Napisano 25 Listopad 201014 l Coraz mniej chętnych na te speedy lub coraz więcej osób ma dużo zleceń i niema czasu :)
Napisano 25 Listopad 201014 l Ja się skuszę. Kurka a ja już myślałem ze w 5 minut zrobie Wenus z Willendorfu.
Napisano 25 Listopad 201014 l U mnie ostatnio czasu brak, i to jest główny powód mojej nieobecności na forum. Swoją drogą to chciałbym narzekać na nadmiar zleceń :p. Pozdrawiam Kuba.
Napisano 26 Listopad 201014 l U mnie nie tylko brak czasu! (ale w dużej mierze to to....) ale też temat mnie przerasta...
Napisano 27 Listopad 201014 l A propos braku czasu - jak to jest ze watek "w co gracie, jakie gry polecacie" nie swieci pustkami... Hmmmm... ;)
Napisano 27 Listopad 201014 l A propos braku czasu - jak to jest ze watek "w co gracie, jakie gry polecacie" nie swieci pustkami... Hmmmm... ;) Touche ...
Napisano 28 Listopad 201014 l O fajnie, że zainspirowałeś się moim pomysłem na temat. :) Postaram się wygospodarować te kilka h, jednak niestety teraz ważniejszy jest dla mnie deadline oddania pracy inżynierskiej :D.
Napisano 28 Listopad 201014 l Wiem ze straszny gniot ale 4h na taki temat no i cala postac - zdecydowanie mnie przerasta. Moze zrobie jeszcze jednego. Pozdrawiam Edytowane 29 Listopad 201014 l przez fishinthewater
Napisano 28 Listopad 201014 l Dobre slowiak! :D Jest bardzo amerykańska ;) Mnie temat również przerósł zdecydowanie :(, a z anatomią jestem mocno na bakier. Makieta wg. Kingsleina; ok. 4h. pozdrawiam.
Napisano 6 Grudzień 201014 l KUR....! Panowla,lipa z frekwencja tym razem że zęby bola! Tematu wdzięczniejszego sam sobie bym nie wymyslil!-Dzięki Gryzon!;) Jak potworki,itp to chetnych cala masa...:D-a jak troszke "wieksza"pania trza ulepic to juz gorzej... To ja polece na tym samym patencie co cyborgowy temat-smutny chrystusowy zwis glowki:D -moze taka stricte rubensowska to ona nie jest,ale 3h-tak wiec jak trza to sie jeszcze "pogrubasi";)...-WIP Slowiak-Brawo za odwazne podejscie do tematu-tak trzymac!:) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Grudzień 201014 l przez miszczualmavera
Napisano 6 Grudzień 201014 l no miszczu, pozamiatałeś. w krótkim czasie zrobiłeś skok jakościowy o lata świetlne jak sobie przypomnę twoje wcześniejsze prace (równie nagą syrenkę czy choćby twojego zwycięskiego cyborga, o którym wspominasz). to na pewno ta dieta cud, co wspomaga ciało i umysł! a może to ten pierwszy śnieg...? tak czy inaczej świetna pracka. zostaliśmy zmasakrowani :(