Napisano 2 Styczeń 201114 l Zgodnie z tradycją zakładam "Z drugiej strony ekranu"- Edycja 2011 :-) Zachęcam do zaprezentowania swojego naturalnego designu ;) Pozdrawiam.
Napisano 6 Styczeń 201114 l pierwsza połowa 2010, druga 2011. Pierwsza winnica Marina, druga szkockie beczki. Mam Was z głowy na co najmniej rok. p.s. wrocilem do domu o wlasnych silach, o 9 rano już trolowałem na forach i nie miałem kaca :P
Napisano 12 Maj 201113 l ola-f żałuję, że nie jestem gejem.. dopiero teraz przeczytałem ale może i lepiej hehe
Napisano 2 Czerwiec 201113 l Tu sobie siedzę (czerwony po prawej): A tutaj sobie stoję: Juwenalia naszej uczelni. Do tej pory zastanawiam się skąd wzięła się ta parasolka..
Napisano 12 Czerwiec 201113 l zacząłem spalać tłuszcz jak sięgnąłem 95 (normalna waga przez 10lat 88kg). Róbcie wszystko by nie skończyć trzydziestki!!!
Napisano 17 Czerwiec 201113 l A dlaczego "oczywiście" ?? Ja bym nie wnikał bo z wątku zaraz zostaną same strzępy :)
Napisano 17 Czerwiec 201113 l A dlaczego "oczywiście" ?? no ten z przepitymi oczami :P dlatego oczywiscie haha...
Napisano 17 Czerwiec 201113 l no ten z przepitymi oczami :P dlatego oczywiscie haha... Wybrnąłeś dzisiaj po raz kolejny, hehehe ---Sry za offa---
Napisano 17 Czerwiec 201113 l Wybrnąłeś dzisiaj po raz kolejny, hehehe ---Sry za offa--- zgadzam sie haha
Napisano 10 Październik 201113 l To i ja się pokaże po kilku latach, siedzę pośrodku ;). Uploaded with ImageShack.us
Napisano 11 Październik 201113 l Ja to ten jaśniejszy, oczywiście... Edytowane 12 Październik 201113 l przez Chrupek3D
Napisano 16 Listopad 201113 l ola-f i jak tam odchudzanko?? Ja w przez lipiec i trzy tygodnie sierpnia schudłem 9,5 kilo i oczywiście z prawie zerową dietą (raczej mądre jedzenie) oczywiście biegałem:D A teraz biegam bo lubie:D
Napisano 16 Listopad 201113 l Jest lepiej. przestałem ćwiczyć na skakance, bo zrobiłem się taki ciężki ze sobie co chwile nogę skręcałem na piłce nożnej. Ale zszedłem do 98kg z niewielkim brzuchem głownie dzięki grze na hali i rolkom. Basen pomaga na ogólne rozprostowanie mięśni by nadal spalały drzem z pączków, ale nie oszukujmy się 50min pływanie (600-700m tylko tyle daje radę) nic wspólnego z odchudzaniem sie nie ma. Jak noga będzie stabilna wracam na skakankę -świetnie rozwija mięśnie i szybkość - czuje to grając w piłkę. Gratuluje wyniku. 9.5kg to naprawdę sporo!
Napisano 5 Grudzień 201113 l Świetne odświeżenie wątku. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
Napisano 5 Grudzień 201113 l chociaz sie nie znamy ale i tak napisze: Gratulejszyn i powodzenia na nowej drodze zycia ;]
Napisano 5 Grudzień 201113 l Ja też sobie siebie inaczej wyobrażam, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma...
Napisano 7 Grudzień 201113 l Szogun, wygodnie ci było w tej sukni?? Jasne, że wygodnie. Przecież Szogun3D jest kobietą!
Napisano 17 Grudzień 201113 l Impreza An Afternoon with Sony Computer Entertainment po której już dawno dawno temu wybralismy sie na impreze po pubach w gronie uczestników forum MAX3d ;). teraz z aktów kryminalnych. Pytanie. Gdzie na obrazku jest leru ?
Napisano 18 Grudzień 201113 l leru za krzakiem , telefon lera u johnego ;) a to chyba stare foto co ?
Napisano 4 Styczeń 201213 l O, staaary. Takich zdjęć się nie wrzuca na forum graficzne. Dla własnego bezpieczeństwa. :)
Napisano 4 Styczeń 201213 l O, staaary. Takich zdjęć się nie wrzuca na forum graficzne. Dla własnego bezpieczeństwa. :) Dokładnie.. Jak jakiś pan będzie Ciebie zaczepiał i obiecywał, że da Ci lizaka ale jak pójdziesz z nim do jego domu to znaczy, że spotkałeś właśnie Shoguna 3D albo mnie:D