Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny śnieg.

Drzewa na 2 tle się odcinają za bardzo od nieba moim zdaniem.

czym robiony śnieg na iglakach? (fajnie wygląda, zwłaszcza na tych małych)

Napisano

fajny snieg. nie podoba mi się choinka jakos tak dziwnie te światełka są zblurowane. drzewa tez troszekcze sztucznie-jak doklejone. jaki masz patent na śnieg?

u was też tak zima daje się we znaki?:)

Napisano

stary, bardzo fajnie... ale te lampki mogłeś zrobić materiałem - zaoszczędziło by to kupę czasu. Ogólnie na plus, widać nakład pracy... a i jeszcze mogłeś bardziej zróżnicować kolor tych lampek ;)

Tak 3maj

Napisano

fajny klimat obrazka; taki pocztówkowy; wydaje mi się, że górne partie drzew powinny raczej tonąć w mroku; są przecież oświetlone od dołu przez światła domu; śnieg na krzaczorach i drzewach fajny

Napisano

snieg fajny.

tlo odbiega troche od rendera. ja bym policzyl zdepth - zieki niej przyciemnił 3 plan .

chinka sztuczna troche

1 plan tez bym troche viniety dał aby bylo ciemniej

Napisano

Tak jak Kub@ wspomniał, do tego fajny plug-in żeby trochę zautomatyzować http://www.zwischendrin.com/en/detail/107

mikeeho - patent na śnieg to planey z odpowiednio powycinanymi kształtami cutem, później extrude i parę linii blokujących zagęszczanie turbosmootha i deformacja pędzlem gdzieniegdzie + to http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=609

Morphe - ten plugin snowflow ma ustawienia do np drzew tam jest opcja extreme low detail :D więc czas około 4 minut a i tak nie wyszło najgorzej bo z tego co kojarzę to na tym tutku co Kub@ podał to ustawki się generują 6 godzin około więc sobie to podarowałem :)

token - + światło księżyca, którego nie widać może zbyt dobrze :)

Bonifatz - świetne! łap repa! jak ktoś jeszcze czuje wenę to proszę bardzo opcji nigdy nie za wiele :)

Dzięki wszystkim za komenty, pozdrawiam!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności