velendil Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Fotel!? Kurka wodna, a już chciałem wystartować ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Fotel!? Kurka wodna, a już chciałem wystartować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Fotel!? Kurka wodna, a już chciałem nie wystartować ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 I kolejna minibitwa mnie omija ehhh... (problemy techniczne) Panowie (i panie) jestem z wami duchem! :) Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 Mam podobnie, już zacząłem modelować a tu mi się chyba karta przegrzewa i wyłącza się. A może to zasilacz? I to zaraz po tym jak kupiłem i zainstalowałem win7... hmmm :-/ Tak ze powodzenia wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 @Kubajaniak bardzo fajne krzesłko :) ok jednak zdobyłem się na chwilę czasu, tuż przed Halloween, miało wyjść fajne wygodne krzesełko, a wyszło jak zawszę :/ salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 indian Twoje siatki można brać jako wzór ;) prosta i dobra topologia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim_pon Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 W takim razie i ja spróbuje swoich sił To moja pierwsza edycja Fotel dość niespotykany ale zawsze chciałem coś takiego mieć, niestety teraz jestem chyba już za duży :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 pim_pon świetne ujęcie z wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 Hehe wygląda jak gęba z wywalonym językiem :P Ale fajne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim_pon Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 Wyszło trochę bardziej używane niż miało być ale brakło już czasu na poprawki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 29 Październik 2010 Share Napisano 29 Październik 2010 co to nowy standard speed 2h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Fotel z głowy. Czas : dwie kawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasamaru Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 (edytowane) To i ja cos zrobiłem;] czas: 1:30min soft: Max 2010 Edytowane 31 Październik 2010 przez yasamaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Fajne te wasze "clay" rendery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Kubajaniak jest clay jest wire, jak starcza czasu to czemu nie zrobić renderu? nie musisz na niego patrzeć jak kłuje w oczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loeren Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Nie chodzi o to czy jest czas czy nie albo czy kuje w oczy, zasady mowia jasno tylko clay, o to chodzi w tych minibitwach bez textur wiec po co robic na odwrot? I tylko denerwowac innych, a widac ze wiekszosci to przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirat85 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Fotel demon ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Kubajaniak jest clay jest wire, jak starcza czasu to czemu nie zrobić renderu? nie musisz na niego patrzeć jak kłuje w oczy... @smoku132 -wrzuc na luz, przeczytaj zasady, przemysl i dopiero wez udzial w zabawie. Nie chcesz nie musisz nikt cie nie zmusza. Zeszta ten kolor wcale nie dodal uroku twojej pracy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 (edytowane) Ej dobra bez spiny, znam zasady, ale w poprzednich bitwach nie jeden model był w kolorze i jakoś nikt nie robił tragedii :) EDIT: Ucinam dyskusje na ten temat nie od tego jest ten wątek :) Edytowane 30 Październik 2010 przez Smoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 31 Październik 2010 Autor Share Napisano 31 Październik 2010 Panowie, spokojnie, dajemy clay'e, także proszę nie zamieszczajcie prac z teksturami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 "Coś" ala Ludwik XV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Dorzucam swoj fotelik, jakies 35min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 @maciek.m pomysł fajny ale strasznie twardo/kwadratowo to wyszło, wcięcia i inne nierówności fajnie jest robić na kolejnym wygładzeniu, wtedy unikniesz efektu , hmmm jakby to powiedzieć... twardości, model nabierze lekkich kształtów i takie tam :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 @indian chcialem zrobic na gestrzej siatce takie super zagiecia materialu jak Ty robisz ale wygladalo to strasznie :P i wolalem zostawic to tak :P Pocwicze na tym modelu te zagiecia na gestrzej siatce , jak cos wyjdzie to upa zrobie :) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 ta tez mam pomysl na fotel ale bez zagiec nie bedzie wygladal naturalnie i nie wrzucam:D indian, jak mozesz to powiedz dokladnie jak to robisz ze Ci tak naturalnie to wychodzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 Panton na odprężenie, ok. 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Lucas, concept fajny, ale osobiście bałbym się usiąść na czymś takim : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Lucas, kurde że też na to nie wpadłem, ale osobiście chcałbym się usiąść na czymś takim : D salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiroo Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Jako że w niedługim czasie powiększy mi się rodzinka wrzucam fotelik dziecięcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Lucas, concept fajny, ale osobiście bałbym się usiąść na czymś takim : D Żeby nie było - koncept nie mój, to już wręcz klasyka od Vitry. Jak przyszedłem pierwszy raz do swojej obecnej pracy i je zobaczyłem to też się trochę bałem, okazało się jednak, że to chyba najwygodniejsze krzesło na jakim siedziałem:). Może nie jest to fotel to chillowania ale do pracy jest naprawdę spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevox Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 (edytowane) Ja takie coś wymodziłem, czas to około 25 min. Jestem początkujący ale mimo to postanowiłem spróbować. Siatkę mam trochę gęstą i nie widać ale jest na pierwszym screenie. Edytowane 2 Listopad 2010 przez Sevox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 1 Listopad 2010 Share Napisano 1 Listopad 2010 Sevox jak bym miał garba to mógłbym się skusić by usiąść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevox Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 No ale widzisz chyba, że to jest fotel bujany, a kto siedzi na takim fotelu? Garbate babki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdaq Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 Model: "Flow" Podtytuł: "nie lubię symetrii" ;) Czas: całość 1h40" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 super pomysł asdaq;) naprawdę coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 na wygodne nie wyglada, ale fajnie by bylo miec cos takiego w domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 a tam poducha pod dupę i było by miło :) btw. czemu 2h, 120 minut to nie jest już speed tylko coś dłuższego niż speed jak na fotel czy inne siedzisko :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdaq Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 Xiz0r: Dzięki. kakaku: e tam wygodne niewygodne. wazne ze sasiedzi widzą i zazdroszczą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) witam wszystkich sforumowanych , ja tak jak sevox poczatkujacy jestem model: 2h Edytowane 4 Listopad 2010 przez baato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 3 Listopad 2010 Autor Share Napisano 3 Listopad 2010 lub po prostu klikasz na ikonkre obrazka (taki kwadrat , zolte tło, 2 piramidki szare i szare słoneczko) i podajesz bezposredni link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKOL3D Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Podtytuł: "Nic mnie nie obchodzi, że nie da się zrobić :P" Po pracy skrobnąłem sobie taki fotelik. Jak miło od czasu do czasu wymodelować coś for fun :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 majkol - super wyszło :) baato - prosze popraw obrazek zeby wszystko było na jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orcher Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 uhhh.. zdążyłem przed 20 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 to jeszcze mam pytanie: jak renderowac z widocznymi edgami ?? szukalem nie widze o-O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 zalezy w czym rendzisz. jak vray to jest specjalny material vrayedgemat ..czy jakos tak, a jak mr to np. robisz clona i nadajesz mu w materiale wire i dodajesz lekkiego pusha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) baato, tak jak zrobiles, jest ok, nie musisz renderowac tego obiektu, wystarczy ss z wievporta btw, czemu na stronie głównej nie ma wzmianki o tej edycji...? Edytowane 4 Listopad 2010 przez velendil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 @velendil a napisales do @adka na PM? jak bedziesz motal sonde to tez mu napisz. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 Dzieki, myslalem, ze ktoś to ogarnia sam z siebie : ) Napisze napisze Pamietajcie, ze deadline upływa dzisiaj o 20:00 i prace dodane po tej godzinie nie będą brały udziału w sondzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi