gryzon Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) Edytowane 24 Listopad 2010 przez gryzon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Coraz mniej chętnych na te speedy lub coraz więcej osób ma dużo zleceń i niema czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Ja się skuszę. Kurka a ja już myślałem ze w 5 minut zrobie Wenus z Willendorfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 U mnie ostatnio czasu brak, i to jest główny powód mojej nieobecności na forum. Swoją drogą to chciałbym narzekać na nadmiar zleceń :p. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 U mnie nie tylko brak czasu! (ale w dużej mierze to to....) ale też temat mnie przerasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 A propos braku czasu - jak to jest ze watek "w co gracie, jakie gry polecacie" nie swieci pustkami... Hmmmm... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Nezumi: Najpierw obowiązek a potem przyjemność;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 A propos braku czasu - jak to jest ze watek "w co gracie, jakie gry polecacie" nie swieci pustkami... Hmmmm... ;) Touche ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 O fajnie, że zainspirowałeś się moim pomysłem na temat. :) Postaram się wygospodarować te kilka h, jednak niestety teraz ważniejszy jest dla mnie deadline oddania pracy inżynierskiej :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 (edytowane) Wiem ze straszny gniot ale 4h na taki temat no i cala postac - zdecydowanie mnie przerasta. Moze zrobie jeszcze jednego. Pozdrawiam Edytowane 29 Listopad 2010 przez fishinthewater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Dobre slowiak! :D Jest bardzo amerykańska ;) Mnie temat również przerósł zdecydowanie :(, a z anatomią jestem mocno na bakier. Makieta wg. Kingsleina; ok. 4h. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 no no no : ) fajnie sie wygina :D Lubie czekoladki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczualmavera Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 (edytowane) KUR....! Panowla,lipa z frekwencja tym razem że zęby bola! Tematu wdzięczniejszego sam sobie bym nie wymyslil!-Dzięki Gryzon!;) Jak potworki,itp to chetnych cala masa...:D-a jak troszke "wieksza"pania trza ulepic to juz gorzej... To ja polece na tym samym patencie co cyborgowy temat-smutny chrystusowy zwis glowki:D -moze taka stricte rubensowska to ona nie jest,ale 3h-tak wiec jak trza to sie jeszcze "pogrubasi";)...-WIP Slowiak-Brawo za odwazne podejscie do tematu-tak trzymac!:) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Grudzień 2010 przez miszczualmavera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 no miszczu, pozamiatałeś. w krótkim czasie zrobiłeś skok jakościowy o lata świetlne jak sobie przypomnę twoje wcześniejsze prace (równie nagą syrenkę czy choćby twojego zwycięskiego cyborga, o którym wspominasz). to na pewno ta dieta cud, co wspomaga ciało i umysł! a może to ten pierwszy śnieg...? tak czy inaczej świetna pracka. zostaliśmy zmasakrowani :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi