leander Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) Zabawki z Koszmarów Temat autorstwa Thaliona wrzucam na jego prośbę. Sam chwilowo nie mógł tego zrobić. Zwycięzca będzie miał przyjemność poprowadzić setną edycję TSP, więc warto wybrać się do piwnicy i poszukać zdezelowanych lalek. Chociaż może lepiej nie kusić losu... Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 8.09.2010 godz. 23:59. SONDA: od 9.09 do 12.09 (3 dni) Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez leander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Podoba mi sie temat! :) misiek z refy, plakat wklejony ofkoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Mellon coraz bardziej pozytywnie dzieje sie w twych pracach. Drakula, proste a zarazem genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) ihaaa!! Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez resh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Icecold - dzieki wielkie ,cieszy fakt ze sa owoce pracy :) Fajny konik resh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amper939 Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Moja pierwsza pracka na tablecie ;) mam nadzieje ze trzyma poziom jak na 1-szy raz ;) http://a.imageshack.us/img256/6060/matt1j.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Mellon niezłe =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGscape Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) czas się skończył, no to siup! Edytowane 4 Wrzesień 2010 przez MGscape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 (edytowane) duża wersja: http://img444.imageshack.us/img444/1390/dollac.jpg Edytowane 4 Wrzesień 2010 przez norden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badman Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Kjujiczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 (edytowane) [/url] edit:wycięto oczy. Edytowane 4 Wrzesień 2010 przez lukanus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 dzieki emmilius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 (edytowane) słodkich snów życzy miś uszatek ;] Edytowane 5 Wrzesień 2010 przez Anomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Anomal masz moj glos :) kozak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 dzięki Klicek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 jakie dwadcat triccat minutuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 To nie jest jeszcze to co zgłaszam do bitwy. Póki co to 45 minut nudnej lekcji historii. Muszę to jeszcze zeskanować i odpowiednio w photoshopie oprawić. ( mam nadzieję, że taki WIP nie jest zabroniony podczas SP ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 A ja tak :) Przemiły, kreatywny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Młodsi mogą nie kojarzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 no, no.. omen jak byl maly bawil sie lalkami :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Ja tam jestem młodszy i kojarzę, świetne filmy szczególnie pierwsze. :] A rysuneczek bardzo fajny, masz mój głos :]. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 No to, Omen, pojechales :) Faktycznie demotywator z Ciebie. Te kolory to na walor nakladane byly czy leciales z kolorami od poczatku? Poki co pozamiatalaes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 tr3buh: AND HE LIKED IT! ;] Nezumi: Z kolorem od poczatku jechalem. Aczkolwiek mam zazwyczaj czarna warstwe w trybie kolor bys prawdzac walor na bierzaco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 (edytowane) OmeN2501 - dzieki za odpowiedz. Sklamalbym gdybym powiedzial, ze rozumiem jak uzywasz tej czarnej warstwy ;) Edytowane 6 Wrzesień 2010 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Nezumi: po prostu masz kolorowa warstwe na ktorej rysujesz a nad nia warstwe wypelniona czarnym kolorem w trybie "color", i gdy warstwa jest wlaczona to ta warstwa z kolorem jest czarnobiala a jak jest wylaczona to znowu jest kolorowa, swietny sposob na sprawdzanie co pewien czas waloru.. mam nadzieje ze nie zagmatwalem ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 tr3buh - o, dzieki. Jasne jak slonce. Nie probowalem w ten sposob - kolor to dla mnie koszmar, zawsze nanosze jak juz mam walor, ale wiele rzeczy nie wychodzi tak jak powinno przy takich kolorowankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 ja używałem warstwy hue/saturation... z desaturacją. Jakież było moje zdziwienie kiedy używając warstwy czarnej z parametrem kolor uzyskałem zupełnie różne rezultaty. Ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć o co chodzi? :) (przepraszam za off-topa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 ja znowu wrzucam czarną warstwę w trybie saturate tak jak to robi feng zhu w sowich tutkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Moi rodzice zawsze przedkładali klasykę bajkopisarstwa ponad różne dziwne bajkowe fanaberie. Plastikowe haki (nabyte zdaje się na jakim straganie) - pokłosie zaczytywania się Piotrusiem Panem, zdawały im się idealnymi podarkami dla dwóch małoletnich latorośli płci żeńskiej - do czasu gdy okazało się, że doskonale zastępują broń białą w zadawaniu ran kłutych i szarpanych ... ech ;) wspomnienia. Do diaska z lalkami - haki to był szpan na podwórku. Błyskawiczna praca - nie mam czasu w tym tygodniu ... Tak mógł by się zaczynać jakiś horror z Freemanem w roli głównej :) Pozdr. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Bardzo podoba mi sie praca Draculi, bo fajnie ukrył historię :) Omen też świetnie... Makkuna...Opowiedz coś jeszcze ze swojego dzieciństwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Atheg genialna zabawka! ale IMO norden najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 i znalazłem odrobinkę czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 I jeszcze plastuś ode mnie na koniec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Nie wiem na ile typo mozna sobie pozwolic obcego, moze przesadzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Lucek: Dziękuję! :) Ros1, Leander: czad!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 @Leander - piękne!!! Czas przekroczony o jakieś pół godziny więc poza konkursem... Wszelkie podobieństwa do istniejących lub fikcyjnych osób/przedmiotów/zdarzeń są czysto przypadkowe :P Gumow kaczka nigdy nie będzie już tym samym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi