Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Kolejny Mercedes tym razem E klasa, miał być E500 ale poleciałem wg. printów E250 i tak już zostało :) Poniżej baza, jeszcze nieukończona, zostało kilka miejsc, które można poprzerabiać, myśle że po tych poprawkach tą baze też wrzucę do downloadu.

15834470.jpg

79141244.jpg

Edytowane przez Berger
  • Like 1
  • Odpowiedzi 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

polka dot: Raczej nie, jak coś to wrzucaj jakieś poprawki, baze zawsze można poprawić, póki co dość przyjemnie mi się w tej siatce działa:

16115430.jpg

25616470.jpg

Napisano

Xiz0r: Szyb nie wyciągam z tej bazy, ten bok jest tylko po to by szybko wyciąć listwy i uszczelki. Szyby nieco prościej jest poprostu zrobić z osobnych obiektów.

Napisano

Wrzucam jeszcze wersję z MS, nadal kilka rzeczy do poprawy jest, szczególnie trzeba powyrównywać przetłoczenia z przodu. Rzeczy takie jak odstające progi łatwiej będzie poprawić po MS, więc teraz zostawiam tak jak jest:

48601026.jpg

96624969.jpg

Napisano

@up: zajrzyjcie do s-klasy Berger'a ana pewno się wiele dowiecie:)

co do modelu to czekam na progress na razie wszystko zostało napisane, o efekt końcowy raczej jestem spokojny, pozdrawiam!

Napisano

No więc znalazłem dzisiaj trochę czasu, i coś poskrobałem, ale raczej nie przywiązywałem dużej wagi do ekhm poprawności tego co robiłem:

14501498.jpg

Napisano (edytowane)

Trochę boku:

79278352.jpg

I clay tego co jest, pod młotek zaraz idzie szyba, bok, i kilka elementów z przodu:

15186698.jpg

Edytowane przez Berger
Napisano

Trochę zmian w reflektorze, po dłuższym namyśle wymienie jeszcze te długie "cosie" reszty raczej i tak nie bedzie widać:

65218642.jpg

Lusterko i siatka:

31048376.jpg

80646166.jpg

Drobny up i kilka poprawek na boku:

80842311.jpg

Gość kakaku
Napisano

super. tylko miejscami za ciemno, ale to dopiero test;)