BetiiX Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Kolejna kupka szkicow (wymazalam ich juz 300! calkiem niesly wynik jak na 16 miesiecy) i dwie skonczone prace. Kilka z tych szkicow mam zamiar wykonczyc, jak zawsze uwagi milo widziane ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 20 Kwiecień 2017 Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Świetne prace, powyżej #200 widać duży postęp. będę zaglądał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 21 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2017 Dziekuje slicznie! A by post nie byl bez arta, kolejny maly line-up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 30 Kwiecień 2017 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2017 I kilka cukierkowych rzeczy by majowka milo mijala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 17 Maj 2017 Autor Share Napisano 17 Maj 2017 Kilka roznosci sie uzbieralo, to dorzucam. Glownie szkice, ale i wykonczony portrecik sie zalapal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Maj 2017 Share Napisano 17 Maj 2017 super drzweka. bardzo trzymają wspólny feel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 8 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2017 @polka dot - dzieki :) Mermay minal raczej udanie, skonczylam na czas jedna syrenkowa illustracje, druga zaczelam i dlubie powoli. Teraz lece z nowym zadaniem - przez caly czerwiec postanowilam szkicowac dzieciece illustracyjki uzywajac tematow z jednej z list na instagramie (#doodlewithkaroline). Wiec jesli macie wysoki poziom cukru to radze opuscic te teczke. Za prochnice tez nieodpowiadam. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 22 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2017 Jako ze lato sie nam oficjalnie zaczelo, to lece z kolejna dawka cukru. pozdrawiam~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 6 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2017 Ja wiem ze tu cisza panuje, ale jednak pochwalic sie musze swoimi 28 dzieciakami, bo naprawde fajnie taki zestaw wyglada. Mam zamiar kilka kolejnych szkicow wykonczyc, bo calkiem fajne pomysly. No to, lecim z tym cukrem ;)? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 6 Lipiec 2017 Share Napisano 6 Lipiec 2017 Podobają mi się te twoje dziecięce stylówy - przypominają mi siękomiksy z dzieciństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 12 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2017 I photobucket mi rozwalil teczke, nie wiem czy ja nawet jest sens ja prowadzic dalej czy czas sie pozegnac. Coz, wrzucam jak na razie kilka ilustracji i szkice i.. zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaxTheFox Napisano 12 Sierpień 2017 Share Napisano 12 Sierpień 2017 ojacie, straszna szkoda teki.. tyle progresu /: skąd teraz podlinkowujesz prace? Może warto przerzucić się na ssanie z insta? niby gorsza jakość, ale przynajmniej stabilniej. A twoim pracom mniejszy format nijak nie szkodzi (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Sierpień 2017 Share Napisano 13 Sierpień 2017 Betty zakładaj devianta albo artstation i z tego linkuj. Pracaki supe, ciekawy styl sobie wypracowałas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 13 Sierpień 2017 Share Napisano 13 Sierpień 2017 na Imgura wrzucaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Sierpień 2017 Share Napisano 13 Sierpień 2017 urocze szkice. Prywatne serwery kosztują teraz grosze. Uzaleznianie sie od darmowych rozwiazan to nie najlepsze wyjscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 13 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2017 @WaxTheFox a no i troche szkoda, ale mowi sie trudno i zyje sie dalej :) @Kalber ja mam devianta juz od 13 lat, ale jakos malo tam wrzucam. chyba powinnam sie cofnac 10 lat i wrocic do rysowania gejow i kingdom hearts. @graft a moge, kolejne tam wrzuce jak nie zapomne xD @olaf photobucket mi dzialal od 2005 roku, w sumie nadal dziala, tylko teraz zeby uzywac tych obrazkow na innych stronach musisz placic fortune. wiem, moja wina i lenistwo. A tak zeby tu pusto nie bylo, szybki szkic swietujacy taki fajny numer. 400 obrazkow od stycznia 2016, ale czy sie czegos nauczylam.. hm... lece dalej! A tak przy okazji wspomne, ze niedlugo startuje z moim wlasnym komiksikiem na tapastiku, jak juz sie pojawi to oczywiscie podlinkuje dla zainteresowanych. ps. tak, Ala kiedys tak piekla ciasto, otworzyla forme tortowa i ciasto nam zaczelo wyplywac na podloge. Dzieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 30 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2017 Czas na kolejne kilka szkicow, ale jak zawsze, odsylam na instagrama tych co by chcieli byc na biezaco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 22 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2017 I kolejne kilka szkicow, jako ze bylam na urlopie to niewiele tego jest (szkicowalam tradycyjnie i nie chce mi sie tego skanowac, a czesc i tak na instagramie lezy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 4 Październik 2017 Autor Share Napisano 4 Październik 2017 Udalo mi sie illustracje skonczyc, plus dorzucam zwyczajowo pare szkicow. Staram sie tez brac czynny udzial w Inktoberze, wiec moze pod koniec miesiaca jakis zestaw tradycyjnych prac uda sie dorzucic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 28 Październik 2017 Autor Share Napisano 28 Październik 2017 Cukierkowatosci ciag dalszy. Zaczelam tez jakis czas temu wrzucac dzielnie mini-komiks na tapas, wiec jesli ktos jeszcze nie dostal cukrzycy albo prochnicy, a lubi przygody dwulatka, to zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Październik 2017 Share Napisano 29 Październik 2017 heja, cartoonowo powiedziałbym, że głowa za mała i sugeruje 5 latka, przez co infantylne zachowanie trochę dziwi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 15 Listopad 2017 Autor Share Napisano 15 Listopad 2017 Dzieki @olaf ! Ze stylem w komiksach ciagle eksperymentuje, raz glowa wieksza, raz mniejsza ;) Ok, czas na kolejna porcje slodkosci i cukru! Z kolejnym updejtem teczki mam nadzieje dodac jakies ilustracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 15 Listopad 2017 Share Napisano 15 Listopad 2017 coraz lepiej ! :) te pierwsze dwie postacie są bardzo fajne stylistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 16 Listopad 2017 Share Napisano 16 Listopad 2017 Widzę tu inspirację serialem "stranger things" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 20 Listopad 2017 Autor Share Napisano 20 Listopad 2017 @Graft no ale skad to wydedukowales wszak fruwajace gofry sa elementem popkultury od lat 80-tych! (nie, ja wcale nie mam obsesji na punkcie ST, oj nie ;)!) Obiecana ilustracja, jeszcze jedna czy dwie sa zaplanowane w tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazikowy Napisano 21 Listopad 2017 Share Napisano 21 Listopad 2017 (edytowane) Mam problem z tą ilustracją D: z jednej strony podobają mi się wszystkie elementy, szczególnie dziecko bo już Ci świetnie wychodzą, a z drugiej przeszkadzają mi te dwie perspektywy (stół/krzesło, dziecko/podłoga, kwiaty/zabawki). Wiem że to może być celowe więc nie jest to minus przy pracy tak mocno stylizowanej. Widziałbym to jako ilustracje w jakieś książeczce dla dzieci ale tu by się przydała opinia jakiegoś dziecka, pewnie ono by się nie przejmowało takimi pierdołami jak perspektywa ^^ Edytowane 21 Listopad 2017 przez Kazikowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 22 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2017 @Kazikowy nawet niezauwazylam tego krzesla dopoki o nim nie napisales. I od miesiaca mnie irytuje wlasny brak kompetencji! Przedswiatecznie lecimi dalej z ilustracjami i szkicami. Udalo mi sie ukonczyc na czas Artstejszonowy czalendz i jesli ktos chce wszytskie karty postaci zobaczyc odsylam do swojego profilu na tejze stronie, a tutaj daje tylko grupowe zestawienia. A co do szkicow, to dodam jeszcze ze mialam faze na rysowanie ze zdjeciowych referencji w celu powiekszenia mojej modowej wiedzy, w koncu ile czasu moga te wszystkie postaci nosic tylko koszulki i spodnie. Link do pintrestowej tablicy, jakby ktos tez mial ochote fatalaszki poszkicowac https://www.pinterest.co.uk/betiix/outfits/ I coz, to raczej ostatnia aktualizacja teczki w tym roku wiec pozostaje mi zyczyc wszystkim Wesolych Swiat, Cintiqow pod choinka i Szczesliwego Nowego Roku wypelnionego mnostwej rysunkowej fantazji i fajnymi, dobrze platnymi i przyjemnymi zleceniami :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 15 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2018 Czas tu troche odswiezyc teczuszke, bo zaczely sie zbierac swieze poklady cukru. Na poczatek dwie ilustracje, ktore w tym roku udalo mi sie zrobic. I troche szkicowych slodkosci. Biore udzial w instagramowym 'czalendzu' i prawie codziennie rysuje jakas Disneyowa ksiezniczke. Glownie z ciekawosci jak mi to wyjdzie, bo naprawde malo fanartuje. A llama/alpaca to dla balansu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 6 Luty 2018 Autor Share Napisano 6 Luty 2018 Czas odswiezyc teczke o nowe prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 9 Marzec 2018 Autor Share Napisano 9 Marzec 2018 Czas teczke odswiezyc, bo sie troche roznosci uzbieralo. Za podwyzszony poziom cukru we krwi, czy tez prochnice, nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 24 Marzec 2018 Autor Share Napisano 24 Marzec 2018 Czas na maly przedswiateczny update teczuszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 7 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2018 Odkurzam teczke bo mam o jedno dziecko wiecej, czasu o wiele mniej i nadal nieumiem ladnego zdjecia szkicom zrobic. Jest tu wogole ktos jeszcze? A, i dodam ze wrocily wszystkie stare posty i mozna patrzec na moje okropne digitale z przed lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Jamroz Napisano 8 Lipiec 2018 Share Napisano 8 Lipiec 2018 Cześć, przejrzałem sobie twoje malunki i doceniam to że uparcie trzymasz się swojej charakterystycznej stylistyki, jest mistrzowska w swojej prostocie ;) Co do frekwencji na maxie to z tego co zauważyłem ludzie tu wpadają co jakiś czas tylko po to by w międzyczasie odświeżyć teczki i z powrotem znikają w czeluściach grup na fb i innych instagramach, a szkoda, fajnie było by trochę ożywić to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 8 Lipiec 2018 Share Napisano 8 Lipiec 2018 Bardzo dobrze że się trzyma. Bo stylistyka bardzo fajna. Bajkowa dość oryginalna. Ja bym jeszcze nad kolorami popracował. Co by były bardziej żywe i ruchawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 9 Lipiec 2018 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2018 Dzieki! Nad kolorem ciagle pracuje, zauwazylam ze ilustracje nadal mam tendencje 'brudzic' ale chociaz metode kolorowania sobie wyrobilam. Teraz tylko trzeba znalezc czas na wieksze rysowanie :). A by post nie byl bez artow wrzucam troche cukru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 25 Grudzień 2018 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2018 Wiem, dlugo nic tu nie bylo ale niewypada ominac takie swieto. A wiec... Wesolych Swiat zycze wszystkim, no i szczesliwego Nowego Roku pelnego samych sukcesow i inspiracji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 7 Luty 2019 Autor Share Napisano 7 Luty 2019 Czas na mala aktualizacje po kolejnej dluzszej przerwie - ostatnio wiecej tradycyjnych szkicow postaje. No to lecimy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Luty 2019 Share Napisano 8 Luty 2019 super inspirujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagooart Napisano 8 Luty 2019 Share Napisano 8 Luty 2019 Wypracowujesz sobie fajną, autorską stylówkę :) fajne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Luty 2019 Share Napisano 8 Luty 2019 wygląda super. Przypomina mi trochę francuski albo belgijski komiks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 4 Marzec 2019 Share Napisano 4 Marzec 2019 https://i.ibb.co/ysXWcTT/1.jpg lubie kolory w tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 24 Lipiec 2019 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2019 Po dluuugiej przerwie i informacji o powrocie strony do zycia wrzucam cos na probe. Zyjecie? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Lipiec 2019 Share Napisano 24 Lipiec 2019 Witamy ponownie i dzięki za update. Jeśli któraś praca ukończona jest warto podzielenia się tym w galerii - zachęcam do wrzucenia również do Galerii 2D tutaj: https://max3d.pl/gallery/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Lipiec 2019 Share Napisano 24 Lipiec 2019 zyjemy 🙂 spoko szkice 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 14 Październik 2020 Autor Share Napisano 14 Październik 2020 Skoro inni wrzucaja to i ja polece z pandemicznym updejtem teczki. A dokladnie z postaciami, okolo ilustracyjne prace zbiore w jakies kolejnej aktualizacji, niech to ma jakies rece i nogi. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 14 Październik 2020 Share Napisano 14 Październik 2020 super te szkice ! takie niebanalne 🙂❤️ miło ,że wracamy ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 15 Październik 2020 Autor Share Napisano 15 Październik 2020 @Soulinka12 o tak, milo 🙂 no to wspomniane wczesniej ilustracje. Ostatnio bardzo milo mi sie je rysuje chociaz tla to ciagle meczarnia. ps. tak, narysowalam rudego pana Kleksa z Mateuszem w brodzie. Zrobie wersje wierna opisowi Brzechwy, bedzie miec teczowe wlosy 😄 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2020 Share Napisano 15 Październik 2020 mega styl 🙂 wrzucaj wiecej 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Październik 2020 Share Napisano 16 Październik 2020 Meeeega \o/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 17 Październik 2020 Share Napisano 17 Październik 2020 cudowne 😄 rozkręcasz się dziewczyno ! 🙂 wszędzie poznam ten styl ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi