adek Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Na łamach serwisu CGSociety.org pojawił się artykuł prezentujący kulisy produkcji trailera gry "Firefall" wykonanego przez Blur Studio. Więcej: features.cgsociety.org
Destroyer Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 hej a ja mam takie pytanie z historii bo mi to spokoju nie daje :) Blur przy tworzeniu cinematica do Warhammera online przesiadł się na mental raya bo był super niesamowity i whatever a teraz z kolei na vraya, a moje pytanie brzmi na czym renderzyli przed tą przesiadka na mentala?
mrkrzysiek Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Brazil RS, teraz pewnie siedzą na kilku :) 1
Destroyer Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) Też mi się coś kojarzy, że Brazil ale nie mogłem znaleźć ostatecznego potwierdzenia moich przypuszczeń aż do teraz :) Nic więcej niż Twoje słowa mi nie potrzeba na potwierdzenie :) mrkrzysiek masz plusa za aktywność na lekcji i wiedzę historyczną :) PS. btw co oznacza skrót RS? Rapidshare? :D :F Edytowane 19 Październik 2010 przez Destroyer
Destroyer Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 "Rendering System" hmm dziwne, bez sensu, kto to wymyślił, nigdy bym nie wpadł ;P A Ty się Monio tak nie ciesz tylko ucz się do sprawdzianu z fizyki na jutro bo jak nie zdasz do nastepnej kalsy to dopiero będzie płacz i zgrzytanie zębami :D
Monio Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Jezzzzu... jeszcze tutaj mnie czopkami i pręcikami straszą. ;) Jak na razie zatrudniłem outsourcing do "Nietrywialnej" animacji którą mamy zrobić. ;)
KoMic Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 ja wiem, to jest Rendering System. btw animka, gites malina: ]
Pawelkos Napisano 20 Październik 2010 Napisano 20 Październik 2010 Hahaha, sorry chlopaki ale jak odpowiadalem na pytanie Destroyera to nie wyswietlilo mi wtedy jeszcze posta Monio :]
Artur Paprocki Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Kolejny, świetnie wyglądający, beznadziejny cinematic.
mokramyszka666 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Mimika tego pakera całkiem fajna, ale jak na Blur to ogólnie dość przeciętnie.
Baggins Napisano 23 Październik 2010 Napisano 23 Październik 2010 Jak dla mnie na 7 tygodni pracy od punktu zero to jest wypas. No i to jeden z pierwszych projektow gdzie animacje supervisorowal nasz rodak - Hubert Daniel. Wiec, z czysto plemiennego obowiazku trzeba pochwalic ;-) t.
Rekomendowane odpowiedzi