adek Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 (edytowane) W lipcu 2012 roku będziemy mogli zobaczyć kolejną, czwartą już część "Epoki lodowcowej". Tymczasem w internecie pojawił się właśnie pierwszy, dwuminutowy teaser tego filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1562 Edytowane 8 Styczeń 2011 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Wiewiór zawsze robił ten film :) Ale całość myślę będzie na poziomie poprzednich części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCZ Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 O CHOLERA ! To podważa wszystko co się do tej pory uczyłem. Więc tak było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 amerykańscy kreacjoniści nie będą zadowoleni... podoba mi się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Super :) Mnie się podoba. Ci to mają pomysły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 No i wszystko wiadomo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 2011 czy 2012? bo na trailerze jest "july 2012" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 wyglada sensowniej niz wiekszosc teorii z ostatnich 150lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Plotę słyszałem o nowej krotkometrażówce z wiewiórem, ale nie spodziewałem się, że robią 4. część. :F Ciekawe jaka będzie "pełna fabuła"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 wyglada sensowniej niz wiekszosc teorii z ostatnich 150lat ;) Dokladnie :D Ja to widzialem jako short z wiewiorkiem a nie jako zapowiedz kolejnej czesci. Jak znowu bohaterzy beda ci sami to cos bardzo zywotni sa skoro przezywaja wszystkie te zlodowacenia, ocieplenia, podzialy kontynentow... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Hahahahahha kocham to, po prostu kocham, byłem pod wrażeniem jak żołędziem rozwalił górę lodową, ale to xD to jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 No i był błąd przez chwilę. Film będzie w 2012 roku, nie 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Jak go będą rok czasu głaskać myszkami to będzie bomba że szok, te 2 minuty kładą na kolana, to całość mnie pewnie zabije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 nie no miazga :D czekam na całość :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Zrobili by sam film o wiewiórce.... a nie ciągnęli odgrzewane kotlety. Czy tak trudno dzisiaj o coś nowego? Albo remak'i albo kontynuacje czegoś kasowego. Zaczynam myśleć, że ta cała awangarda z Hollywood nażarła się shake'ów i zamroziło im od tego łepetyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi