Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mam podobnie, już zacząłem modelować a tu mi się chyba karta przegrzewa i wyłącza się. A może to zasilacz? I to zaraz po tym jak kupiłem i zainstalowałem win7... hmmm :-/ Tak ze powodzenia wszystkim!

Napisano

@Kubajaniak bardzo fajne krzesłko :)

ok jednak zdobyłem się na chwilę czasu, tuż przed Halloween, miało wyjść fajne wygodne krzesełko, a wyszło jak zawszę :/

chairloungespeedmodelin.jpg

salut.

Napisano

W takim razie i ja spróbuje swoich sił

To moja pierwsza edycja

Fotel dość niespotykany ale zawsze chciałem coś takiego mieć, niestety teraz jestem chyba już za duży :)

10f6ozl.png

• Like 1
Napisano

Nie chodzi o to czy jest czas czy nie albo czy kuje w oczy, zasady mowia jasno tylko clay, o to chodzi w tych minibitwach bez textur wiec po co robic na odwrot? I tylko denerwowac innych, a widac ze wiekszosci to przeszkadza.

Gość fishinthewater
Napisano
Kubajaniak jest clay jest wire, jak starcza czasu to czemu nie zrobić renderu? nie musisz na niego patrzeć jak kłuje w oczy...

@smoku132 -wrzuc na luz, przeczytaj zasady, przemysl i dopiero wez udzial w zabawie. Nie chcesz nie musisz nikt cie nie zmusza. Zeszta ten kolor wcale nie dodal uroku twojej pracy.

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Ej dobra bez spiny, znam zasady, ale w poprzednich bitwach nie jeden model był w kolorze i jakoś nikt nie robił tragedii :)

EDIT: Ucinam dyskusje na ten temat nie od tego jest ten wątek :)

fotel22.png

Edytowane przez Smoku
Napisano

@maciek.m pomysł fajny ale strasznie twardo/kwadratowo to wyszło, wcięcia i inne nierówności fajnie jest robić na kolejnym wygładzeniu, wtedy unikniesz efektu , hmmm jakby to powiedzieć... twardości, model nabierze lekkich kształtów i takie tam :)

salut.

Napisano

@indian chcialem zrobic na gestrzej siatce takie super zagiecia materialu jak Ty robisz ale wygladalo to strasznie :P i wolalem zostawic to tak :P Pocwicze na tym modelu te zagiecia na gestrzej siatce , jak cos wyjdzie to upa zrobie :) Dzieki

Napisano

ta tez mam pomysl na fotel ale bez zagiec nie bedzie wygladal naturalnie i nie wrzucam:D indian, jak mozesz to powiedz dokladnie jak to robisz ze Ci tak naturalnie to wychodzi:D

Napisano
Lucas, concept fajny, ale osobiście bałbym się usiąść na czymś takim : D

Żeby nie było - koncept nie mój, to już wręcz klasyka od Vitry.

Jak przyszedłem pierwszy raz do swojej obecnej pracy i je zobaczyłem to też się trochę bałem, okazało się jednak, że to chyba najwygodniejsze krzesło na jakim siedziałem:). Może nie jest to fotel to chillowania ale do pracy jest naprawdę spoko.

Napisano (edytowane)

Ja takie coś wymodziłem, czas to około 25 min. Jestem początkujący ale mimo to postanowiłem spróbować. Siatkę mam trochę gęstą i nie widać ale jest na pierwszym screenie.

siatkah.png

krzeso.png

Edytowane przez Sevox
Gość kakaku
Napisano

na wygodne nie wyglada, ale fajnie by bylo miec cos takiego w domu:)

Napisano

a tam poducha pod dupę i było by miło :)

btw. czemu 2h, 120 minut to nie jest już speed tylko coś dłuższego niż speed jak na fotel czy inne siedzisko :)

salut.

Napisano (edytowane)

witam wszystkich sforumowanych , ja tak jak sevox poczatkujacy jestem

model: 2h

a%3Ea%3Ea%3Efotellllll222.jpgfotellllll222.jpgfotellllll222.jpg

fotellllll222.th.jpg

fotellllll.png

Edytowane przez baato
Napisano

fotel_all.jpg

Podtytuł: "Nic mnie nie obchodzi, że nie da się zrobić :P"

Po pracy skrobnąłem sobie taki fotelik. Jak miło od czasu do czasu wymodelować coś for fun :)

Gość fishinthewater
Napisano

zalezy w czym rendzisz. jak vray to jest specjalny material vrayedgemat ..czy jakos tak, a jak mr to np. robisz clona i nadajesz mu w materiale wire i dodajesz lekkiego pusha.

Napisano (edytowane)

baato, tak jak zrobiles, jest ok, nie musisz renderowac tego obiektu, wystarczy ss z wievporta

btw, czemu na stronie głównej nie ma wzmianki o tej edycji...?

Edytowane przez velendil
Gość fishinthewater
Napisano

@velendil a napisales do @adka na PM?

jak bedziesz motal sonde to tez mu napisz.

pozdrawiam.

Napisano

Dzieki, myslalem, ze ktoś to ogarnia sam z siebie : ) Napisze napisze

Pamietajcie, ze deadline upływa dzisiaj o 20:00 i prace dodane po tej godzinie nie będą brały udziału w sondzie