Napisano 8 Styczeń 201114 l W lipcu 2012 roku będziemy mogli zobaczyć kolejną, czwartą już część "Epoki lodowcowej". Tymczasem w internecie pojawił się właśnie pierwszy, dwuminutowy teaser tego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1562 Edytowane 8 Styczeń 201114 l przez Adek
Napisano 8 Styczeń 201114 l Wiewiór zawsze robił ten film :) Ale całość myślę będzie na poziomie poprzednich części.
Napisano 8 Styczeń 201114 l O CHOLERA ! To podważa wszystko co się do tej pory uczyłem. Więc tak było...
Napisano 8 Styczeń 201114 l Plotę słyszałem o nowej krotkometrażówce z wiewiórem, ale nie spodziewałem się, że robią 4. część. :F Ciekawe jaka będzie "pełna fabuła"...
Napisano 8 Styczeń 201114 l wyglada sensowniej niz wiekszosc teorii z ostatnich 150lat ;) Dokladnie :D Ja to widzialem jako short z wiewiorkiem a nie jako zapowiedz kolejnej czesci. Jak znowu bohaterzy beda ci sami to cos bardzo zywotni sa skoro przezywaja wszystkie te zlodowacenia, ocieplenia, podzialy kontynentow... ;)
Napisano 8 Styczeń 201114 l Hahahahahha kocham to, po prostu kocham, byłem pod wrażeniem jak żołędziem rozwalił górę lodową, ale to xD to jest mega.
Napisano 8 Styczeń 201114 l Jak go będą rok czasu głaskać myszkami to będzie bomba że szok, te 2 minuty kładą na kolana, to całość mnie pewnie zabije
Napisano 9 Styczeń 201114 l Zrobili by sam film o wiewiórce.... a nie ciągnęli odgrzewane kotlety. Czy tak trudno dzisiaj o coś nowego? Albo remak'i albo kontynuacje czegoś kasowego. Zaczynam myśleć, że ta cała awangarda z Hollywood nażarła się shake'ów i zamroziło im od tego łepetyny.