie uważacie że coś nam przez to podejście ucieka ? Napinamy się tu gremialnie, jakby nam guma z majtek zaraz miała strzelić... A może potrzeba takiego miejsca, w którym każdy mógłby bezkarnie wrzucić coś kompletnie szalonego, pokręconego, nie na miejscu, po prostu pokazać radość z tego że trzyma w łapie ołówek, węgiel, pędzel albo rysik od tabletu ? Bo jak będziemy się tak nawzajem gonić, to boje się że wkrótce własne sznurówki nas przegonią i zjedzą :) Tak więc słuchajcie moi drodzy - jeśli chcecie, wrzucajcie TUTAJ, do tej teczki, najbardziej szalone rzeczy jakie lęgną się w waszych głowach, bo tutaj jest na to miejsce. Tutaj jest graficzny dom wariatów i wolno wszystko. To jest ZABAWA, nie wrzucajcie tutaj przerysowańców z książek czy fot, malujemy i rysujemy wyłącznie z wyobraźni !!! Zapraszam wszyskich do wrzutów i dobrej zabawy. Ok, ja zaczynam ! :))) (trochę archiwalnie, żeby rozkręcić temat) Edytowane 27 Sierpień 201014 l przez SBT77
Napisano 29 Sierpień 201014 l Świetny wątek. @SBT77 - cholernie mi się podobają te Twoje linearne kompozycje :) - stare jak świat - Akryl + PS
Napisano 9 Wrzesień 201014 l Coś mi się wydaje, że ten watek w kurz obrośnie i pająki się zalęgną ;) a szkoda...
Napisano 11 Wrzesień 201014 l i juz wiem gdzie bede wrzucal swoje literki Edytowane 11 Wrzesień 201014 l przez leszek_lenia
Napisano 18 Wrzesień 201014 l Fajne too SBT77, nie to zebym nie lubil innych prac, ale milo widziec znowu jakas konkretna bryle i kolory w Twoim wykonaniu :)
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Malun w Twoim SBT stylu ok, ale sylweta ciekawa. Szkoda że nie masz tyle czasu na malowanie ile byś chciał (z tego co mówiłeś).
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Czerwień! Dokładnie tak wygląda moja nauczycielka z chemii. A tak serio, to naprawdę ładnie się wątek rozwija.