CzAk1 Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 Zgodnie z tradycją zakładam "Z drugiej strony ekranu"- Edycja 2011 :-) Zachęcam do zaprezentowania swojego naturalnego designu ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 3 Styczeń 2011 Share Napisano 3 Styczeń 2011 a gdzie fota zalozyciela wątku? taka tez jest tradycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2011 Pierwsze słyszę :] Moją fote masz pod nickiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 pierwsza połowa 2010, druga 2011. Pierwsza winnica Marina, druga szkockie beczki. Mam Was z głowy na co najmniej rok. p.s. wrocilem do domu o wlasnych silach, o 9 rano już trolowałem na forach i nie miałem kaca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 ola-f żałuję, że nie jestem gejem.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 tak se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 ola-f żałuję, że nie jestem gejem.. dopiero teraz przeczytałem ale może i lepiej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 12 Maj 2011 Share Napisano 12 Maj 2011 ola-f, prawie jak Guitar Hero :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Spoko ola-f zemsta smakuje najlepiej na zimno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Czerwiec 2011 Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Tu sobie siedzę (czerwony po prawej): A tutaj sobie stoję: Juwenalia naszej uczelni. Do tej pory zastanawiam się skąd wzięła się ta parasolka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 zacząłem spalać tłuszcz jak sięgnąłem 95 (normalna waga przez 10lat 88kg). Róbcie wszystko by nie skończyć trzydziestki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 ola-f mała rada: wyłączyć max3d i wyjść na zewnątrz:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Czy ktos pamięta ten samochód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Czerwiec 2011 Share Napisano 13 Czerwiec 2011 no jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisLDN Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Witam, Jeszcze nowy jestem tutaj ;P Ja to ten po prawej oczywiscie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 A dlaczego "oczywiście" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 A dlaczego "oczywiście" ?? Ja bym nie wnikał bo z wątku zaraz zostaną same strzępy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisLDN Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 A dlaczego "oczywiście" ?? no ten z przepitymi oczami :P dlatego oczywiscie haha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 no ten z przepitymi oczami :P dlatego oczywiscie haha... Wybrnąłeś dzisiaj po raz kolejny, hehehe ---Sry za offa--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChrisLDN Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Wybrnąłeś dzisiaj po raz kolejny, hehehe ---Sry za offa--- zgadzam sie haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 hahahaha hihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 hahahaha hihihihi Jak inaczej przestawisz gromki śmiech? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 hohohohoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 No nareszcie jakieś zdjęcie. Może wątek ożyje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 ooo kto się pojawił. To ja też wrzucę swoją fotę. NIE ZIEWAJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Pod te święta Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 10 Październik 2011 Share Napisano 10 Październik 2011 To i ja się pokaże po kilku latach, siedzę pośrodku ;). Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 (edytowane) Ja to ten jaśniejszy, oczywiście... Edytowane 12 Październik 2011 przez Chrupek3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 ola-f i jak tam odchudzanko?? Ja w przez lipiec i trzy tygodnie sierpnia schudłem 9,5 kilo i oczywiście z prawie zerową dietą (raczej mądre jedzenie) oczywiście biegałem:D A teraz biegam bo lubie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 Jest lepiej. przestałem ćwiczyć na skakance, bo zrobiłem się taki ciężki ze sobie co chwile nogę skręcałem na piłce nożnej. Ale zszedłem do 98kg z niewielkim brzuchem głownie dzięki grze na hali i rolkom. Basen pomaga na ogólne rozprostowanie mięśni by nadal spalały drzem z pączków, ale nie oszukujmy się 50min pływanie (600-700m tylko tyle daje radę) nic wspólnego z odchudzaniem sie nie ma. Jak noga będzie stabilna wracam na skakankę -świetnie rozwija mięśnie i szybkość - czuje to grając w piłkę. Gratuluje wyniku. 9.5kg to naprawdę sporo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 Dużo oddychaj jod jest bardzo zdrowy!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 (edytowane) Z 10 września tego roku. Edytowane 5 Grudzień 2011 przez Shogun 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Świetne odświeżenie wątku. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Dziękuję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 chociaz sie nie znamy ale i tak napisze: Gratulejszyn i powodzenia na nowej drodze zycia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2011 Hoho...gratuluję Shogunie. Gratuluję i życzę szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 No gratulacje! Zupełnie inaczej sobie wyobrażałem shoguna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 5 Grudzień 2011 Share Napisano 5 Grudzień 2011 Ja też sobie siebie inaczej wyobrażam, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 7 Grudzień 2011 Share Napisano 7 Grudzień 2011 Szogun, wygodnie ci było w tej sukni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 7 Grudzień 2011 Share Napisano 7 Grudzień 2011 Szogun, wygodnie ci było w tej sukni?? Jasne, że wygodnie. Przecież Szogun3D jest kobietą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 7 Grudzień 2011 Share Napisano 7 Grudzień 2011 Piła mnie w kostkach, ale przeżyłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 17 Grudzień 2011 Share Napisano 17 Grudzień 2011 Impreza An Afternoon with Sony Computer Entertainment po której już dawno dawno temu wybralismy sie na impreze po pubach w gronie uczestników forum MAX3d ;). teraz z aktów kryminalnych. Pytanie. Gdzie na obrazku jest leru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 leru za krzakiem , telefon lera u johnego ;) a to chyba stare foto co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 Haha do twarzy mi z krzakami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Grudzień 2011 Share Napisano 19 Grudzień 2011 To zapuść sobie krzaki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 no fotka chyba z 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 O, staaary. Takich zdjęć się nie wrzuca na forum graficzne. Dla własnego bezpieczeństwa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 O, staaary. Takich zdjęć się nie wrzuca na forum graficzne. Dla własnego bezpieczeństwa. :) Dokładnie.. Jak jakiś pan będzie Ciebie zaczepiał i obiecywał, że da Ci lizaka ale jak pójdziesz z nim do jego domu to znaczy, że spotkałeś właśnie Shoguna 3D albo mnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi