Napisano 14 Październik 201014 l Hej, chcialbym sie podzelic projektem, ktory niedawno ujrzal swiatlo dzienne - konfigurator online modeli Mazdy 2 & 5. W sumie wyszlo ponad 1200 klatek (kilka ujec na autko, rozne linie nadwozia i wersje kolorystyczne). konfigurator do obejrzenia tutaj: http://www.mazda.de/Konfigurator/KonfiguratorSL.aspx Agency: Ars Thanea Project Manager: Marcin Molski Creative Director: Bartlomiej Rozbicki Art Director: Piotr Jaworowski 3D Artist: Piotr Kosinski pozdrawiam:) Edytowane 15 Październik 201014 l przez vision3d
Napisano 14 Październik 201014 l Śliczne modele, studio i oświetlenie. Lepiej juz chyba sie nie da :)
Napisano 14 Październik 201014 l Aż miło popatrzeć. Pięknie wykonany model i studio. Dzięki za newsletter! Neb
Napisano 14 Październik 201014 l Autor Gratulacje za modele naleza sie Mazdzie, ja je tylko wyczyscilem i poskladalem do kupy:) pozdrawiam
Napisano 14 Październik 201014 l no rendery jak zwykle maga, z reszta o to chodziło ale śmieszne takie małe kółeczka mają te mazdy :D wiem że to juz nie twoja wina :)
Napisano 14 Październik 201014 l Jak już poprzednicy napisali - renderki super. Takie mam pytanko czy tylko zmieniałeś kolor diffuse, czy też jakieś inne elementy materiału dla poszczególnych lakierów?
Napisano 14 Październik 201014 l Autor lakiery wypuscilem dwa bazowe o roznym natezeniu refleksow, zas poszczegolne wersje kolorystyczne to wygiete 'curves' w PS:)
Napisano 14 Październik 201014 l Bardzo przyzwoicie :). Vision - powiedz mi - wnętrza samochodów na stronce mazdy to też rendery, czy zdjęcia :D? Edytowane 14 Październik 201014 l przez blomd
Napisano 14 Październik 201014 l cholera, przez takich kozaków fotografowie zupełnie stracą prace! dobrze, ze przynajmniej z ludźmi te bajery sie nie imają :P niezła robota, a i pomysł z krzywymi w PS dobry. poz
Napisano 14 Październik 201014 l Autor duzo fotografow i tak juz robi cgi, trzeba nadazac;) a na stronce mazdy faktycznie i sporo renderow, wnetrz kilka jest napewno cg (takie demotywatory;) )
Napisano 15 Październik 201014 l Autor a tu jeszcze bonusowy/dopieszczony high res;) Edytowane 15 Październik 201014 l przez vision3d
Napisano 16 Październik 201014 l super to ostatnie ujecie:) Nvidia to sa modele cadowskie:) swoja droga, swietna sprawa modelowac na takim modelu przemyslowym. Idealne ksztalty wychodza:) Edytowane 16 Październik 201014 l przez JohnZi
Napisano 16 Październik 201014 l Autor Jak robisz takie zlecenia to dostajesz od nich blueprinty ? :D tak jak Johnzi napisal, jak sie robi takie zlecenie to daja "3d blueprinty", a taki model to juz bajka;)
Napisano 21 Październik 201014 l Autor dzieki! hcpiter, to byl chyba drugi raz kiedy uzylem abberacji:) nast razem bede wstawial 2 wersje;)
Napisano 25 Październik 201014 l trochę się na renderowałeś ale wyszło genialnie, co do modeli to tam nie ma co pisać :)