Napisano 13 Styczeń 201114 l Witam, Kolejny Mercedes tym razem E klasa, miał być E500 ale poleciałem wg. printów E250 i tak już zostało :) Poniżej baza, jeszcze nieukończona, zostało kilka miejsc, które można poprzerabiać, myśle że po tych poprawkach tą baze też wrzucę do downloadu. Edytowane 2 Kwiecień 201113 l przez Berger
Napisano 13 Styczeń 201114 l Autor polka dot: Raczej nie, jak coś to wrzucaj jakieś poprawki, baze zawsze można poprawić, póki co dość przyjemnie mi się w tej siatce działa:
Napisano 13 Styczeń 201114 l Autor Xiz0r: Szyb nie wyciągam z tej bazy, ten bok jest tylko po to by szybko wyciąć listwy i uszczelki. Szyby nieco prościej jest poprostu zrobić z osobnych obiektów.
Napisano 14 Styczeń 201114 l Autor Wrzucam jeszcze wersję z MS, nadal kilka rzeczy do poprawy jest, szczególnie trzeba powyrównywać przetłoczenia z przodu. Rzeczy takie jak odstające progi łatwiej będzie poprawić po MS, więc teraz zostawiam tak jak jest:
Napisano 14 Styczeń 201114 l @up: zajrzyjcie do s-klasy Berger'a ana pewno się wiele dowiecie:) co do modelu to czekam na progress na razie wszystko zostało napisane, o efekt końcowy raczej jestem spokojny, pozdrawiam!
Napisano 10 Luty 201114 l Autor Xiz0r: Nie, ale ostatnio jestem zmęczony siedzeniem przed maxem i kompem, więc dam sobie spokój na najbliższe miesiące.
Napisano 18 Luty 201114 l Autor No więc znalazłem dzisiaj trochę czasu, i coś poskrobałem, ale raczej nie przywiązywałem dużej wagi do ekhm poprawności tego co robiłem:
Napisano 23 Luty 201114 l Hej, bardzo czysto jak zawsze. Mam nadzieję, że jak skończysz to uda Ci się zrównać jakość renderingu z modelowaniem :)
Napisano 23 Luty 201114 l Autor Ode mnie jeszcze tylko taki test render, zaraz poprawie materiały lamp i ogarne trochę to odbicie z przodu:
Napisano 23 Luty 201114 l Mi się podoba. Świecące się lampy robią klimacik:D Co do modelu to nie ma co gadać - wiadomo, że elegancko.
Napisano 23 Luty 201114 l Rewelacja! Świetny, czysty modelik, piękne detale i super ten ostatni test! Czemu tu nie ma gwiazdek jeszcze?
Napisano 24 Luty 201114 l Autor Poprawka klamki po tym jak vision mi wygarnął, za co mu bardzo dziękuję, teraz wygląda dużo lepiej :)
Napisano 24 Luty 201114 l Autor Ok, jakoś to mniej więcej wygląda, reszte wnętrzności myśle, że dodam już jutro:
Napisano 25 Luty 201114 l Autor Trochę boku: I clay tego co jest, pod młotek zaraz idzie szyba, bok, i kilka elementów z przodu: Edytowane 25 Luty 201114 l przez Berger
Napisano 26 Luty 201114 l Autor Trochę zmian w reflektorze, po dłuższym namyśle wymienie jeszcze te długie "cosie" reszty raczej i tak nie bedzie widać: Lusterko i siatka: Drobny up i kilka poprawek na boku:
Napisano 28 Luty 201114 l Autor Mały up i poprawki, powoli zaczynam poprawiać i modelować tył, myśle że jutro coś nowego wrzuce:
Napisano 28 Luty 201114 l Autor Deex: W sumie to nie wiem, szkoda bez zostawiać, zobacze jak skończe exterior. Na dobranoc jeszcze mały test studia:
Napisano 1 Marzec 201114 l Super! Świetnie to wygląda. Tylko co się dzieje dziwnego przy przednim nadkolu na górze?