Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To w zasadzie uzupełnienie do Dustmakera. Tył okładki. Ten sam samolot, tyle że w bardziej portretowym ujęciu. W zasadzie to fragment jest, bo wydawca zażyczył sobie drugiego samolotu lecącego w parze. Mnie się bardziej podoba taki singiel, wiec prezentuje jego a nie wersję drukarską.

Rainless-Clouds_small.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Super. Bardzo mi się podoba kierunek w którym idziesz i progres w porównaniu z wcześniejszymi rzeczami. Tak trzymać :)

Napisano

O ten mnie się podoba bo jest z boku i widać sylwetkę. Barwy i ten pył oznaczają że to Afryka Północna?

Napisano
  • Autor

@dac77: Tunezja dokładnie.

@Klimek, Houston: ale marudzicie... Ja dam podwójny i znowu usłyszę, że się bardziej podoba :)

A niech wam...

TylSpitfire_small.jpg

Napisano
  mrys napisał:

@Klimek, Houston: ale marudzicie... Ja dam podwójny i znowu usłyszę, że się bardziej podoba :)

A niech wam...

Marek, nie chce ci sie sprzeciwiać,......... faktycznie powiemy ze bardziej nam sie podoba :D

BTW, to jest nas 4?

Napisano
  mrys napisał:

Hmmm. Mnie się bardziej pojedynczy podoba. Ten podwójny strasznie rozpycha obrazek. Jeszcze gdyby ten drugi spit był dalej, mniejszy, może troszkę bardziej przechylony to byłoby lepiej.

Napisano
  • Autor
  KLICEK napisał:
mam to samo, pojedynczy lepszy, siedzi w kadrze po prostu, ten 2gi psuje compo wedlug mnie, jest za blisko, za ostry, nie zbudowales przestrzeni chociazby chmurkami, wyglada to tak jakbys zrobil deliszys copypaste z innego renderu w obrazek

Dlatego sam zdecydowanie wolę pojedyńczy. Chociażby dlatego, że drugi był "dorabiany" na zlecenie i na "gwałt" i odstaje. Scena od początku była projektowana pod pojedyńczy. Podwójny pokazuję tylko jako ciekawostkę, jak różne są gusta ludzkie.

Napisano

ta

obrazek z dwójką mocnonie zdecydowany

nie wiadomo gdzie patrzeć

samolociki same w sobie super

Napisano

Bo to pierwsze podziwiasz jeden samolot a później przechodzisz do drugiego i oglądasz, skupiasz na nim uwage - taki myk:)...

Edt: tak w pewnym sensie żart, ale goście robią tego typu prezentacje tylko o wiele większe tak że przemieszczamy się suwakami po scenie (obrazku) i ogladamy poszczególne zachowanie samolotów i całej akcji (dotyczy bardzo duzych rozdzielczosci) wtedy możemy podziwiać detale każdego zaprezentowanego elementu.

Edytowane przez bbandi

Napisano
  • Autor
  bbandi napisał:
Bo to pierwsze podziwiasz jeden samolot a później przechodzisz do drugiego i oglądasz, skupiasz na nim uwage - taki myk:)...

To żart jest? Kompozycja to kompozycja. Albo działa w całości albo nie.

Napisano

Super pracka - klimatyczna, zastanawiam się tylko czy jeśli to jest nad pustynią to nie powinien mieć tropikalnego filtra.

Napisano
  • Autor

Piloci "Cyrku Skalskiego" latali na wczesnych egzemplarzach Spitfire Mk IX bez filtra tropikalnego. Drastycznie zwiększało to awaryjność. Dopiero późniejsze "dziewiątki" dostały zintegrowane filtry.

Napisano
  UVW napisał:
Super pracka - klimatyczna, zastanawiam się tylko czy jeśli to jest nad pustynią to nie powinien mieć tropikalnego filtra.

moje dyletanctwo w temacie sprawiło że pomyślałem ze chodzi o jakiś filtr CG :)

Napisano

I na szczęście Marek pokazał tylko jeden samolot. Musiałbym dać 10* a tak mogę sobie pozwolić tylko na 5 :)

Napisano

Pozwól Marku, że dorzucę swój komentarz: uważam, że to jeden z najlepszych Twoich obrazów: kapitalny klimat, piękne kolory, o modelu i reszcie nawet nie wspomnę bo technicznie - rewelacja. Osobiście uwielbiam ten obraz z parą spitów. Przepiękny jest ten kąt prowadzącego, jeden z moich ulubionych oglądów tego samolotu. Jak będę kiedyś obrzydliwie bogaty to będę kolekcjonował Twoje obrazy! Tymczasem gratulacje fantastycznego obrazu i gwiazdy *****

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności