Napisano 1 Wrzesie艅 201014 l Zabawki z Koszmar贸w Temat autorstwa Thaliona wrzucam na jego pro艣b臋. Sam chwilowo nie m贸g艂 tego zrobi膰. Zwyci臋zca b臋dzie mia艂 przyjemno艣膰 poprowadzi膰 setn膮 edycj臋 TSP, wi臋c warto wybra膰 si臋 do piwnicy i poszuka膰 zdezelowanych lalek. Chocia偶 mo偶e lepiej nie kusi膰 losu... Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa b膮d藕 tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym w膮tku. * D艂u偶szy bok umieszczonej pracy nie mo偶e przekroczy膰 900 px. Pe艂na rozdzielczo艣膰 w postaci linku. * Jedna osoba mo偶e umie艣ci膰 dowoln膮 ilo艣膰 prac ale tylko jedn膮 z nich podda膰 g艂osowaniu. Prac臋 pod g艂osowanie nale偶y wskaza膰 maks. dzie艅 przed zako艅czeniem, je偶eli tak si臋 nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka zosta艂a umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wyb贸r kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie g艂贸wnej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKO艃CZENIE SESJI: 8.09.2010 godz. 23:59. SONDA: od 9.09 do 12.09 (3 dni) Edytowane 1 Wrzesie艅 201014 l przez leander
Napisano 2 Wrzesie艅 201014 l Mellon coraz bardziej pozytywnie dzieje sie w twych pracach. Drakula, proste a zarazem genialne.
Napisano 3 Wrzesie艅 201014 l Icecold - dzieki wielkie ,cieszy fakt ze sa owoce pracy :) Fajny konik resh
Napisano 3 Wrzesie艅 201014 l Moja pierwsza pracka na tablecie ;) mam nadzieje ze trzyma poziom jak na 1-szy raz ;) http://a.imageshack.us/img256/6060/matt1j.jpg
Napisano 3 Wrzesie艅 201014 l czas si臋 sko艅czy艂, no to siup! Edytowane 4 Wrzesie艅 201014 l przez MGscape
Napisano 4 Wrzesie艅 201014 l du偶a wersja: http://img444.imageshack.us/img444/1390/dollac.jpg Edytowane 4 Wrzesie艅 201014 l przez norden
Napisano 5 Wrzesie艅 201014 l s艂odkich sn贸w 偶yczy mi艣 uszatek ;] Edytowane 5 Wrzesie艅 201014 l przez Anomal
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l To nie jest jeszcze to co zg艂aszam do bitwy. P贸ki co to 45 minut nudnej lekcji historii. Musz臋 to jeszcze zeskanowa膰 i odpowiednio w photoshopie oprawi膰. ( mam nadziej臋, 偶e taki WIP nie jest zabroniony podczas SP )
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l Ja tam jestem m艂odszy i kojarz臋, 艣wietne filmy szczeg贸lnie pierwsze. :] A rysuneczek bardzo fajny, masz m贸j g艂os :]. Pozdrawiam Kuba.
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l No to, Omen, pojechales :) Faktycznie demotywator z Ciebie. Te kolory to na walor nakladane byly czy leciales z kolorami od poczatku? Poki co pozamiatalaes.
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l tr3buh: AND HE LIKED IT! ;] Nezumi: Z kolorem od poczatku jechalem. Aczkolwiek mam zazwyczaj czarna warstwe w trybie kolor bys prawdzac walor na bierzaco.
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l OmeN2501 - dzieki za odpowiedz. Sklamalbym gdybym powiedzial, ze rozumiem jak uzywasz tej czarnej warstwy ;) Edytowane 6 Wrzesie艅 201014 l przez Nezumi
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l Nezumi: po prostu masz kolorowa warstwe na ktorej rysujesz a nad nia warstwe wypelniona czarnym kolorem w trybie "color", i gdy warstwa jest wlaczona to ta warstwa z kolorem jest czarnobiala a jak jest wylaczona to znowu jest kolorowa, swietny sposob na sprawdzanie co pewien czas waloru.. mam nadzieje ze nie zagmatwalem ;/
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l tr3buh - o, dzieki. Jasne jak slonce. Nie probowalem w ten sposob - kolor to dla mnie koszmar, zawsze nanosze jak juz mam walor, ale wiele rzeczy nie wychodzi tak jak powinno przy takich kolorowankach.
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l ja u偶ywa艂em warstwy hue/saturation... z desaturacj膮. Jakie偶 by艂o moje zdziwienie kiedy u偶ywaj膮c warstwy czarnej z parametrem kolor uzyska艂em zupe艂nie r贸偶ne rezultaty. Kto艣 jest mi w stanie wyt艂umaczy膰 o co chodzi? :) (przepraszam za off-topa)
Napisano 6 Wrzesie艅 201014 l ja znowu wrzucam czarn膮 warstw臋 w trybie saturate tak jak to robi feng zhu w sowich tutkach :)
Napisano 8 Wrzesie艅 201014 l Makkuna napisa艂: Moi rodzice zawsze przedk艂adali klasyk臋 bajkopisarstwa ponad r贸偶ne dziwne bajkowe fanaberie. Plastikowe haki (nabyte zdaje si臋 na jakim straganie) - pok艂osie zaczytywania si臋 Piotrusiem Panem, zdawa艂y im si臋 idealnymi podarkami dla dw贸ch ma艂oletnich latoro艣li p艂ci 偶e艅skiej - do czasu gdy okaza艂o si臋, 偶e doskonale zast臋puj膮 bro艅 bia艂膮 w zadawaniu ran k艂utych i szarpanych ... ech ;) wspomnienia. Do diaska z lalkami - haki to by艂 szpan na podw贸rku. B艂yskawiczna praca - nie mam czasu w tym tygodniu ... Tak m贸g艂 by si臋 zaczyna膰 jaki艣 horror z Freemanem w roli g艂贸wnej :) Pozdr. ;)
Napisano 8 Wrzesie艅 201014 l Bardzo podoba mi sie praca Draculi, bo fajnie ukry艂 histori臋 :) Omen te偶 艣wietnie... Makkuna...Opowiedz co艣 jeszcze ze swojego dzieci艅stwa :D
Napisano 8 Wrzesie艅 201014 l Autor Nie wiem na ile typo mozna sobie pozwolic obcego, moze przesadzilem
Napisano 9 Wrzesie艅 201014 l @Leander - pi臋kne!!! Czas przekroczony o jakie艣 p贸艂 godziny wi臋c poza konkursem... Wszelkie podobie艅stwa do istniej膮cych lub fikcyjnych os贸b/przedmiot贸w/zdarze艅 s膮 czysto przypadkowe :P Gumow kaczka nigdy nie b臋dzie ju偶 tym samym...
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto