Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
SBT77 - jak dla mnie niepotrzebnie dałeś ten filtr płótna. Bez niego byłoby dużo dużo lepiej moim zdaniem.

Pewnie masz rację, chociaż myślę, że po prostu mogłem dużo lepiej namalować. Ale nie namalowałem. Sądzę że lepiej wyjaśnia to nie filtr, tylko to że lepiej nie umiem... :D

... co i tak jest bez znaczenia. Omen2501 f'htagn !

Napisano

Omen wpadl, zrobil rozwalke tak jak jego osmiornica na obrazku i sobie poszedl, teraz to nie mam co liczyc na jakis punkt ;]

Omen jednym slowem: r e w e l a c y j n e

Napisano

Nagralem juz jeden filmek z malowania obrazka jako dodatek do Expose 8 - w sumie to nawet nie wiem czy przypadkiem nie jest dostepny dla wszystkich. Prawde powiedziawszy maluje jak kazdy inny wiec nie znajdziecie tam nic odkrywczego ;]

Niestety nagranie i obrobka wymaga czasu ktorego nigdy nie mam... Ale rzucam tutoriale od czasu do czasu, step by step sie trafiaja wiec nie marudzic, Kapitana Oczywistego molestowac :P

Napisano

Też bym chętnie obczaił jednego małego speeda pana Omena na video :

Omen ma racje, Kapitana też trzeba będzie o to męczyć! :D Równość musi być!

PS

Przy okazji dzięki Omen za tutki! :D są genialną pomocą xD

Napisano

No tak - nie da się mistrzu nacieszyć ani chwili - musi pokazać kto jest królem dżungli :D

Powiem szczerze, że w ostatniej bitwie z mafią twój speed średnio mi wszedł ale ten jest absolutnie fantastyczny. Speeduj więcej.

Napisano

Już nawet nie chodzi i techniczne walory.

Ja myśląc o halloween wciąż krążyłem wokół pól, dyń, duchów i przerażonych dzieci. A to co stworzył Oment. Motyw z ośmiornicą, ten dzieciak przy drzwiach...Zniszczenie, nastrój, a przy okazji pewna doza humoru. Briliant

Napisano

Oj panie Omen nieładnie, pamiętam jak dziś jak kilka miesięcy temu prosiłes cpt. Obviousa o timelapsed video; a teraz kiedy ciebie użytkownicy proszą to chcesz się nimi posłużyć jako prywatna armią do spamowania Kapitana? :D