maax Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Panie Grzegorzu, co za klimat. Uczta dla oka :) A ode mnie takie cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
struna Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Panie Grzegorzu oj Panie Grzegorzu , nie ładnie to tak zepsuć konkurs jednak takie cuś pod głosowanie ~30 minutes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Musze przyznac ze dyskusja zwiazana z tematem byla prawdziwa inspiracja :) fight, fight ,fight :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 maax: super klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 znowu sporo fajnych prac, najbardziej Grześka i Uriela mi się podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Sucharek, poleciałaś gore widze :P Ehh kobiety...od razu lecą po bandzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 GrzegorzP... masz mój głos.... obrazek bardzo przypomina mi klimat książki S. King'a "Komórka", wypisz, prawe wymaluj Łachmaniarz z książki. CYMESIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Mrozik26 ukradłeś mi pomysł z głowy (w jakiś 70%) i w związku z tym ogłaszam oficjalnego artystycznego focha którego skutkiem będzie... jeszcze nie wiem co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Emmilius - to w sumie żałuje bo pewnie w twoim wykonaniu byłby dużo lepszy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Skoro jest Halloween to jak mogloby na nim zabraknac starego, dobrego Michaela Myersa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 scarecrow ! scarecrow ! za pięknie nie wyszło, ale dobrze się bawiłem malując stracha :) a to najważniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Obiecałem sobie, że tym razem też coś skrobnę. Efekt mojej pracy. Tylko, bądź aż tyle udało się osiągnąć w 1,5 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 SBT77 - jak dla mnie niepotrzebnie dałeś ten filtr płótna. Bez niego byłoby dużo dużo lepiej moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 ...psikus? - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Tak Panie Omen , zrobił nam pan psikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 SBT77 - jak dla mnie niepotrzebnie dałeś ten filtr płótna. Bez niego byłoby dużo dużo lepiej moim zdaniem. Pewnie masz rację, chociaż myślę, że po prostu mogłem dużo lepiej namalować. Ale nie namalowałem. Sądzę że lepiej wyjaśnia to nie filtr, tylko to że lepiej nie umiem... :D ... co i tak jest bez znaczenia. Omen2501 f'htagn ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavloksiezyc Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 hahaha moc ta mała postać z odchyloną głową Panie Omen! situation jak z monty python'a:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 OmeN, rewela, mysle tylko czy story niebyloby bardziej doklepane gdyby kurdupel był pokazany w chwili ucieczki, ale to moje takie tam... rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Omen wpadl, zrobil rozwalke tak jak jego osmiornica na obrazku i sobie poszedl, teraz to nie mam co liczyc na jakis punkt ;] Omen jednym slowem: r e w e l a c y j n e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Fatality! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Omen wykastrował wątek... ale z przekonania nadal głosuje na Grześka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Pan Omen jak zwykle mnie wybebeszył D:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Niech ktoś z moderatorów wreszcie go zbanuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Ja występuję z petycją żeby pan Omen swoje speedy nagrywał w timelapse i nam pokazywał. Kto mnie poprze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Popieram! Do tego lepiej żeby, to było nagranie realtime, a nie timelapse, bo to zawsze można podkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 gdzie sie podpisac? ;] kurcze Omenie rzuc no chociaz z jeden malutki timelapsik ;] uraduj spoleczenstwo, nie badz taki.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 jak juz lecimy z prozbami to moze "tygodniowe speedowe kino" jak u fenga "weekly desing cinema" http://www.youtube.com/user/FZDSCHOOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Nagralem juz jeden filmek z malowania obrazka jako dodatek do Expose 8 - w sumie to nawet nie wiem czy przypadkiem nie jest dostepny dla wszystkich. Prawde powiedziawszy maluje jak kazdy inny wiec nie znajdziecie tam nic odkrywczego ;] Niestety nagranie i obrobka wymaga czasu ktorego nigdy nie mam... Ale rzucam tutoriale od czasu do czasu, step by step sie trafiaja wiec nie marudzic, Kapitana Oczywistego molestowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 No widzisz Kujot, spłoszyłeś go! Za chciwie stary, za chciwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Też bym chętnie obczaił jednego małego speeda pana Omena na video : Omen ma racje, Kapitana też trzeba będzie o to męczyć! :D Równość musi być! PS Przy okazji dzięki Omen za tutki! :D są genialną pomocą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 No tak - nie da się mistrzu nacieszyć ani chwili - musi pokazać kto jest królem dżungli :D Powiem szczerze, że w ostatniej bitwie z mafią twój speed średnio mi wszedł ale ten jest absolutnie fantastyczny. Speeduj więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Już nawet nie chodzi i techniczne walory. Ja myśląc o halloween wciąż krążyłem wokół pól, dyń, duchów i przerażonych dzieci. A to co stworzył Oment. Motyw z ośmiornicą, ten dzieciak przy drzwiach...Zniszczenie, nastrój, a przy okazji pewna doza humoru. Briliant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Oj panie Omen nieładnie, pamiętam jak dziś jak kilka miesięcy temu prosiłes cpt. Obviousa o timelapsed video; a teraz kiedy ciebie użytkownicy proszą to chcesz się nimi posłużyć jako prywatna armią do spamowania Kapitana? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 No, to mamy precedens, hehe. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 rewelka, niektore prace bardzo klimatyczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Vaticinator - fajny klimacik :) ta "uradowana" buzia jest świetna :) tak fajnie... demonicznie... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Zaspamujmy i Omena i Obwjusa na pm. Prędzej czy później któryś pęknie =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi