Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Kolejny Mercedes tym razem E klasa, miał być E500 ale poleciałem wg. printów E250 i tak już zostało :) Poniżej baza, jeszcze nieukończona, zostało kilka miejsc, które można poprzerabiać, myśle że po tych poprawkach tą baze też wrzucę do downloadu.

15834470.jpg

79141244.jpg

Edytowane przez Berger

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 17,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

polka dot: Raczej nie, jak coś to wrzucaj jakieś poprawki, baze zawsze można poprawić, póki co dość przyjemnie mi się w tej siatce działa:

16115430.jpg

25616470.jpg

Napisano
  • Autor

Xiz0r: Szyb nie wyciągam z tej bazy, ten bok jest tylko po to by szybko wyciąć listwy i uszczelki. Szyby nieco prościej jest poprostu zrobić z osobnych obiektów.

Napisano
  • Autor

Wrzucam jeszcze wersję z MS, nadal kilka rzeczy do poprawy jest, szczególnie trzeba powyrównywać przetłoczenia z przodu. Rzeczy takie jak odstające progi łatwiej będzie poprawić po MS, więc teraz zostawiam tak jak jest:

48601026.jpg

96624969.jpg

Napisano

@up: zajrzyjcie do s-klasy Berger'a ana pewno się wiele dowiecie:)

co do modelu to czekam na progress na razie wszystko zostało napisane, o efekt końcowy raczej jestem spokojny, pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Xiz0r: Nie, ale ostatnio jestem zmęczony siedzeniem przed maxem i kompem, więc dam sobie spokój na najbliższe miesiące.

Napisano
  • Autor

No więc znalazłem dzisiaj trochę czasu, i coś poskrobałem, ale raczej nie przywiązywałem dużej wagi do ekhm poprawności tego co robiłem:

14501498.jpg

Napisano

Hej, bardzo czysto jak zawsze. Mam nadzieję, że jak skończysz to uda Ci się zrównać jakość renderingu z modelowaniem :)

Napisano
  • Autor

Ode mnie jeszcze tylko taki test render, zaraz poprawie materiały lamp i ogarne trochę to odbicie z przodu:

94198916.jpg

Napisano

Mi się podoba. Świecące się lampy robią klimacik:D Co do modelu to nie ma co gadać - wiadomo, że elegancko.

Napisano

Rewelacja! Świetny, czysty modelik, piękne detale i super ten ostatni test! Czemu tu nie ma gwiazdek jeszcze?

Napisano
  • Autor

Poprawka klamki po tym jak vision mi wygarnął, za co mu bardzo dziękuję, teraz wygląda dużo lepiej :)

21674142.jpg

Napisano
  • Autor

Ok, jakoś to mniej więcej wygląda, reszte wnętrzności myśle, że dodam już jutro:

63833522.jpg

59335046.jpg

Napisano
  • Autor

Trochę boku:

79278352.jpg

I clay tego co jest, pod młotek zaraz idzie szyba, bok, i kilka elementów z przodu:

15186698.jpg

Edytowane przez Berger

Napisano
  • Autor

Trochę zmian w reflektorze, po dłuższym namyśle wymienie jeszcze te długie "cosie" reszty raczej i tak nie bedzie widać:

65218642.jpg

Lusterko i siatka:

31048376.jpg

80646166.jpg

Drobny up i kilka poprawek na boku:

80842311.jpg

Napisano
  • Autor

Mały up i poprawki, powoli zaczynam poprawiać i modelować tył, myśle że jutro coś nowego wrzuce:

21026197.jpg

19563811.jpg

Napisano

Piękny model, super detal.

Planujesz robić silnik albo wnętrze ?

Napisano
  • Autor

Deex: W sumie to nie wiem, szkoda bez zostawiać, zobacze jak skończe exterior.

Na dobranoc jeszcze mały test studia:

85439305.jpg

Napisano

super. tylko miejscami za ciemno, ale to dopiero test;)

Napisano

Super! Świetnie to wygląda. Tylko co się dzieje dziwnego przy przednim nadkolu na górze?